University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Luxemburg: Facultatea de Limbă și literatură, Științe Umane, Arte și Educație

Universitatea din Luxemburg, este o universitate de cercetare european multilingv, cu aproape 6.200 de studenți din întreaga lume. universitatea noastră este o instituție modernă care oferă un amestec unic de excelență internațională și relevanța națională, furnizarea de cunoștințe pentru societate și întreprinderi. Universitatea din Luxemburg este pe locul 193 în World University Times Higher Education (THE) Clasificarea 2015-2016.

O facultate cu o notă personală

Cu o selecție unică a programelor de master multilingve de licență și, Facultatea de Limbă și literatură, Științe Umane, Arte și Educație oferă perspective inovatoare și atractive pentru următoarea generație de cadre universitare și profesioniști. Studenții beneficiază de mici dimensiuni de clasă și multe cursuri sunt predate ca seminarii. care oferă studenților cu posibilitățile de discuții și de a le ajuta pentru a obține maximum de experiența lor de învățare. Nu există taxe de școlarizare suplimentare pentru studenții internaționali (taxa de înscriere pentru studenții de master este de 200 € / semestru).

Predare multilingvă

Personalul nostru didactic internațional este unul dintre activele noastre cheie. Cele mai multe dintre grade noastre sunt predate în limba engleză și / sau franceză și / sau germană. Cursuri gratuite de limbă sunt oferite și de viață campus este la fel de mai multe limbi și multiculturale este țara de Luxemburg. Elevii câștiga perspective în diferite culturi academice și de a obține un grad care le oferă avantaje clare pe piața locurilor de muncă.

O atmosferă internațională

Mobilitatea studenților și deschidere culturală sunt încurajate și promovate la Universitatea din Luxemburg. Toți studenții noștri trebuie să-și petreacă cel puțin un semestru în străinătate, la una dintre universitățile noastre partenere din Europa, America de Nord sau Asia.

A studia în Luxemburg

Luxemburg, al doilea cel mai mic stat membru al Uniunii Europene, este o țară cu adevărat multicultural și multilingv cu 3 limbi oficiale și acasa, la peste 170 de naționalități. Orașul Luxemburg are o scenă culturală și arta vibrantă, inclusiv muzee, teatre și locuri de muzică. Orașul Luxemburg este una dintre cele mai sigure capitale din lume. Facultatea de Limbă și literatură, Științe Umane, Arte și educație este situat pe Belval, un fost site-ul industria oțelului, la doar câțiva kilometri în afara orașului Luxemburg. Uriașa Site-ul reunește cercetarea academică și de predare, locul de muncă și de petrecere a timpului liber, de viață urban și cultură și este un loc interesant de a lucra, studia și a trăi.

Locații

Esch-sur-Alzette

Address
2, avenue de l'Université

L-4365 Esch-sur-Alzette, Districtul Luxemburg, Luxemburg