University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Luxemburg: Facultatea de Științe Umaniste, Educație și Științe Sociale

Universitatea din Luxemburg este o universitate europeană de cercetare multilingvă, cu aproape 6.200 de studenți din întreaga lume. Universitatea noastră este o instituție modernă care oferă un mix unic de excelență internațională și relevanță națională, oferind cunoștințe pentru societate și afaceri. Universitatea din Luxemburg s-a clasat printre primele 201 la 250 de universități din întreaga lume și numărul 1 la nivel mondial pentru perspectivele sale internaționale în clasamentul mondial 2020 al Times Higher Education (THE).

O facultate cu o notă personală

Cu o selecție unică de programe multilingve de licență și master, Facultatea de Umanități, Educație și Științe Sociale oferă perspective inovatoare și atractive pentru următoarea generație de cadre didactice și profesioniști. Elevii beneficiază de dimensiuni mici de clasă și multe cursuri sunt predate ca seminarii. care le oferă elevilor oportunități pentru discuții și îi ajută să profite la maximum de experiența lor de învățare. Nu există taxe suplimentare pentru studenții internaționali (taxa de înscriere pentru studenții de master este de 200 € / semestru).

Campus Belval, University of Luxembourg

Universitatea din Luxemburg / Sophie Margue

Predare multilingvă

Corpul nostru didactic internațional este unul dintre atuurile noastre cheie. Majoritatea diplomelor noastre sunt predate în engleză și / sau franceză și / sau germană. Sunt oferite cursuri de limbi gratuite, iar viața în campus este la fel de multilingvă și multiculturală ca și țara Luxemburgului. Studenții obțin o perspectivă asupra diferitelor culturi academice și obțin un grad care le oferă avantaje clare pe piața muncii.

O atmosferă internațională

Mobilitatea studenților și deschiderea culturală sunt încurajate și promovate la Universitatea din Luxemburg. Toți studenții noștri trebuie să petreacă cel puțin un semestru în străinătate la una dintre universitățile partenere din Europa, America de Nord sau Asia.

Studierea în Luxemburg

Luxemburgul, cel de-al doilea stat membru cel mai mic al Uniunii Europene, este o țară cu adevărat multiculturală și multilingvă, cu 3 limbi oficiale și are peste 170 de naționalități. Orașul Luxemburg se mândrește cu o scenă culturală și de artă vibrantă, care include muzee, teatre și locuri de muzică. Orașul Luxemburg este una dintre cele mai sigure capitale din lume. Facultatea de Științe Umaniste, Educație și Științe Sociale este situată pe Belval, fostul site al industriei siderurgice, la doar câțiva km în afara orașului Luxemburg. Site-ul uriaș reunește cercetarea și predarea academică, munca și timpul liber, viața urbană și cultura și este un loc interesant pentru a lucra, a studia și a trăi.

28919_copyright.jpg

Locații

Esch-sur-Alzette

Address
2, avenue de l'Université

L-4365 Esch-sur-Alzette, Districtul Luxemburg, Luxemburg