University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea

Fondată în 2003, Universitatea din Luxemburg este singura universitate publică a Marelui Ducat al Luxemburgului. Multilingv, internațional și orientat spre cercetare, este, de asemenea, o instituție modernă cu o atmosferă personală.

Despre noi

• Fondată în 2003

• Multilingv, internațional, orientat spre cercetare

• 850 de experți profesioniști (personal științific și de cercetare) susțin 250 de profesori, profesori asistent și lectori în predarea lor

• În apropierea instituțiilor europene și a centrului financiar din Luxemburg

Bun venit la Facultatea de Științe, Tehnologie și Comunicare (FSTC)

Facultatea de Științe, Tehnologie și Comunicații (FSTC) contribuie cu expertiză multidisciplinară în domeniile matematicii, fizicii, ingineriei, informaticii și științelor vieții. Prin misiunea sa dublă de predare și cercetare, FSTC urmărește să genereze și să difuzeze cunoștințe și să instruiască noi generații de cetățeni responsabili, pentru a înțelege, explica și promova mai bine societatea și mediul în care trăim.

Studiu la FSTC

Peste 1300 de studenți sunt înscriși în 5 burse, 11 masterat, 2 programe de formare profesională și în învățământul doctoral. Elevii sunt instruiți de o echipă de 80 de profesori universitari și de renume și de lectori de rang înalt. FSTC oferă un mediu de lucru excelent și oportunități cu cursuri multilingvistice și de grupuri mici, implicarea timpurie în proiecte de cercetare și legături strânse cu instituțiile și industriile.

Fac cercetări la FSTC

Compusă din 5 unități de cercetare, FSTC participă la știința și inovația de vârf în colaborare cu partenerii locali și internaționali. Peste 270 de profesori, doctori, doctoranzi, personal științific și tehnic efectuează cercetări interdisciplinare într-un mediu dinamic, favorabil și multilingv.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master in Integrated Systems Biology

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Luxemburg Luxembourg City

[+]

Date-cheie Curs multidisciplinar de cercetare bazat pe MSc 2 ani program full-time / 4 semestre (120 de puncte ECTS transferabile) Mărimea clasei mici și îndrumarea individuală: Max. 24 de studenți selectați pe an Elevii folosesc facilități experimentale și de calcul de ultimă oră Legături puternice cu Unitatea de Cercetare a Științelor Vieții (LSRU) și Centrul Luxemburg pentru Sisteme Biomedicine (LCSB) la Universitatea din Luxemburg Toate cursurile instruite în limba engleză Termen limită de aplicare: 28 iulie [-]

Videoclipuri

Alumni Community - Sandy Collignon

Contactează

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communicationi

Adresă, linia 1 2, avenue de l'Université L-4365 Esch-sur-Alzette
Luxembourg City, Luxembourg District, Luxemburg
website https://wwwen.uni.lu/fstc
Telefon +352 46 66 44 5000