Kaunas University of Technology

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Reputație înaltă

Datând din 1922, Kaunas University of Technology a dezvoltat un mare potențial pentru studii și cercetare și rămâne un lider în domeniul inovațiilor și tehnologiilor din regiunea statelor baltice. Cu 10.500 de studenți și 1.000 de cadre didactice, KTU se străduiește să reunească studenți foarte talentați (susținute de universități și burse externe), cercetători și cadre universitare pentru a efectua cercetări de vârf, pentru a oferi educație de cea mai bună calitate și pentru a oferi servicii de cercetare și dezvoltare gamă de afaceri.

caracter internațional

KTU își îmbunătățește vizibilitatea internațională prin participarea la colaborări internaționale în domeniul cercetării, prin stabilirea programelor internaționale de studiu, prin colaborarea cu partenerii internaționali în crearea programelor comune de studiu și prin încurajarea participării la schimburile internaționale între studenți și comunitățile academice. În prezent, studenții internaționali pot alege între 36 de programe de studii universitare și postuniversitare și 19 de programe doctorale în limba engleză în domeniul științelor tehnologice, fizice, biomedicale și sociale, umaniste și arte creative

Infrastructură și tehnologii

KTU nu numai că a fondat primul și cel mai de succes Spațiu Universitar de Start, dar găzduiește cel mai mare parc științific și tehnologic din Baltică. Elevii au acces la cele mai moderne echipamente de cercetare din Lituania. Cel mai mare laborator de aplicații mobile din statele baltice, singurul din laboratoarele Piețelor Financiare din Baltica Bloomberg, centrul creativ Intermedix, precum și laboratoarele de chimie durabilă, mecatronica, tehnologia viitorului în domeniul energiei și al mediului, tehnologiile informației și telecomunicațiilor sunt doar o fracțiune din resursele tehnologice disponibile. KTU colaborează cu organizații globale precum Barclays, BASF, FESTO, Hitachi, NATO, Samsung, Schneider Electric etc.

Cultivarea talentelor

KTU investește în studenții săi actuali prin îmbunătățirea mediului de studiu și a calității acestuia, oferind oportunități de a fi activ în domeniul sportului, artelor, asociațiilor studenților și prin construirea încrederii lor, deoarece este investiția pentru viitorul societății în domenii locale și globale termeni. Elevii noștri formează o mare parte din comunitatea studenților vibranți din Kaunas, al doilea oraș ca mărime din Lituania.

Un loc interesant de a trăi și de a studia

KTU este situat în Kaunas, al doilea oraș ca mărime din Lituania, adesea denumit inteligența lituaniană și capitala culturală. Un mediu sigur și condiții naturale temperate asigură o viață plăcută. Orașul vechi viu, parcurile verzi, malul fluviului cu zone de agrement se află la mai puțin de 15 minute de campusul KTU. Elevilor li se oferă să locuiască în căminele KTU, să se bucure de activități sportive, arte și alte activități studențești în campus.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Health MSc » Vedea Health Masterat » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Maestru în arhitectură

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

O metodă dinamică, inovatoare și practică, programul este implementat prin metoda Studio - cursurile de studiu sunt integrate într-o singură sarcină complexă: studenții învață principiile de desen, compoziție, fizică, forța materialelor etc. în proiectul pe care lucrează. [+]

O metodă dinamică, inovatoare și practică, programul este implementat prin metoda Studio - cursurile de studiu sunt integrate într-o singură sarcină complexă: studenții învață principiile de desen, compoziție, fizică, forța materialelor etc. în proiectul pe care lucrează.

O altă exclusivitate a programului se referă la analiza critică istorică, culturală, teoretică și filosofică a tipologiilor existente, asociate cu proiectarea prototipurilor estetice care integrează construcțiile, cercetarea mecanică, ecologică și economică.

Acest program prelungit de licență conduce la diploma de master (program de 5 ani).

Ultimele instrumente software

Metoda de predare bazată pe studio este aplicată în dezvoltarea de clădiri conceptuale și contextuale, proiecte urbane și peisagistice, urmată de aplicarea BIM, CAD, Sintaxa spațială, programul ArcGIS.... [-]


MSc

Master of Science în arhitectură

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Programul de masterat în arhitectură pune accentul pe dezvoltarea specialiștilor în arhitectură în planificarea arhitecturală, urbană și teritorială. [+]

Programul de masterat în arhitectură pune accentul pe dezvoltarea specialiștilor în arhitectură în planificarea arhitecturală, urbană și teritorială. Studiile oferă competențe de evaluare științifico-metodică, care permit pregătirea proiectelor profesionale pentru clădiri și complexe urbane, precum și abilități manageriale pentru progresul în domeniul arhitecturii.

Acesta este unul dintre puținele programe de studii cu o colaborare strânsă între arhitecți și ingineri civili, atât în ​​domeniul studiilor, cât și al domeniilor de cercetare.

Maestrul modelul oferă fie o capodoperă în disciplina aleasă prin alegerea piesei Expert Field, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv Carieră.... [-]


Master of Science în Informatică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Absolvenții viitorului Master studiază serviciile IT în cloud computing, management de proiect, miniere de date multimedia, procesare digitală video și audio, realitate virtuală și modelare 3D și alte discipline. Specialiștii în informatică, care au absolvit acest program, au o cunoaștere mai profundă a informaticii aplicate, precum și multimedia, cunoștințe metodologice de analiză a datelor, sunt capabili să planifice și să coordoneze activitatea echipei de specialiști, să ia decizii și să efectueze independent cercetarea științifică . Modelul Master oferă fie o capodoperă în disciplina aleasă prin alegerea piesei Field Expert, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta. [+]

Absolvenții viitorului Master studiază serviciile IT în cloud computing, management de proiect, miniere de date multimedia, procesare digitală video și audio, realitate virtuală și modelare 3D și alte discipline.

Specialiștii în informatică, care au absolvit acest program, au o cunoaștere mai profundă a informaticii aplicate, precum și multimedia, cunoștințe metodologice de analiză a datelor, sunt capabili să planifice și să coordoneze activitatea echipei de specialiști, să ia decizii și să efectueze independent cercetarea științifică .

Modelul Master oferă fie o capodoperă în disciplina aleasă prin alegerea piesei Field Expert, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta.... [-]


Master of Science în ingineria aeronautică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Programul interdisciplinar acoperă ramurile ingineriei aeronautice, mecanicii aviației și electronicii aviatice care permit absolvenților să se implice în proiectarea vehiculelor aeriene și spațiale, a sistemelor și elementelor acestora, să efectueze evaluarea stării și performanței lor, să se ocupe de probleme de inginerie în funcționalitate, fiabilitate și comunicare a informațiilor, și de a efectua cercetări analitice, de modelare și experimentale. [+]

Programul interdisciplinar acoperă ramurile ingineriei aeronautice, mecanicii aviației și electronicii aviatice care permit absolvenților să se implice în proiectarea vehiculelor aeriene și spațiale, a sistemelor și elementelor acestora, să efectueze evaluarea stării și performanței lor, să se ocupe de probleme de inginerie în funcționalitate, fiabilitate și comunicare a informațiilor, și de a efectua cercetări analitice, de modelare și experimentale.

Primul cluster al Ingineriei Aeronautice din Europa

Primul grup european de companii de inginerie aeronautică și instituții de învățământ a fost creat în Lituania, cu conducerea KTU în 2016.

Ultimul software în laboratoarele moderne... [-]

Master of Science în Ingineria Construcțiilor și Construcțiilor

Campus Cu normă întreagă 18 luni September 2019 Lituania Kaunas

Programul de inginerie pentru construcții și construcții se concentrează pe dezvoltarea acestor competențe și oferă o combinație unică de expertiză în modelare experimentală și computațională. [+]

Tehnologia și structurile avansate pentru produsele de construcție, construcția digitală, politicile de dezvoltare durabilă și economisirea de energie necesită atât cunoștințe tehnice cuprinzătoare, cât și aptitudini analitice, de luare a deciziilor și de gândire critică.

Programul de inginerie pentru construcții și construcții se concentrează pe dezvoltarea acestor competențe și oferă o combinație unică de expertiză în modelare experimentală și computațională.

Cercetare recunoscută pe plan internațional

Grupuri de cercetare conduse de profesori V. Vaitkevičius, Ž. Rudžionis, V. Doroševas desfășoară cercetări recunoscute pe plan internațional în domeniul materialelor și structurilor de construcție.... [-]


Master of Science în Ingineria Mediului

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Ingineria mediului Masterat combină aspectele tehnologice, analitice și de management ale protecției mediului. [+]

Ingineria mediului Masterat combină aspectele tehnologice, analitice și de management ale protecției mediului.

Cunoștințele dobândite și abilitățile de evaluare a calității mediului, aplicarea tehnologiilor moderne de mediu și abordarea sistematică formată oferă absolvenților oportunități excelente de a-și găsi locul pe piața contemporană a forței de muncă. Programul a fost actualizat prin punerea în aplicare a proiectului finanțat de fondurile structurale ale UE, care și-a sporit internaționalitatea.

Modelul Master oferă fie să stăpânească în disciplina aleasă prin alegerea piesei Expert Field sau să consolideze abilitățile interdisciplinare prin alegerea piesei Expert Interdisciplinar care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau o alegere de competență diferită pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta.... [-]


Master of Science în ingineria vehiculelor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Cercetătorii din domeniul transporturilor și autoritățile departamentale aferente identifică impactul din ce în ce mai negativ al sistemului de transport asupra oamenilor și asupra mediului ca o problemă strategică centrală. Master în Ingineria Vehiculelor oferă noi cunoștințe și competențe pentru a face față provocărilor, în special în ceea ce privește introducerea unei metodologii pentru dezvoltarea vehiculelor verzi echipate cu motoare hibride sau care rulează pe combustibili alternativi și explorarea soluțiilor de inginerie științifică pentru o performanță îmbunătățită a motopropulsoare. [+]

Cercetătorii din domeniul transporturilor și autoritățile departamentale aferente identifică impactul din ce în ce mai negativ al sistemului de transport asupra oamenilor și asupra mediului ca o problemă strategică centrală.

Master în Ingineria Vehiculelor oferă noi cunoștințe și competențe pentru a face față provocărilor, în special în ceea ce privește introducerea unei metodologii pentru dezvoltarea vehiculelor verzi echipate cu motoare hibride sau care rulează pe combustibili alternativi și explorarea soluțiilor de inginerie științifică pentru o performanță îmbunătățită a motopropulsoare.

Modelul Master oferă fie o capodoperă în disciplina aleasă prin alegerea piesei Field Expert, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta.... [-]


Master of Science în Inginerie Electronică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Noile cunoștințe și îmbunătățirea competențelor existente sunt inerente dezvoltării ingineriei electronice. Oferă baza teoretică și metodele de proiectare pentru sistemele electronice și componentele intelectuale: comunicații, calculatoare, programare, inginerie software, control și alte sisteme electronice și electrice. Abilitățile practice și organizaționale sunt încurajate prin studii de proiect, de proiectare și de laborator și de management. Cercetarea științifică realizată și totalitatea cunoștințelor transmise prin acest program permit absolvenților noștri să rămână competitivi pe piața forței de muncă. [+]

Noile cunoștințe și îmbunătățirea competențelor existente sunt inerente dezvoltării ingineriei electronice. Oferă baza teoretică și metodele de proiectare pentru sistemele electronice și componentele intelectuale: comunicații, calculatoare, programare, inginerie software, control și alte sisteme electronice și electrice.

Abilitățile practice și organizaționale sunt încurajate prin studii de proiect, de proiectare și de laborator și de management. Cercetarea științifică realizată și totalitatea cunoștințelor transmise prin acest program permit absolvenților noștri să rămână competitivi pe piața forței de muncă.

Modelul Master oferă fie să stăpânească în disciplina aleasă prin alegerea piesei Expert Field sau să consolideze abilitățile interdisciplinare prin alegerea piesei Expert Interdisciplinar care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau o alegere de competență diferită pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta.... [-]


Master of Science în mecatronică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Programul oferă și dezvoltă abilități de inginerie interdisciplinară, care se bazează pe o combinație sistematică de cunoștințe și metode în domeniile mecanic, de control și de inginerie informatică, permițând astfel absolvenților să rezolve eficient problemele tehnice complexe legate de proiectare, analiză, asigurarea calității, întreținerea, monitorizarea și diagnosticarea sistemelor macro și micro mecatronice. [+]

Programul oferă și dezvoltă abilități de inginerie interdisciplinară, care se bazează pe o combinație sistematică de cunoștințe și metode în domeniile mecanic, de control și de inginerie informatică, permițând astfel absolvenților să rezolve eficient problemele tehnice complexe legate de proiectare, analiză, asigurarea calității, întreținerea, monitorizarea și diagnosticarea sistemelor macro și micro mecatronice.

O gamă largă de facilități educaționale și de cercetare

KTU a inițiat studiile în mecatronică din Lituania și are o experiență îndelungată în domeniu, precum și oferă acces deschis la o gamă largă de facilități educaționale și de cercetare de ultima generație.... [-]


Master of Science în Tehnologii de Control

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Sistemele de control fac parte integrantă din multe tehnologii moderne și vor continua să joace un rol de lider în Industria 4.0. [+]

Sistemele de control fac parte integrantă din multe tehnologii moderne și vor continua să joace un rol de lider în Industria 4.0.

Cunoașterea teoriei controlului contemporan, modelarea și optimizarea proceselor și a sistemelor, proiectarea sistemelor de control, programarea controlorilor și a altor subiecte, dobândite în timpul studiilor, permit performanța proiectării și implementării sistemelor de control automate eficiente și sigure, controlând procesul complex și facilitând de zi cu zi, și să rămână competitiv pe piața forței de muncă.

Modelul Master oferă fie o capodoperă în disciplina aleasă prin alegerea piesei Field Expert, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta.... [-]


Master of Science în știința materialelor

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

MSc în științe materiale dezvoltă abilități de cercetare, cunoștințe teoretice și experimentale profunde despre compoziția materialelor și îmbunătățirea caracteristicilor lor, cunoștințe de metodologie și tehnică pentru măsurătorile tehnologice ale materialelor, prelucrarea și analiza rezultatelor experimentale, cunoașterea aplicării tehnologiilor înalte - și nanotehnologii) în știința materialelor. [+]

MSc în programul de științe materiale dezvoltă abilități de cercetare, cunoștințe teoretice și experimentale profunde despre compoziția materialelor și îmbunătățirea caracteristicilor lor, cunoștințe de metodologie și tehnică pentru măsurătorile tehnologice ale materialelor, prelucrarea și analiza rezultatelor experimentale, cunoașterea aplicării tehnologiilor avansate micro- și nanotehnologii) în știința materialelor.

Programul combină studii fundamentale și de inginerie și permite absolvenților să creeze și să aplice materiale și tehnologii funcționale ale producției lor.

Maestrul modelul oferă fie o capodoperă în disciplina aleasă prin alegerea piesei Expert Field, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv Carieră.... [-]


Master of Science în știința și siguranța alimentară

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Acest program este destinat pregătirii specialiștilor în domeniul științelor alimentare, atât pentru industria alimentară, cât și pentru companiile care efectuează cercetări în domeniul produselor alimentare și dezvoltarea de noi produse îmbogățite cu antioxidanți naturali avansați, substanțe antimicrobiene, caracteristici reologice și textura diverselor componente. Primul și cel mai modern din Lituania Centrul de Competențe în Știința și Tehnologia Alimentelor facilitează cercetarea studenților și competențele aplicate folosind patru linii semi-industriale tehnologice de produse alimentare (pâine, bere, carne, pește, produse lactate). [+]

Acest program este destinat pregătirii specialiștilor în domeniul științelor alimentare, atât pentru industria alimentară, cât și pentru companiile care efectuează cercetări în domeniul produselor alimentare și dezvoltarea de noi produse îmbogățite cu antioxidanți naturali avansați, substanțe antimicrobiene, caracteristici reologice și textura diverselor componente.

Primul și cel mai modern din Lituania Centrul de Competențe în Știința și Tehnologia Alimentelor facilitează cercetarea studenților și competențele aplicate folosind patru linii semi-industriale tehnologice de produse alimentare (pâine, bere, carne, pește, produse lactate).

Modelul Master oferă fie o capodoperă în disciplina aleasă prin alegerea piesei Field Expert, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta.... [-]


Master în Inginerie Mecanică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Acesta este un program fundamental și clasic, dar împreună programul integrează cele mai recente realizări științifice și tehnologice și se concentrează asupra dezvoltării competențelor de nivel înalt. [+]

Acesta este un program fundamental și clasic, dar împreună programul integrează cele mai recente realizări științifice și tehnologice și se concentrează asupra dezvoltării competențelor la nivel înalt:

În dezvoltarea de produse de natură mecanică - specialiștii sunt capabili să evalueze, să modeleze, să simuleze dezvoltarea și optimizarea sistemelor mecanice;În realizarea cercetării - specialiștii sunt capabili să rezolve problemele care nu sunt complet definite, rezumând și integrând cunoștințe și informații din domeniul ingineriei mecanice și al altor domenii sau domenii;Pentru a face munca unui manager - specialiștii sunt capabili să conducă echipe de profesioniști din diferite domenii, să gestioneze activitățile echipei.Laboratoare moderne și bine echipate... [-]

Master în Inginerie și Management Industrial

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Programul este dedicat tinerilor ingineri ambițioși care încearcă să dobândească cunoștințe despre gestionarea operațiunilor de inginerie, să înțeleagă contextul multidisciplinar al activităților și producției de inginerie, să evalueze, să analizeze, să proiecteze și să gestioneze tehnologiile și procesele de producție, să rezolve problemele de producție nedefinite, aplică metode de modelare matematică, analiză și proiectare, gestionează activitățile echipei de specialiști. Abordarea multidisciplinară permite specialiștilor să reacționeze eficient la schimbările din mediul industrial. [+]

Programul este dedicat tinerilor ingineri ambițioși care încearcă să dobândească cunoștințe despre gestionarea operațiunilor de inginerie, să înțeleagă contextul multidisciplinar al activităților și producției de inginerie, să evalueze, să analizeze, să proiecteze și să gestioneze tehnologiile și procesele de producție, să rezolve problemele de producție nedefinite, aplică metode de modelare matematică, analiză și proiectare, gestionează activitățile echipei de specialiști.

Abordarea multidisciplinară permite specialiștilor să reacționeze eficient la schimbările din mediul industrial.

Multe practici și oportunități de schimb academic

Lansat sub consorțiul BALTECH în 1997, programul încorporează cele mai bune practici și excelență în domeniu și oferă mai multe opțiuni pentru schimbul academic.... [-]


Master în științe chimice

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Programul este creat la intersecția științei și industriei, în cooperare cu cele mai mari companii de chimie din Lituania: AB Achema (specializată în producția de îngrășăminte) și AB ORLEN Lietuva (cea mai mare rafinărie petrolieră din țările baltice) pentru a educa tehnologi calificați. [+]

Programul este creat la intersecția științei și industriei, în cooperare cu cele mai mari companii de chimie din Lituania: AB Achema (specializată în producția de îngrășăminte) și AB ORLEN Lietuva (cea mai mare rafinărie petrolieră din țările baltice) pentru a educa tehnologi calificați.

Se acordă o atenție deosebită proiectării produselor și proceselor, managementului sistemelor tehnologice, înțelegerii proceselor și echipamentelor tehnologiei chimice. Competențele practice sunt dobândite folosind unul dintre cele mai avansate din laboratorul de inginerie chimică din UE și echipamentul analitic.

Modelul Master oferă fie o capodoperă în disciplina aleasă prin alegerea piesei Field Expert, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta.... [-]


Master în științe energetice

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Competențele și cunoștințele dobândite îi permit Maeștrilor programului să înființeze noi companii care furnizează servicii de energie electrică, să implementeze proiecte energetice strategice, să realizeze cercetări, proiectare, producție tehnologică la departamentele de aprovizionare, management, planificare și strategice ale companiilor de inginerie electrică și alte industrii zone, proiectarea de noi facilități energetice la organizațiile de proiectare, institutele de cercetare științifică și laboratoarele. [+]

Competențele și cunoștințele dobândite îi permit Maeștrilor programului să înființeze noi companii care furnizează servicii de alimentare cu energie electrică, să implementeze proiecte energetice strategice, să efectueze cercetări, proiectare, producție tehnologică la departamentele de aprovizionare, management, planificare și strategică ale companiilor de inginerie electrică și alte industrii zone, proiectarea de noi facilități energetice la organizațiile de proiectare, institutele de cercetare științifică și laboratoarele.

Modelul Master oferă fie capodopere în disciplina aleasă prin alegerea piesei Expert Field, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe abilitățile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta.... [-]


Masterat

Master în Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Proiectat pentru absolvenții care doresc să urmeze o carieră de afaceri internaționale, acest Master oferă o înțelegere aprofundată a managementului de succes al întreprinderii globale. Programul urmărește să dezvolte o mentalitate internațională, interculturală și globală în rândul managerilor internaționali ai viitorului, printr-o analiză a cazurilor reale de afaceri internaționale, învățarea de la lectori cu cea mai înaltă competență științifică și practică, lucrul într-o echipă multiculturală pe un X- Proiect de cultură în motivarea mediului de studiu. [+]

Proiectat pentru absolvenții care doresc să urmeze o carieră de afaceri internaționale, acest Master oferă o înțelegere aprofundată a managementului de succes al întreprinderii globale.

Programul urmărește să dezvolte o mentalitate internațională, interculturală și globală în rândul managerilor internaționali ai viitorului, printr-o analiză a cazurilor reale de afaceri internaționale, învățarea de la lectori cu cea mai înaltă competență științifică și practică, lucrul într-o echipă multiculturală pe un X- Proiect de cultură în motivarea mediului de studiu.

Modelul Master oferă fie o capodoperă în disciplina aleasă prin alegerea piesei Field Expert, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta.... [-]


Master în contabilitate și audit

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Programul de contabilitate și audit este un program de studii recunoscut pe plan internațional, oferind cunoștințe teoretice și practice aprofundate în domeniul contabilității și auditului pentru exercitarea unei calificări recunoscute la nivel internațional de ACCA și devenind specialist profesionist în contabilitate sau audit, contabil senior, director financiar, sau companie internațională de audit, contabilitate sau altă ramură de activitate, instituție din sectorul public din Lituania sau din UE. [+]

Programul de contabilitate și audit este un program de studii recunoscut pe plan internațional, oferind cunoștințe teoretice și practice aprofundate în domeniul contabilității și auditului pentru exercitarea unei calificări recunoscute la nivel internațional de ACCA și devenind specialist profesionist în contabilitate sau audit, contabil senior, director financiar, sau companie internațională de audit, contabilitate sau altă ramură de activitate, instituție din sectorul public din Lituania sau din UE.

Programul se desfășoară la Vilnius, capitala, unde se află principalele companii de contabilitate internaționale. Legăturile remarcabile cu acestea oferă destinații de plasare, cercetare colaborativă și ocuparea forței de muncă. Studiile sunt organizate în așa fel încât să combine atât studiile, cât și dezvoltarea profesională în același timp.... [-]


Master în Fizica Aplicată

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Conduită de cercetarea recunoscută la nivel internațional, acest program de studiu se concentrează asupra aspectelor fizicii fundamentale și aplicate, asupra formării unor suprafețe solide funcționale noi produse prin tehnologii avansate de depunere fizică prin vapori și multe alte aspecte interesante, începând cu cercetarea experimentală și terminând cu calculatorul teoretic simulare. [+]

Conduită de cercetarea recunoscută la nivel internațional, acest program de studiu se concentrează asupra aspectelor fizicii fundamentale și aplicate, asupra formării unor suprafețe solide funcționale noi produse prin tehnologii avansate de depunere fizică prin vapori și multe alte aspecte interesante, începând cu cercetarea experimentală și terminând cu calculatorul teoretic simulare.

Maestrul modelul oferă fie o capodoperă în disciplina aleasă prin alegerea piesei Expert Field, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv Carieră.... [-]


Master în Managementul Inovării și Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Acest program de studii educă competența managerială de dezvoltare, instalare și gestionare a proceselor de inovare în organizații și de a crea și dezvolta afaceri inovatoare în diferite industrii. [+]

Acest program de studii educă competența managerială de dezvoltare, instalare și gestionare a proceselor de inovare în organizații și de a crea și dezvolta afaceri inovatoare în diferite industrii. Programul educă gândirea creativă, abilitatea de a iniția inovații de produse, procese și valoare adăugată, de a crea strategii de extindere a pieței și maximizare a valorii. Educația se bazează pe o integrare sistemică a managementului, tehnologiilor, finanțelor și cunoștințelor de drept pentru adoptarea soluțiilor de management al afacerii.

Studiile de masterat în programul de management în KTU se numără printre cele mai bune studii de masterat de management la universitățile lituaniene (datele revistei Reitingai din 2017).... [-]


Master în Management și Producție Durabilă

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2019 Lituania Kaunas

Studiile privind managementul și producția durabile se bazează pe învățarea interdisciplinară, care este necesară în societatea modernă. [+]

Studiile privind managementul și producția durabile se bazează pe învățarea interdisciplinară, care este necesară în societatea modernă. În timpul studiilor, se rezolvă problemele reale de mediu ale companiilor în colaborare cu practicienii, precum și sarcinile aplicate în practică pentru îmbunătățirea eficienței protecției mediului.

O combinație eficientă dintre modulele de studiu obligatorii și electivă oferă studenților posibilitatea de a planifica planuri individuale, permițând dobândirea de competențe în domeniile dezvoltării industriale durabile, protecției mediului, politicii și economiei.

Modelul Master oferă fie o capodoperă în disciplina aleasă prin alegerea piesei Field Expert, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Interdisciplinare Expert care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta.... [-]


Master în traducere și localizarea textelor tehnice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 - 3 anii September 2019 Lituania Kaunas + 1 mai mult

Programul de studiu al acestui maestru va atrage, în cea mai mare parte, cei care doresc să obțină cunoștințe mai profunde în metodologiile și tehnologiile de traducere și localizare, precum și să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul tehnologiilor de traducere și al gestionării proiectelor de traducere. [+]

Programul de studiu al acestui maestru va atrage, în cea mai mare parte, cei care doresc să obțină cunoștințe mai profunde în metodologiile și tehnologiile de traducere și localizare, precum și să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul tehnologiilor de traducere și al gestionării proiectelor de traducere.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui program de studiu este o oportunitate de a îmbunătăți abilitățile de traducere scrisă în diferite combinații de limbi. Absolvenții vor putea să rezolve problemele de traducere și localizare, să dobândească abilități în lituanizarea software-ului și a textelor online, traducerea mijloacelor audiovizuale și utilizarea tehnologiei de traducere pentru traducere, aliniere, gestionarea terminologiei și alte scopuri.... [-]


Contactează

Kaunas University of Technology

Adresă, linia 1 Donelaicio St. 73,
44249 Kaunas, Kaunas County, Lituania
website ktu.edu/en
Telefon 37037323894