Lithuanian Sports University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Lithuanian Sports University ( LSU ) este mândră că este singura universitate specializată din Lituania, care a unificat știința Mișcării și Sportului timp de peste opt decenii. Studiile în domeniul sportului și în domeniile conexe câștigă popularitate, deschizând în același timp noi oportunități pentru absolvenții de succes. Va exista o creștere continuă a nevoii de asistență pentru profesioniștii care se străduiesc pentru o viață sănătoasă, activă și lungă.

Prin urmare, puteți reuși în viață împreună cu LSU , unde studiile, știința sportivă și practica sunt interconectate. O atenție deosebită acordată fiecărui student internațional, studiilor științifice și comunității sportive-vii va oferi cunoștințe și experiențe interesante în fiecare zi. Alegeți alegerea potrivită și aceasta vă va ajuta să vă atingeți obiectivele și să deveniți excepționale.

Printre absolvenții LSU , există numeroși oameni de știință distinsi, antrenori de renume mondial, sportivi celebri și figuri publice proeminente. Un număr mare de studenți și absolvenți ai LSU au devenit campioni și câștigători ai Jocurilor Olimpice, Campionatului Mondial și Campionatului European.

Locații

Kaunas

Lithuanian Sports University

Address
Lietuvos sporto universitetas
Sporto 6

44221 Kaunas, Jud. Kaunas, Lituania
Număr de telefon
+370 37 302 644