European Institute of Public Administration EIPA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Infiintata in Maastricht în 1981 și având centre în Luxemburg și Barcelona, ​​Institutul European de Administrație Publică (EIPA) este centrul Europei de lider de excelență privind integrarea europeană și noile provocări pentru managementul public.

Este misiunea noastră de a sprijini Uniunea Europeană, statele sale membre și țările asociate cu IEAP prin furnizarea de servicii relevante și de înaltă calitate pentru dezvoltarea capacităților funcționarilor publici în care se ocupă cu afacerile Uniunii Europene. Noi oferim serviciile noastre funcționarilor din instituțiile UE și în cadrul organismelor conexe, funcționarilor publici din cadrul administrațiilor naționale și regionale ale statelor membre, țările candidate și alte țări din cadrul relației lor cu UE.

Așa cum am continua pe drumul spre un viitor de succes, îmbunătățirea continuă a calității serviciilor noastre rămâne în centrul activității noastre. Comisia Europeană sprijină EIPA de la bugetul Uniunii Europene.

De ce EIPA

EIPA este locul unde oamenii care se ocupă cu afacerile europene pot învăța într-un mediu multi-cultural care beneficiază de combinația noastră unică de know-how și practice excelenței științifice.

Scopul nostru este de a oferi servicii relevante și de înaltă calitate pentru a dezvolta capacitățile funcționarilor publici care se ocupă cu afacerile europene. În îndeplinirea misiunii noastre de bază lucrăm pe trei linii: Learning & Development, consultanță și cercetare.

Activitățile de formare sunt completate și îmbogățită de misiunile de cercetare și consultanță aplicate, si sunt benefice pentru administrațiile publice naționale și regionale, precum și instituțiile europene. Munca noastra contribuie la o mai bună cunoaștere a procesului de integrare europeană și politicile europene, în timp ce consolidarea capacității funcționarilor publici de a efectua în mod eficient în acest domeniu.

Metodologia de învățare

Serviciile noastre sunt caracterizate printr-o metodologie de învățare multidisciplinare și o abordare puternic comparativă. EIPA oferă o vedere de ansamblu, care, arătând contrastele, reflectă diversitatea europeană în materie de guvernare și administrație. Programele noastre sunt concepute pentru a oferi un mediu de colaborare și stimulativ pentru învățare și pentru a adăuga valoare pentru cariera ta profesionala si dezvoltare personala.

Subiectele sunt prezentate cu utilizarea sistematică a studiilor de caz, exerciții de simulare și grupuri de lucru. Diverse medii educaționale și profesionale ale facultății și delegați nostru îmbogăți experiența. Mai mult decât atât, cele mai multe seminarii și cursuri de formare reuni participanți din multe state membre ale UE și țările candidate.

Locații

Luxemburg City

Institut Européen d'Administration Publique

Address
Circuit de la Foire Internationale 2
L-1347 Luxembourg

Luxemburg City, Districtul Luxemburg, Luxemburg
Număr de telefon
+352 42 62 30 1

Programe

Această școală oferă și: