Kazimieras Simonavicius University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Kazimieras Universitatea Simonavičius (KSU), infiintata in anul 2003, este o instituție privată de învățământ superior acreditată, cu campusuri în Vilnius și Klaipeda, Lituania. KSU iese în evidență pentru abordarea sa inovatoare a procesului de învățare și valorile sale antreprenoriale.

Studiile acoperă domenii majore de Științe Sociale - Business și Management, Administrație publică, Drept, Comunicare, Economie, Științe Politice și Sociologie - precum și Științe tehnologice în domeniul tehnologiilor informaționale. Universitatea oferă 13 Bachelor, cinci masterat și una de programe integrate, precum și studii și cursuri de învățare pe tot parcursul vieții.

DE CE KSU?

EDUCAȚIE CARIERĂ-oriented. În colaborare cu întreprinderile locale și internaționale, am dezvoltat programe de studiu, care pregătesc studenții pentru succesul în carieră în domeniile lor de ales de studiu. Universitatea promovează trei calități care sunt vitale pentru o persoană tânără să reușească.

Antreprenoriat. Programele de studiu la KSU pune un accent puternic pe promovarea valorilor și abilităților antreprenoriale. Universitatea sprijina start-up idei ale elevilor și le încurajează să creeze noi întreprinderi.

Inovație. Lectori la KSU folosesc metode de predare inovatoare. Elevii sunt încurajați să utilizeze cele mai noi tehnologii moderne, în timpul studiilor și lucrărilor de proiect.

Creativitate. Oportunități abundă de creativitate și de auto-exprimare în toate programele KSU: în toate programele de studiu elevii sunt învățați să integreze cunoștințele științifice, inovație tehnologică și artă. Universitatea sprijină, de asemenea, participarea studenților la concurs și proiecte antreprenoriale, se angajează partenerii sociali în procesul de studiu, oferind elevilor posibilitatea de a rezolva problemele din viața reală.

ATENȚIE ȘI SUPORT. grupuri mici de studiu se asigura că fiecare student devine o atenție personalizată. Primul an elevii obține mentori cu caracter personal tutori ant. Studenți pe parcursul studiilor au consultări periodice cu privire la perspectivele lor de carieră și se pot înscrie în programul de cariera Path, care îi ajută să stăpânească abilități practice și personalizate și să se pregătească pentru o cale de carieră.

COOPERARE INTERNATIONALA. Universitatea are acorduri de schimb de studenți cu peste 100 de universități din întreaga lume. KSU oferă multiple oportunități pentru studenți și cadre universitare de a participa la cursuri de formare profesională străine și proiecte educaționale. Fiecare semestru există cursuri obligatorii și opționale, care sunt predate de către cadre universitare străine din întreaga lume.

KSU - Universitatea unde poti inventa viitorul tau!

Locații

Vilnius

Kazimieras Simonavicius University

Address
J. Basanavičiaus g. 29A
LT – 03109 Vilnius, Jud. Vilnius, Lituania
Număr de telefon
+370 5 213 5172