Citește Descrierea Oficială

Reputație înaltă

Datând din 1922, Kaunas University of Technology a dezvoltat un mare potențial pentru studii și cercetare și rămâne un lider în domeniul inovațiilor și tehnologiilor din regiunea statelor baltice. Cu 10.500 de studenți și 1.000 de cadre didactice, KTU se străduiește să reunească studenți foarte talentați (susținute de universități și burse externe), cercetători și cadre universitare pentru a efectua cercetări de vârf, pentru a oferi educație de cea mai bună calitate și pentru a oferi servicii de cercetare și dezvoltare gamă de afaceri.

caracter internațional

KTU își îmbunătățește vizibilitatea internațională prin participarea la colaborări internaționale în domeniul cercetării, prin stabilirea programelor internaționale de studiu, prin colaborarea cu partenerii internaționali în crearea programelor comune de studii și prin încurajarea participării la schimburile internaționale între studenți și comunitățile academice. În prezent, studenții internaționali pot alege între 37 de programe de studii universitare și postuniversitare și 19 de programe doctorale în limba engleză în domeniul științelor tehnologice, fizice, biomedicale și sociale, umaniste și arte creative

108676_108250_4.mechanikosf2012G.Zaltauskaitesnuotr-2076.jpg

Infrastructură și tehnologii

KTU nu numai că a fondat primul și cel mai de succes Spațiu Universitar de Start, dar găzduiește cel mai mare parc științific și tehnologic din Baltică. Elevii au acces la cele mai moderne echipamente de cercetare din Lituania. Cel mai mare laborator de aplicații mobile din statele baltice, singurul din laboratoarele Piețelor Financiare din Baltica Bloomberg, centrul creativ Intermedix, precum și laboratoarele de chimie durabilă, mecatronica, tehnologia viitorului în domeniul energiei și al mediului, tehnologiile informației și telecomunicațiilor sunt doar o fracțiune din resursele tehnologice disponibile. KTU colaborează cu organizații globale precum Barclays, BASF, FESTO, Hitachi, NATO, Samsung, Schneider Electric etc.

108675_108252_3.SAFIMIC5.JPG

Cultivarea talentelor

KTU investește în studenții săi actuali prin îmbunătățirea mediului de studiu și a calității acestuia, oferind oportunități de a fi activ în domeniul sportului, artelor, asociațiilor studenților și prin construirea încrederii lor, deoarece este investiția pentru viitorul societății în domenii locale și globale termeni. Elevii noștri formează o mare parte din comunitatea studenților vibranți din Kaunas, al doilea oraș ca mărime din Lituania.

108677_108251_18-08-01Maistoinstitutas87.JPG

Un loc interesant de a trăi și de a studia

KTU este situat în Kaunas, al doilea oraș ca mărime din Lituania, adesea denumit inteligența lituaniană și capitala culturală. Un mediu sigur și condiții naturale temperate asigură o viață plăcută. Orașul vechi viu, parcurile verzi, malul fluviului cu zone de agrement se află la mai puțin de 15 minute de campusul KTU. Elevilor li se oferă să locuiască în căminele KTU, să se bucure de activități sportive, arte și alte activități studențești în campus.

Principalele motive de studiu în Lituania

  • Studii de înaltă calitate, moderne și inovatoare care îndeplinesc cerințele politicii educaționale a Uniunii Europene.
  • Diplomă recunoscută la nivel global pentru promovarea unei cariere internaționale de succes sau a unei educații ulterioare.
  • Cultură unică, care adăpostește tradiții vechi. Limba lituaniană este deseori descrisă ca cea mai veche limbă indo-europeană.

În Kaunas

  • Orașul de oameni tineri și talentați: fiecare al 7-lea locuitor se studiază la o universitate sau la un colegiu. Prin urmare, acesta este și orașul studenților.
  • Cel de-al doilea oraș ca mărime din Lituania, dar obiectele principale sunt ușor accesibile pe jos sau cu bicicleta.
  • Orașul se numără printre primele 10 orașe cele mai rentabile din Europa.

La KTU

  • Printre cele mai bune 2,7% din universitățile de top din lume: KTU reunește studenți, cercetători și medii academice foarte talentați.
  • Liderul în cooperare cu mediul de afaceri: de la dezvoltarea programelor de studiu prin analiza cazurilor până la transferul de tehnologie.
  • Gama largă de servicii pentru studenți: programe de schimb, stagii, Spațiu de pornire, sport, etc.

Clasamente

QS
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Kaunas University of Technology

Programul de studiu al acestui maestru va atrage, în cea mai mare parte, cei care doresc să obțină cunoștințe mai profunde în metodologiile și tehnologiile de traducere ș ... [+]

Prezentare generală

Programul de studiu al acestui maestru va atrage, în cea mai mare parte, cei care sunt dispuși să obțină cunoștințe mai profunde în metodologiile și tehnologiile de traducere și localizare, precum și să-și îmbunătățească abilitățile în domeniul tehnologiilor de traducere și al gestionării proiectelor de traducere.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui program de studiu este o oportunitate de a îmbunătăți abilitățile de traducere scrisă în diferite combinații de limbi. Absolvenții vor putea să rezolve problemele de traducere și localizare, să dobândească abilități în lituanizarea software-ului și a textelor online, traducerea mijloacelor audiovizuale și utilizarea tehnologiei de traducere pentru traducere, aliniere, gestionarea terminologiei și alte scopuri.... [-]

Lituania Kaunas
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

Kaunas University of Technology

O metodă dinamică, inovatoare și practică, programul este implementat prin metoda Studio - cursurile de studiu sunt integrate într-o singură sarcină complexă: studenții î ... [+]

Prezentare generală

Programul de masterat în Arhitectură pune accentul pe dezvoltarea specialiștilor în arhitectură în domeniul proiectării, arhitecturii, urbanismului și teritoriului. Studiile oferă competențe de evaluare științifico-metodică, care permit pregătirea proiectelor profesionale pentru clădiri și complexe urbane, precum și abilități manageriale pentru progresul în domeniul arhitecturii. Acesta este unul dintre programele de studiu cu o foarte strânsă colaborare între arhitecți și ingineri civili, atât în domeniul studiilor, cât și al domeniilor de cercetare.

Modelul Master oferă fie capodopere în disciplina aleasă prin alegerea piesei Expert Field, fie întărirea competențelor interdisciplinare prin alegerea piesei Expert interdisciplinar care pune accentul pe aptitudinile manageriale sau alegerea unei competențe diferite pentru a compliment disciplina aleasă și pentru a obține un avantaj competitiv în cariera ta.... [-]

Lituania Kaunas
Februarie 2020
Engleză,Lituanian
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaunas University of Technology

Fiind copleșit de multe probleme de securitate în politica publică, este mai important decât oricând să înțeleagă acest proces dinamic, să fie capabil să evalueze riscuri ... [+]

Prezentare generală

Fiind copleșit de multe probleme de securitate în politica publică, este mai important decât oricând să înțeleagă acest proces dinamic, să fie capabil să evalueze riscurile, amenințările și mecanismele lor de gestionare. Experiența reușită în organizarea programelor de studii politice a permis formarea unei echipe deschise și competente de lectori și oameni de știință, al cărui program aranjat oferă studenților instrumentele analitice necesare și pregătește experții pentru provocările din secolul XXI.

Competențe puternice în analiza politicilor și a securității

Absolvenții analizează procesele de politică publică contemporană și de securitate, le evaluează la nivel național, european, internațional și global; identificarea profesională a problemelor de politică publică și de securitate; să prezinte soluțiile și să prezică consecințele așteptate; să analizeze dezvoltarea și perspectivele proceselor de politică publică și de securitate.... [-]

Lituania Kaunas
Februarie 2020
Engleză,Lituanian
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

Kaunas University of Technology

Tehnologia și structurile avansate pentru produsele de construcție, construcția digitală, politicile de dezvoltare durabilă și economisirea de energie necesită atât cunoș ... [+]

Prezentare generală

Tehnologia și structurile avansate pentru produsele de construcție, construcția digitală, politicile de dezvoltare durabilă și economisirea de energie necesită atât cunoștințe tehnice cuprinzătoare, cât și aptitudini analitice, de luare a deciziilor și de gândire critică.

Programul de inginerie pentru construcții și construcții se concentrează pe dezvoltarea acestor competențe și oferă o combinație unică de expertiză în modelare experimentală și computațională.

De ce @KTU?Cercetare recunoscută pe plan internațional

Grupuri de cercetare conduse de profesori V. Vaitkevičius, Ž. Rudžionis, V. Doroševas desfășoară cercetări recunoscute pe plan internațional în domeniul materialelor și structurilor de construcție.... [-]

Lituania Kaunas
Februarie 2020
Engleză,Lituanian
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaunas University of Technology

Cercetătorii din domeniul transporturilor și autoritățile departamentale aferente identifică impactul din ce în ce mai negativ al sistemului de transport asupra oamenilor ... [+]

Prezentare generală

Cercetătorii din domeniul transporturilor și autoritățile departamentale aferente identifică impactul din ce în ce mai negativ al sistemului de transport asupra oamenilor și a mediului ca o problemă centrală din punct de vedere strategic.

Master în Ingineria Vehiculelor oferă noi cunoștințe și competențe pentru a face față provocărilor, în special în ceea ce privește introducerea unei metodologii pentru dezvoltarea vehiculelor verzi echipate cu motoare hibride sau care rulează pe combustibili alternativi și explorarea soluțiilor de inginerie științifică pentru o performanță îmbunătățită a motopropulsoare.

De ce @KTU?Laboratoare bine dotate cu cele mai recente programe software... [-]
Lituania Kaunas
Februarie 2020
Engleză,Lituanian
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaunas University of Technology

Noile cunoștințe și îmbunătățirea competențelor existente sunt inerente dezvoltării ingineriei electronice. Oferă baza teoretică și metodele de proiectare pentru sistemel ... [+]

Prezentare generală

Noile cunoștințe și îmbunătățirea competențelor existente sunt inerente dezvoltării ingineriei electronice. Acesta oferă o bază teoretică și metode de proiectare pentru sistemele electronice și componentele intelectuale: comunicații, calculatoare, programare, inginerie software, control și alte sisteme electronice și electrice.

Abilitățile practice și organizaționale sunt încurajate prin studii de proiect, de proiectare și de laborator și de management. Cercetarea științifică realizată și totalitatea cunoștințelor transmise prin acest program permit absolvenților noștri să rămână competitivi pe piața forței de muncă.

De ce @KTU?Istoria lungă de cercetare în ingineria electronică... [-]
Lituania Kaunas
Contactează şcoala
Engleză,Lituanian
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaunas University of Technology

Programul oferă și dezvoltă abilități de inginerie interdisciplinară, care se bazează pe o combinație sistematică de cunoștințe și metode în domeniile mecanic, de control ... [+]

Prezentare generală

Programul oferă și dezvoltă abilități de inginerie interdisciplinară, care se bazează pe o combinație sistematică de cunoștințe și metode în domeniile mecanic, de control și de inginerie informatică, permițând astfel absolvenților să rezolve eficient problemele tehnice complexe legate de proiectare, analiză, asigurarea calității, întreținerea, monitorizarea și diagnosticarea sistemelor macro și micro mecatronice.

O gamă largă de facilități educaționale și de cercetare

KTU a inițiat studiile în mecatronică din Lituania și are o experiență îndelungată în domeniu, precum și oferă acces deschis la o gamă largă de facilități educaționale și de cercetare de ultima generație.... [-]

Lituania Kaunas
Februarie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaunas University of Technology

Acesta este un program fundamental și clasic, dar împreună programul integrează cele mai recente realizări științifice și tehnologice și se concentrează asupra dezvoltări ... [+]

Prezentare generală

Acesta este un program fundamental și clasic, dar împreună programul integrează cele mai recente realizări științifice și tehnologice și se concentrează asupra dezvoltării competențelor la nivel înalt:

În dezvoltarea de produse de natură mecanică - specialiștii sunt capabili să evalueze, să modeleze, să simuleze dezvoltarea și optimizarea sistemelor mecanice;În realizarea cercetării - specialiștii sunt capabili să rezolve problemele care nu sunt complet definite, să rezume și să integreze cunoștințe și informații din domeniul ingineriei mecanice și al altor domenii sau domenii;Pentru a face munca unui manager - specialiștii sunt capabili să conducă echipe de profesioniști din diferite domenii, să gestioneze activitățile echipei.De ce @KTU?Laboratoare moderne și bine echipate... [-]
Lituania Kaunas
Februarie 2020
Engleză,Lituanian
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kaunas University of Technology

Competențele și cunoștințele dobândite îi permit Maeștrilor programului să înființeze noi companii care furnizează servicii de energie electrică, să implementeze proiecte ... [+]

Prezentare generală

Competențele și cunoștințele dobândite îi permit Maeștrilor programului să înființeze noi companii care furnizează servicii de alimentare cu energie electrică, să implementeze proiecte energetice strategice, să efectueze cercetări, proiectare, producție tehnologică la departamentele de aprovizionare, management, planificare și strategică ale companiilor de inginerie electrică și alte industrii zone, proiectarea de noi facilități energetice la organizațiile de proiectare, institutele de cercetare științifică și laboratoarele.

De ce @KTU?Domeniu puternic de cercetare

Angajament puternic în domeniul cercetării în domeniul mediului durabil al sistemelor ergonomice, al microîntreprinderilor și sistemelor electrice inteligente, al traductoarelor de energie etc.... [-]

Lituania Kaunas
Contactează şcoala
Engleză,Lituanian
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

More about KTU

More about Kaunas

More about Lithuania

Kaunas University of Technology
Address
Donelaicio St. 73,
44249 Kaunas, Jud. Kaunas, Lituania
Website
Număr de telefon
37037323894