Vilnius University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE NOI

Bine ați venit la Vilnius University - cea mai veche și cea mai mare instituție de învățământ superior din Lituania.

De la înființarea sa în secolul al XVI-lea, Vilnius University , ca parte integrantă a științei și culturii europene, a încorporat conceptul de universitate clasică și unitatea de studii și cercetare.

Vilnius University este un participant activ la activitățile științifice și academice internaționale și se mândrește cu mulți oameni de știință, profesori și absolvenți proeminenți. Dezvoltarea științifică și extinderea relațiilor cu centrele globale de cercetare au contribuit la diversitatea cercetărilor și studiilor de la Vilnius University .

Cu sprijinul partenerilor sociali, universitatea edifică specialiști cu gândire globală care se integrează cu succes în comunitatea europeană modernă.

DE CE ALEGE Vilnius University

Vilnius University este o universitate clasică cu peste 430 de ani de tradiții academice și o gamă largă de programe de studii în Lituania.

Universitatea oferă un mediu academic axat pe excelență în cercetare și predare.

Vilnius University este primul în Lituania conform clasamentului național. Este cea mai populară și mai recunoscută instituție de învățământ superior din rândul absolvenților liceali din lituaniană.

Vilnius University se situează printre cei mai mari universități de top din lume, conform clasamentului QS World University.

MISIUNE

Misiunea Vilnius University din Vilnius University este de a crea, de a acumula și de a disemina cunoștințele prin asigurarea continuității unei culturi universitare autentice, distinsă de atmosfera în care tradițiile vechi și noile idei se îmbogățesc reciproc.

Libertatea de gândire și diversitatea opiniilor sunt principalele valori ale comunității universitare. O unitate de cercetare și studii este principiul fundamental al activității generale a Universității.

Universitatea ar trebui să se distingă printr-un spectru larg de cercetări fundamentale și aplicate. Acesta ar trebui să încerce să își asume poziția de lider printre alte instituții lituaniene în toate domeniile de cercetare care sunt esențiale pentru însăși natura unei Universități cuprinzătoare și și-a stabilit obiectivul excelenței internaționale în cercetarea interdisciplinară. Universitatea ar trebui să se angajeze în misiunea de a deschide ușile și de a oferi educație universală celor mai talentați tineri din toate raioanele Lituaniei și de a educa specialiști activi și responsabili care demonstrează nevoia de a-și extinde cunoștințele și de a se îmbunătăți profesional și care pot invata pe tot parcursul vietii. Universitatea ar trebui să caute ca calitatea tuturor formelor de studii să fie conformă culturii și tehnologiilor moderne și să răspundă nevoilor statului și societății.

VIZIUNE

  • Să se poziționeze și să se distingă în cercetarea și educația europeană prin cercetări de nivel înalt, care ar trebui să fie susținute de echipele de cercetare ale universităților de recunoaștere internațională și de noi echipe, precum și să asigure o implicare crescândă anuală în programele europene de cercetare și educație;
  • să se asigure că dezvoltarea și interacțiunea echilibrată a cercetării în domeniul științelor umaniste, sociale, fizice, biomedicale și tehnologice rămâne cea mai remarcabilă caracteristică a Universității, care o diferențiază în mod esențial de alte instituții lituaniene de învățământ superior și cercetare;
  • să inițieze și să implementeze în mod activ proiectele de valoare pentru dezvoltarea economică a țării, care să încurajeze cooperarea eficientă a instituțiilor științifice și educaționale cu companiile de înaltă tehnologie și să creeze condiții și condiții favorabile pentru inovare și spirit antreprenorial;
  • crearea unui sistem de asigurare a calității care să funcționeze bine, care să garanteze o monitorizare eficientă a programelor de studiu existente și dezvoltarea de noi programe și care să încurajeze implementarea metodelor și instrumentelor avansate de predare. Sistemul ar trebui să asigure că competențele și abilitățile generice și specifice ale absolvenților universității sunt în concordanță cu nevoile și tendințele din economie, cultură și piața muncii din țară;
  • să extindă în mod semnificativ formatele și metodele de studiu non-consecutive, la distanță și alte forme flexibile și să devină centrul îmbunătățirii profesionale continue și al învățării pe tot parcursul vieții, care joacă un rol important în tranziția țării spre societatea bazată pe cunoaștere.

Locații

Vilnius

Address
3 Universiteto St.
Vilnius, Jud. Vilnius, Lituania

Programe

Această școală oferă și: