Klaipeda University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La 5 octombrie 1990 Președinte al Consiliului Suprem (Constituante Lituaniene) Vytautas Landsbergis a semnat Decretul nr 1-640 privind înființarea Universității Klaipėda ca cu 1 ianuarie 1991.

Universitatea Klaipėda a început activitățile sale academice, cu trei facultăți (cele de Inginerie marină, Pedagogie și Științe Umane și Științe Naturale) și aproximativ 3.000 de studenți. Ea a sărbătorit aniversarea a 25-a, cu 4.500 de studenți în facultățile de Inginerie marină și Științe naturale, Științe Umane și Științe ale Educației, Științe sociale și de sănătate, precum și în cadrul Academiei de Arte, Institutul de Studii continue, și Institutul Regiunii Istoria Baltice și Arheologie. De-a lungul celor 25 de ani, personalul academic al Universității a crescut de la 300 la aproape 700 de profesori și cercetători, inclusiv 59% doctoratele și / sau artiști recunoscuți.

În prezent, Universitatea implementează peste 100 de programe de studii in toate cele trei cicluri, oferind cercetare și tehnologice cunoștințe contemporane inovațiilor bazate care asigură studii universitare avansate și competențe profesionale înalte și dezvoltă o personalitate inteligentă, responsabilă și creativă. Alma Mater nostru are peste 30.600 de absolvenți ale căror rândurile includ, doctoratele membri ai Seimas și Guvernului, șefii marilor întreprinderi de profesioniști, ingineri, profesori, soliști și teatru.

Peste 60 de laboratoare de cercetare și de formare, o grădină botanică, un vas de cercetare Mintis, o cercetare și de formare barca cu panze Brabender, Yacht Odisėja, un Centru de Acces Deschis pentru cercetare marină, un teatru de formare, o sala de concert cu acustică excelentă și organul Rieger Kloss , un Ecumenica evanghelic Chapel, fonduri de bibliotecă de documente cu aproape 500, 000 de exemplare, și o casă de publicare prevăd o infrastructură importantă care permite dezvoltarea cu succes a activităților artistice la nivel internațional, fundamentală și cercetarea științifică aplicată, dezvoltare experimentală în domeniul ,,, stiinte fizice biomedicale tehnologice sociale și umaniste. Universitatea implementează anual peste 60 de proiecte naționale și internaționale de cercetare, colaborează cu parteneri de cercetare și în Europa și academice alte părți ale lumii, și participă la activitățile fondurilor internaționale, programe și rețele.

.Arts Fac parte integrantă din activitatea academică Universitatea. De cercetare realizată în cadrul Universității este legată de istoria, cultura și arta de Est Prusia, Lituania Minor (prusac Lituania), și regiunea Klaipėda: ea permite să se cunoască istorice, lingvistice, confesionale, muzicale și etnice patrimoniu și permite de îmbunătățire semnificativă a posibilităților sale de continuitate.

Universitatea Klaipėda a fost fondat într-o zonă geografică unică de aspectele economice, culturale și geopolitice, adică pe litoralul lituanian, oferind singurul port din Lituania: la nivel național, se fac încercări de a dezvolta Klaipėda ca un centru metropolitan și pentru a crește competitivitatea internațională a Lituaniei ca stat maritim. Începând cu anul 2008, Universitatea Klaipėda implementează Programul de Stat al unui integrate de cercetare, de studiu, si Centru de Afaceri Valley Marine pentru Dezvoltarea sectorului maritim lituanian și, prin urmare, în mod constant își consolidează poziția de lider în domeniul științelor marine și a inovațiilor tehnologice.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maestru De Asistență Socială

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 semestre September 2018 Lituania Klaipeda + 1 mai mult

Un deținător de gradul de Master in Asistenta Sociala calificare a dobândit cunoștințe și competențe, care permit ea / el a percepe fenomenele sociale, în contextul valorile lor culturale și dinamica societății. Absolventul are o consolidat (consolidate) metodologia de cercetare cantitativă și calitativă. Se poate extinde aceste abilități pentru a crea și de a gestiona programe sociale și proiecte dedicate ... [+]

maestru de asistență socială

Un deținător de gradul de Master in Asistenta Sociala calificare a dobândit cunoștințe și competențe, care permit ea / el a percepe fenomenele sociale, în contextul valorile lor culturale și dinamica societății. Absolventul are o consolidat (consolidate) metodologia de cercetare cantitativă și calitativă. Se poate extinde aceste abilități pentru a crea și de a gestiona programe sociale și proiecte dedicate optimizării integrării sociale a grupurilor de risc social, cum ar fi persoanele cu handicap. Mai mult decât atât, titularul masterat a consolidat competențele sociale și personale, semnificative pentru activitățile profesionale și științifice (cum ar fi creativitatea, initiativa, responsabilitate socială, și meta-learning).... [-]


Maestru De Management Al Afacerii

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2018 Lituania Klaipeda

Absolvent al programului de studiu de Master în Managementul Afacerilor dobândește: cunoștințe teoretice și practice foarte specializat și înțelegere critică a problemelor din managementul afacerilor și domenii care se suprapun; abilitatea de a identifica problemele pe baza cercetării și utilizarea cunoștințelor de domenii noi sau interdisciplinare în caz de informații incomplete sau limitate, atunci când ... [+]

Master of Business Management

Absolvent al programului de studiu de Master în Managementul Afacerilor dobândește: cunoștințe teoretice și practice foarte specializat și înțelegere critică a problemelor din managementul afacerilor și domenii care se suprapun; abilitatea de a identifica problemele pe baza de cercetare și de utilizare a cunoștințelor de domenii noi sau interdisciplinare în caz de informații incomplete sau limitate atunci când este angajat în calitate de cercetători, consultanți, manageri sau de subdiviziuni sau organizații în orice organizație de afaceri; acestea trebuie să aibă profesional, învățare, muncă și responsabilitate independentă, abilități de comunicare și sociale. Program de management de afaceri de Master are drept scop - de a oferi profesioniști calificați în cercetator stiintific sau cariera profesorului, precum și posibilitatea de a se angaja în activități practice de poziții de conducere în orice organizație de afaceri.... [-]