Citește Descrierea Oficială

Lituaniană Universitatea de stiinte medicale Universitatea lituanian de stiinte medicale (LSMU) este o nouă apariție în domeniul învățământului superior lituanian. La 30 iunie, 2010, Seimas (Parlamentul) Republicii Lituania a adoptat rezoluția de a fuziona Kaunas Universitatea de Medicina (KMU) și Academia lituaniană de veterinar (LAV). Acum LSMU este cea mai mare instituție de învățământ superior de științe biomedicale din Lituania, care continuă cele mai bune tradiții ale KMU și LAV. LSMU constă din două academii principale:. Academia Medicală și Academia Veterinară Studiile se desfășoară în facultăți, institute de cercetare, și clinici. Un total de 7031 de studenți studiază programele LSMU. Universitatea oferă 22 de programe de 10 tendințe care studiază:

4 studii integrate: Medicină, odontologie, farmacie (MA); Medicină Veterinară (VA); 9 studii universitare: Oral Hygiene, Nursing, Obstetrica, Kinetoterapie, terapie ocupationala, sănătate publică, asistență socială în Medicină (MA); Veterinară pentru Siguranța Alimentelor, Zootehnie Technology (VA); 7 studii postuniversitare: Clinical Nursing, fizică și de reabilitare Medicina, Sanatate Publica, Administratie Sanatate Publica (AM); Veterinară pentru Siguranța Alimentelor, Zootehnie tehnologie, management de Biobusiness (AV).

Experiența internațională și recunoașterea LSMU colaborează cu peste 140 de universități europene, americane și asiatice în scopuri de studiu și de cercetare. Universitatea este un membru a numeroase organizații internaționale, cum ar fi Asociația Universităților Europene (EUA), Asociația Școlilor de Sănătate Publică din Regiunea Europeană (ASPHER), Asociația de școli medicale din Europa (AMSE), Asociația pentru Educație Medicală din Europa (amee), regiunea Mării Baltice Universitatea de rețea (BSRUN), Organizația pentru Educație Doctorat in biomedicina si stiinte medicale din Sistemul European (ORPHEUS), Asociația Europeană a unităților pentru Educație veterinar (EAEVE), Asociația Mondială veterinar, și mai mult. LSMU este, de asemenea, un membru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), în cazul în care îndeplinește rolul de centru de colaborare pentru cercetare și formare în epidemiologie, precum și pentru prevenirea bolilor netransmisibile cronice cardiovasculare si alte. Programele de studii la LSMU standardele educaționale întâlni universitare aplicate în țările UE și absolvenți sunt eligibile pentru a lua Statele Unite ale Americii de examinare de licențiere Medical (USMLE) și examinarea PLAB a Consiliului General Medicina din Marea Britanie.

O alegere pentru studenții străini Din 1990, LSMU a fost Alma Mater de mulți studenți internaționali și 550 de full-time studenții străini din 42 de țări (în principal Israel, Spania, Suedia, Liban, Polonia, India, Coreea de Sud, Germania, Irlanda și Regatul Unit) sunt în prezent înscriși aici. Numărul de a studia la nivel internațional este în creștere în fiecare an. Italia, Franța, Turcia, Republica Cehă, Finlanda și Norvegia sunt cele mai populare țările partenere Erasmus în rândul studenților LSMU. Studenții străini aleg să studieze la LUHS sunt în mare parte din Spania, Italia, Letonia, Belgia și Polonia. LSMU este, de asemenea, un participant activ de program de schimb ERASMUS. Elevii pot studia la universități din străinătate sau du-te pentru o practică pentru perioada de până la un an. Contractele de schimb academic au fost semnate cu universități din 26 de țări europene. Majoritatea partenerilor ERASMUS sunt în Germania, Spania, Franța, Finlanda și alte state membre ale UE

Programe predate în:
Engleză