University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communication

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea

Fondată în 2003, Universitatea din Luxemburg este singura universitate publică a Marelui Ducat al Luxemburgului. Multilingv, internațional și orientat spre cercetare, este, de asemenea, o instituție modernă cu o atmosferă personală.

Despre noi

• Fondată în 2003

• Multilingv, internațional, orientat spre cercetare

• 850 de experți profesioniști (personal științific și de cercetare) susțin 250 de profesori, profesori asistent și lectori în predarea lor

• În apropierea instituțiilor europene și a centrului financiar din Luxemburg

Bun venit la Facultatea de Științe, Tehnologie și Comunicare (FSTC)

Facultatea de Științe, Tehnologie și Comunicații (FSTC) contribuie cu expertiză multidisciplinară în domeniile matematicii, fizicii, ingineriei, informaticii și științelor vieții. Prin misiunea sa dublă de predare și cercetare, FSTC urmărește să genereze și să difuzeze cunoștințe și să instruiască noi generații de cetățeni responsabili, pentru a înțelege, explica și promova mai bine societatea și mediul în care trăim.

Studiu la FSTC

Peste 1300 de studenți sunt înscriși în 5 burse, 11 masterat, 2 programe de formare profesională și în învățământul doctoral. Elevii sunt instruiți de o echipă de 80 de profesori universitari și de renume și de lectori de rang înalt. FSTC oferă un mediu de lucru excelent și oportunități cu cursuri multilingvistice și de grupuri mici, implicarea timpurie în proiecte de cercetare și legături strânse cu instituțiile și industriile.

Fac cercetări la FSTC

Compusă din 5 unități de cercetare, FSTC participă la știința și inovația de vârf în colaborare cu partenerii locali și internaționali. Peste 270 de profesori, doctori, doctoranzi, personal științific și tehnic efectuează cercetări interdisciplinare într-un mediu dinamic, favorabil și multilingv.

Locații

Luxemburg City

University of Luxembourg Faculty of Science, Technology and Communicationi

Address
2, avenue de l'Université
L-4365 Esch-sur-Alzette

Luxemburg City, Districtul Luxemburg, Luxemburg
Număr de telefon
+352 46 66 44 5000