Citește Descrierea Oficială

Situat chiar în afara centrului orașului, Mykolas Romeris University (MRU) este una dintre cele mai mari universități din Lituania, având în prezent aproximativ 8.000 de studenți din 48 de țări . Universitatea oferă programe complet predate în limba engleză pentru studenții internaționali de la toate nivelurile - de la licență până la doctorat în domeniul științelor sociale.

Mykolas Romeris University deține eticheta suplimentului de diplomă (DS Label), care atestă că un supliment de diplomă de la MRU respectă standardele Comisiei Europene, ale Consiliului Europei și ale UNESCO / CEPES.

44336_2016_TEISE_KIEKVIENAM-0208.jpg

Motive pentru a studia la MRU

 1. Platforme de învățare virtuale progresive, dinamice și moderne
 2. Mediul multicultural
 3. Multe servicii sunt gratuite: o parcare imensă, săli de sport și săli de sport, cursuri de limbi străine, benzi de muzică, studiouri de dans și teatru, echipa de baschet, internet wireless, activități culturale și educaționale etc.
 4. cheltuieli mici de trai (300-350 EUR / lună cu cazare la casa studenților)
 5. O bibliotecă care funcționează chiar și noaptea
 6. Sesiune introductivă gratuită pentru studenții internaționali (seminarii informative, excursii, excursii, evenimente culturale)
 7. Viza de student care permite călătoria pe întreg teritoriul Schengen
 8. Burse pentru mobilitate internațională (pentru studii și stagii)
 9. Diplome europene, ușor recunoscute în întreaga lume
 10. Institutul King Sejong unde elevii pot învăța gratuit limba și cultura coreeană
 11. Una dintre cele mai rapide wifi publice din lume
 12. Frumos confortabil Vilnius; aer proaspăt, curat (cel mai curat în Europa)

44335_2016_MRU_Karjeros_laboratorija-7861.jpg

 • Cazare: Da, oferită tuturor studenților internaționali
 • Unde: În campus, la 5 minute pe jos pentru a veni la clădirea principală a Universității
 • Preț: 85-100 EUR pe lună
 • Începutul studiilor: 1 septembrie.

Procedura de solicitare și documentele solicitate

Urmați 4 pași:

 1. Completați formularul de cerere online la apply.mruni.eu
 2. Încărcați documentele necesare
 3. Asigurați înregistrarea dvs. prin plata taxei de înscriere
 4. Trimiteți cererea

Documente necesare:

 1. Documente educative
  1. Pentru studenții care doresc să obțină diplomă de licență: Copii certificate autentice ale diplomei de învățământ secundar sau diplomă de învățământ superior cu transcrierea înregistrărilor academice. Documentele trebuie traduse oficial în limba lituaniană sau în limba engleză.
  2. Notă: Pot fi solicitate documente educaționale suplimentare (cum ar fi rezultatele examenelor de stat sau ale învățământului preuniversitar) în funcție de țara de reședință a solicitantului .
  3. Pentru studenții care doresc să obțină diplome de master: copii certificate corecte ale diplomei și diplomei universitare (candidatul trebuie să aibă o diplomă de licență universitară sau o diplomă universitară echivalentă cu o durată minimă de studiu de 3 ani). Documentele trebuie traduse oficial în limba lituaniană sau în limba engleză.
 2. Document care demonstrează rezultatele competenței în limba engleză.
  1. Pentru studenții care doresc să obțină diplome de licență: cel puțin nivelul B1; evaluări ale certificatelor de competență în limba engleză echivalente nivelului B1: documentul TOEFL 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, nivelul PTE
  2. Pentru studenții care doresc să obțină diplome de master: cel puțin nivelul B2, evaluările certificatelor de competență lingvistică echivalentă nivelului B2: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Notă: în cazul în care nu aveți IELTS sau TOEFL, există posibilitatea de a lua testul online de limbă engleză organizat de Universitatea. Ar trebui să alegeți această opțiune la completarea aplicației. Nu există o taxă suplimentară pentru acest test.
 3. Copie dupa pasaport
 4. Fotografia tip pasaport
 5. Notă scrisă de sponsorizare din partea părinților / sponsorilor și scrisoarea unei bănci cu privire la abilitățile lor financiare (cu venituri din ultimele 3 luni).

44337_2016_vasaros_mokikla-5368.jpg

Termen limita

30 iunie.

Admiterea adițională pentru cetățenii statelor membre ale UE și a țărilor în care se află regimul de călătorie fără viză pentru intrarea în Republica Lituania, precum și cetățenilor țărilor care necesită vize pentru intrarea în Republica Lituania în cazul în care există ambasade ale Republicii din Lituania va fi organizată în perioada 8 iulie - 2 august.

44338_2017_diplomu_iteikimas__Business_Media_School-3344.jpg

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Mykolas Romeris University

Scopul programului de studiu al administrației publice este de a pregăti profesioniști care să poată efectua activități manageriale / administrative în sectoare publice ș ... [+]

Universitatea Radboud - o universitate de conducere în studiul Administrației Publice și Managementului, situată în Nijmegen (Olanda) și Mykolas Romeris University oferă posibilitatea de a studia pentru un grad dublu în administrația publică și de a dobândi o diplomă de master în politică comparativă, administrație și societate (COMPASS), împreună cu un master în administrația publică.

Scopul programului de studiu al administrației publice este de a pregăti profesioniști care să poată efectua activități manageriale / administrative în sectoare publice și private (care se ocupă de organizații publice), capabile să identifice, să analizeze și să rezolve problemele legate de natura managementului organizațional și al personalului , economia și serviciile din sectorul public, managementul strategic și inovațiile în guvernanța publică.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University

Programul se bazează pe trei blocuri de bază: teoria (45 ECTS), practica (9 ECTS) și activitatea de cercetare (36 ECTS). Teoria blocului de studiu constă din 2 părți prin ... [+]

Programul se bazează pe trei blocuri de bază: teoria (45 ECTS), practica (9 ECTS) și activitatea de cercetare (36 ECTS). Teoria blocului de studiu constă din 2 părți principale. Obiectivele de studiu obligatorii sunt pregătirea specialiștilor care cunosc modelele teoretice ale muncii sociale, tendințele de politică socială europeană, capabile să planifice, să coordoneze și să implementeze inovații în domeniul politicilor serviciilor sociale, în conformitate cu trăsăturile moderne de socializare a tineretului, diferite grupuri de tineri.

Subiectele de studiu cu mai multe opțiuni sunt dedicate educației competenței de mediere interculturală care promovează dialogul între diferitele grupuri etnice, permite educarea societății, în special a tineretului, asupra altor culturi. Blocarea metodelor de cercetare și a tezei de masterat - ajuta absolvenții să justifice metodologic tema lor de cercetare aleasă, să formeze caracteristicile de bază ale tezei de doctorat, să pregătească o tehnică de cercetare specială pentru a accentua armonizarea problemelor metodologice ale scopului și metodologiei de cercetare.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University

Scopul specializării programului de studiu este de a pregăti specialiști în drept internațional care să poată conceptualiza, identifica, înțelege, analiza și rezolva prob ... [+]

Scopul specializării programului de studiu este de a pregăti specialiști în drept internațional care să poată conceptualiza, identifica, înțelege, analiza și rezolva problemele care apar în reglementarea juridică internațională, dezvoltă argumente și soluții motivate, logice și legale bazate pe aceste probleme și căile de prevenirea acestora, ceea ce ar asigura o aplicare eficientă a dreptului internațional, ar îmbunătăți activitatea statelor și a organizațiilor internaționale. Specializarea răspunde necesității de a avea specialiști profesioniști și de înaltă calificare, capabili să dezvolte și să implementeze strategiile și obiectivele politicii externe ale oricărei țări, să reprezinte și să protejeze interesele statelor sau companiilor în forurile internaționale, să asigure o cooperare internațională eficientă între state și internaționale organizațiile și coerența dintre dreptul internațional și cel național. Programul de studiu se adresează, de asemenea, provocărilor globalizării, prin care linia dintre cea internațională și cea națională este încet dispărută, iar problemele internaționale devin tot mai relevante în domeniile tradiționale.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University

Obiectivul acestui program de studiu comun este de a pregăti specialiști de înaltă calificare în domeniul afacerilor, care să poată oferi consultanță juridică în mediul d ... [+]

Obiectivul acestui program de studiu comun este de a pregăti specialiști de înaltă calificare în domeniul afacerilor, care să poată oferi consultanță juridică în mediul de afaceri transnațional și european, să explice problemele și tendințele cele mai recente în materie de afaceri, să analizeze și să evalueze rezolvarea promptă și eficientă a problemelor juridice cu care se confruntă întreprinderile, desfășurarea de cercetări și furnizarea de sugestii pentru legiuitor cu privire la îmbunătățirea reglementării mediului de afaceri.

De ce să studiezi acest program?Cunoștințe competitive - acest program este destinat liderilor ambițioși și viitori care vor putea să lucreze într-un mediu multicultural în sectorul privat (firme de avocatură, companii de consultanță în afaceri, instituții financiare etc.) și sectorul public (instituții naționale, europene și internaționale care promovează , supravegherea sau monitorizarea afacerilor), în organele de litigii comerciale sau pentru a oferi servicii de consultanță juridică independentă în afaceri.Studii internaționale - desfășurate la Vilnius, Lituania (MRU) și în Franța, Chambery (USMB).Sunt obținute două diplome de universități din statele membre ale UE: Master în drept (LL.M.) de către MRU și Master2 de către USMB.Experți renumiți în domeniu - majoritatea disciplinelor sunt acoperite de cadre universitare care practică și avocați, judecători ai Curții Supreme și alți experți experimentați și calificați din Lituania, Franța, precum și profesori din alte țări (SUA, UK , Belgia, Austria, etc.).Stagiu - dobândirea de competențe practice în întreprinderi, firme de avocatură sau alte organizații care acționează în domeniul dreptului de afaceri din Europa.Posibilități de mobilitate internațională... [-]
Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University

Programul Dreptul și Guvernarea Uniunii Europene (EULAWG) pregătește studenții să lucreze într-o varietate de practici juridice în domeniul dreptului și al politicilor eu ... [+]

Programul Dreptul și Guvernarea Uniunii Europene (EULAWG) pregătește studenții să lucreze într-o varietate de practici juridice în domeniul dreptului și al politicilor europene. Scopul este de a dezvolta abilitățile viitoarelor profesioniști în legislația UE și guvernarea gândirii conceptuale, identificând problemele reglementării juridice a UE, precum și tendințele dezvoltării legislației și politicilor UE și sugerând soluții motivate pe diverse probleme de implementare a UE legislația și guvernanța UE. Datorită mobilității cadrelor didactice, acest program este oferit numai în formatul integral.

Executat în comun de Mykolas Romeris University (Vilnius, Lituania) și Universitatea din Bordeaux (Bordeaux, Franța). Prelegerile sunt oferite de specialiști din Franța, Lituania și din alte țări de către avocați și economiști, cadre universitare și profesioniști.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University

Scopul programului este de a pregăti specialiștii în domeniul informaticii, capabili să creeze efecte vizuale (VFX), folosind și evaluând sistemele și instrumentele media ... [+]

Scopul programului este de a pregăti specialiștii în domeniul informaticii, capabili să creeze efecte vizuale (VFX), folosind și evaluând sistemele și instrumentele media digitale, permițând astfel aplicarea cunoștințelor interdisciplinare prin interacțiuni tehnice și creative pentru VFX și alte producția digitală.

Dongseo Univerity (DSU) se numără printre cele mai importante 50 de universități din Asia pentru internaționalizare și este o universitate de lider în Coreea în domeniile sale de specializare, inclusiv Film

Studenții programului de studii informatice și de conținut vizual vor obține două diplome - MRU și DSU și în timpul mobilității obligatorii în Coreea, vor putea să utilizeze toate infrastructura și echipamentul DSU. DSU a stabilit diferite LAB-uri și incubatoare de 3D Animation Fusion și VFX. Alte facilități - teren de fotbal profesionist pe acoperișul clădirii Universității, piscină profesionistă și multe altele.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University

Scopul programului de studiu Logistics Management este de a instrui specialiști cu înaltă calificare care să fie capabili să gestioneze companiile sau departamentele logi ... [+]

Scopul programului de studiu Logistics Management este de a instrui specialiști cu înaltă calificare care să fie capabili să gestioneze companiile sau departamentele logistică într-un mediu concurențial global, într-un mod eficient, aplicând cele mai noi tehnici de analiză, management și îmbunătățire a proceselor logistice. De asemenea, un accent deosebit se pune pe motivația grupului, gestionarea crizelor, cunoașterea celor mai noi tendințe în fluxurile de bunuri și materiale. Relațiile comerciale internaționale și diversele particularități ale procedurilor biroului vamal din diferite țări sunt, de asemenea, acoperite într-un mod profund și cuprinzător.

Posibilități de mobilitate internațională... [-]
Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University

Cursul implică teoria, practica și participarea studenților. Sarcinile de grup legate de situațiile din viața reală și performanțele rolului reprezintă o caracteristică e ... [+]

Aveți abilități organizatorice și talent pentru administrare?Ai o minte vie și curioasă?Poți să lucrezi sub o presiune puternică?Ai suferință morală și conștiinciozitate?Simti o pasiune pentru comunicare si dragoste in a face contacte si a dezvolta legaturi cu comunitatile?

Apoi acest program este doar pentru tine!

Membrii programului vor fi învățați să planifice, să demonstreze și să gestioneze comunicarea unei organizații, să comunice cu mass-media și cu alte persoane interesate. Programul urmărește să ofere studenților abilitățile necesare pentru a deveni specialist de relații publice din noua generație, capabil să formeze imaginea și elementele strategiei instituției. Acest program aduce stimulente pentru antreprenoriat, permițând elevilor să-și creeze propria afacere.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University

Programul își propune să pregătească manageri și directori calificați și calificați cu studii superioare de management și administrare a afacerilor, care să fie capabili ... [+]

Programul își propune să pregătească manageri și directori calificați și calificați cu studii superioare de management și administrare a afacerilor, care să fie capabili să proiecteze, să dezvolte și să gestioneze companii și proiecte de afaceri electronice și să aplice cunoștințele dobândite în obținerea de avantaje competitive în spațiul cibernetic.

Scopul programului

Să pregătească specialiști în administrarea calificată a afacerilor, să-și perfecționeze abilitățile și cunoștințele privind procesele socio-economice noi și distincte în spațiul cibernetic al economiei bazate pe cunoaștere, impactul modern al tehnologiilor informației și comunicațiilor (TIC) asupra modelelor de afaceri tradiționale și să dezvolte abilitățile practice necesare managementului a potențialului TIC de a dezvolta, proiecta și gestiona afaceri în spațiul cibernetic.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University

Scopul acestui program este de a pregăti specialiști de înaltă calificare din domeniul economiei care au cunoștințe profunde despre teoriile și metodele moderne ale piețe ... [+]

Scopul acestui program este de a pregăti specialiști de înaltă calificare din domeniul economiei care au cunoștințe profunde despre teoriile și metodele moderne ale pieței financiare, care sunt capabili să reînnoiască și să aplice aceste cunoștințe în diverse situații și să integreze cunoștințele diferitelor domenii științifice în cercetarea științifică independentă , desfășurat într-o țară dinamică și într-un mediu economic global.

IMPORTANT! Numai studenții de la universitățile partenere se pot aplica la acest program:

Yuriy Fedkovych Universitatea Națională Chernivtsi, Ucraina;Institutul de Relații Internaționale al Universității Naționale din Taras Shevchenko din Kiev, Ucraina;Universitatea de Banking al Băncii Naționale a Ucrainei.Posibilități de mobilitate internațională... [-]
Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University

Competența de limba engleză - nivelul nu este mai mic decât B2 (conform cadrului comun de referință pentru limbă aprobat de Consiliul Europei). Testul la nivel avansat de ... [+]

Vă rugăm să contactați directorul de program Prof. dr. Renata Mienkowska-Norkienė prin e-mail: rmienkowska@mruni.eu

Posibilități de mobilitate internațională

Elevii pot participa la programul de mobilitate ERASMUS, care oferă posibilitatea de a studia la o universitate în străinătate timp de 1 sau 2 semestre și de a face un stagiu într-o altă țară.

Cerințe de intrare

Bachelor: absolvenții de studii universitare de licență în orice domeniu de studiu se pot aplica acestui program. Elevii care nu au studii de bază trebuie să urmeze trei cursuri suplimentare (Bazele științei politice, teoriile politice moderne și teoriile politicii comparative) și să le transmită în cursul primului semestru.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University

Scopul programului este de a pregăti psihologi de înaltă calificare pentru organizațiile de afaceri cu cunoștințe psihologice profunde în marketing și managementul resurs ... [+]

Scopul programului este de a pregăti psihologi de înaltă calificare pentru organizațiile de afaceri cu cunoștințe psihologice profunde în marketing și managementul resurselor umane, rezonabile în elementele de bază economice și juridice ale dezvoltării afacerilor, capabile să-și implementeze competențele profesionale pentru eficiența unei organizații de afaceri și îmbunătățirea bunăstării personale.

Jumătate din program constă în psihologie de afaceri și subiecte legate de domenii. Programul oferă psihologie de conducere, team building și management, psihologia managementului inovației, psihologia afacerilor, psihologia personalului, relațiile publice și psihologia publicității, negocierile de afaceri, psihologia dezvoltării carierei, dreptul muncii etc. Cealaltă jumătate a programului desemnat pentru cercetare științifică și munca finală de masterat, formare profesională și stagiu. Fiecare semestru include cel puțin un subiect, care ajută la dezvoltarea abilităților practice. Este singurul program de masterat în psihologie în limba engleză în Lituania și în statele baltice. Programul oferă credite de calificare de masterat de psihologie definite în Regulamentul de Federația Europeană a Asociațiilor de Psihologi.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Mykolas Romeris University
Address
Ateities st. 20,
LT-08303 Vilnius, Vilnius County, Lituania
Website
Număr de telefon
+370 5 271 4625