Școli de Afaceri în Macao

Top Școli & Universități în Macao 2018

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Macao. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Macao. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Macao și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Macao și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Macao direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Macao

University of Saint Joseph

Masterat Macao Macau China Hefei August 2018

&nbsp USJ Universitatea din Saint Joseph   - O universitate stil european din Macau, China - Toate grade USJ sunt acordate de către ambele USJ şi de la Universitatea Catolică din Portugalia - USJ învaţă în limba engleză şi are un mediu multicultural &nbsp Universitatea din Saint Joseph (fostă IIUM) a fost înfiinţată în Macao de la Universitatea Catolică din Portugalia şi Episcopia a Macao în 1996. USJ este organizat în patru şcoli principale: Arte, Litere şi Şti… [+] inţe, management, leadership şi de guvern, sisteme inteligente si Tehnologiei; Studii creştine. Macao este un oraş multicultural şi USJ reflectă această caracteristică. Studenţii noştri, membri ai facultăţii şi a personalului reprezinta multe naţiuni şi grupuri etnice. Acest mediu oferă studenţilor un sentiment de a studia în străinătate în timp ce sejurului lor la domiciliu; stimulează schimburile de cunoştinţe şi experienţe de viaţă şi le pregăteşte să trăiască într-o lume diversă, la nivel mondial, şi conectate. Mediu nostru de instruire este engleza, limba cea mai răspândită în lume. Cu toate acestea, toţi studenţii noştri se angajează, de asemenea, cursuri în putonghua şi portugheză să fie mai bine echipate pentru a lucra şi de a trăi într-o lume globalizată. Prin statut, toate gradele sunt acordate în comun de către Universitatea din Saint Joseph (USJ) şi de către Universitatea Catolică din Portugalia (PCN), un lider universitate portugheză, cu o reputatie internationala respectabil. &nbsp Universitatea oferă un mediu de învăţare centrat pe cercetare, cu un sistem modular care permite înscrierea şi un flux constant de facultate din toata lumea. În prezent, oferim mai mult de 50 de programe, la universitare, post-universitare diplome, de nivel de masterat şi doctorat. Licenţiat în arhitectură, Comunicatiilor si mass-media, economie, relaţii internaţionale şi în Filosofie, Masterat în Psihologie Socială şi desfăşurarea corale, precum şi un doctorat în ştiinţă sunt unele dintre cele mai recente adăugiri la universitatea noastră, care oferă, de asemenea, programe de licenciate în Studii de Guvern, de informare Tehnologie, lucru Filosofie, Psihologie, Studii creştine şi Social European şi Master şi doctorat în afaceri, design, educatie, Guvernul, Istorie, Inf ormation Tehnologie, Psihoterapie clinice, muzica si religie. De cercetare într-o perspectivă globală şi de cooperare este, de asemenea, o bucata central al eforturilor noastre şi de aceea suntem lărgirea cooperării cu universităţi şi academii din blocul BRIC şi alte ţări în curs de dezvoltare. Avem în prezent, acorduri cu instituţii din Brazilia şi America Latină, Rusia şi Europa, China şi Asia de Sud-Est. [-]