ISM University of Management and Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Calitate și internaționalitate

Încă de la începutul activității sale în 1999, ISM University of Management and Economics avut un obiectiv încă de la început - de a oferi studii inovatoare, calitative și de formare a managementului și economiei pentru tinerii creativi, ambițioși și manageri de afaceri deja experimentați. Recunoașterea clienților (studenți, întreprinderi și absolvenți), recunoașterea internațională și sustenabilitatea. Calitatea și internaționalitatea au devenit cele mai importante priorități ale activităților Universității. Acest obiectiv a fost evaluat de către Asociația Internațională de Dezvoltare a Managementului (CEEMAN), acordată ISM în 2006 de către Asociația Internațională de Management al Calității (IQA), certificând astfel că ISM aparține universităților care oferă cele mai avansate studii de afaceri din regiune.

118313_ISMUniversityofManagementandEconomics.jpg

Schimbul de cunoștințe și experiențe pentru afacerea modernă

Programele de studiu ISM combină cu succes cunoștințele teoretice și practice. Mulți dintre oamenii de știință care lucrează aici sunt practicieni recunoscuți, astfel sunt conștienți de problemele cu care se confruntă afacerile moderne și de cunoștințele necesare pentru a le rezolva. Profesorii de la universități urmăresc, de asemenea, activități academice active prin cercetarea fenomenelor de gestionare în statele din regiunea baltică - ISM este unul dintre inițiatorii revistei Baltic Journal of Management. Universitatea participă activ la activitățile organizațiilor științifice internaționale, unde își schimbă cunoștințele și experiența la zi cu partenerii.

Perspectivele internaționale de afaceri pentru studenți sunt asigurate de experiența fondatorului ISM, a Școlii Norvegiene de Management al BI și a lectorilor invitați din întreaga lume.

118312_ISMbusiness.png

ISM încearcă să educe lideri de afaceri de succes și responsabili. Universitatea a fost prima din Lituania pentru a răspunde solicitării globale adresate școlilor de afaceri și asociațiilor academice de a promova responsabilitatea socială corporativă la nivel mondial. ISM sa angajat să adere la Principiile pentru Educația Responsabilă în Management (PRME), care au fost prezentate de un grup de cercetători și organizații academice de conducere la Summit-ul liderilor globali ai Compactului ONU din iulie 2007. PRME oferă un cadru pentru instituțiile academice pentru a avansa mai larg cauza responsabilității sociale corporative și includerea valorilor universale în curriculum și cercetare.

ISM este, de asemenea, una dintre primele universități din Lituania, care aderă la Compactul Global al ONU și, astfel, face parte din Rețeaua Națională a Organizațiilor Responsabile de Afaceri. Membrii acestei rețele și Compactul Global s-au angajat să își alinieze operațiunile și strategiile cu zece principii universal acceptate în domeniul drepturilor omului, al muncii, al mediului și al luptei împotriva corupției. Prin aceasta, afacerea, ca motor principal al globalizării, poate contribui la asigurarea avansării piețelor, comerțului, tehnologiei și finanțelor în moduri care să beneficieze economiile și societățile de pretutindeni.

Universitatea a realizat multe în îmbunătățirea conducerii responsabile și etice. Cursul de etică a afacerilor este oferit studenților tuturor ciclurilor universitare. Acest subiect este tratat în tezele finale ale studenților de licență, masterat și doctorat. ISM împărtășește cunoștințele și experiența cu ceilalți.

Începutul ISM

Predecesorul ISM a fost Centrul de formare a afacerilor, o instituție de formare executivă bine cunoscută în Lituania. A fost înființată în 1995 de Școala de Afaceri Norvegiană și Universitatea Tehnică din Kaunas.

ISM University of Management and Economics fost înființată în Kaunas în 1999 ca prima instituție privată de învățământ de management din Lituania. Principalii fondatori ai ISM sunt BI Business Norwegian Business School, cea mai mare școală de afaceri din Europa și Innovation Norway (fostul Fond Norvegian pentru Dezvoltare Industrială și Dezvoltare Regională).

118310_ISM.png

ISM astăzi

 • Toate nivelurile de studii: studii de licență, masterat și doctorat
 • Școala executivă ISM - master în studii și instruiri de management
 • Cercetare: cunoașterea și dezvoltarea afacerilor
 • 37% din facultatea noastră este internațională
 • Posibilități de grad dublu în școlile de afaceri europene și americane de rang înalt
 • Peste 100 de universități partenere pentru studii de schimb
 • Peste 2000 de studenți
 • Peste 4000 de absolvenți
 • 98% dintre absolvenții ISM lucrează în domeniul lor
 • 1 din 5 își începe propria afacere
 • Metode de predare inovatoare și interactive: studii de caz, misiuni de grup, simulări, lucru în echipă

118311_ISMtoday.png

Locații

Jud. Vilnius

ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas

Address
Arklių gatvė,18
01305 Jud. Vilnius, Lituania
Număr de telefon
+370 5 212 3960

Oslo

BI Norwegian Business School - Oslo

Address
BI Norwegian Business School - Oslo campus
0484 Oslo, Oslo, Norvegia
Număr de telefon
+370 5 212 3960

Tilburg

Address
Warandelaan,2
5037 AB Tilburg, Brabantul de Nord, Ţările de Jos

Île-de-France

Address
Avenue des Terroirs de France,40
75012 Île-de-France, Franţa

Bordeaux

Address
Rue Raze,26
33000 Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Franţa

Tilburg

Address
Warandelaan,2
5037 AB Tilburg, Brabantul de Nord, Ţările de Jos

Teleborg

Address
P G Vejdes väg
351 95 Teleborg, Jud. Kronoberg, Suedia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră