BMI Baltic Management Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Institutul de Management Baltică (IMC) este centrul de formare de top pentru directori de afaceri în regiunea baltică, în cazul în care se oferă Executive Master European numai cu adevărat de Vest în administrarea afacerilor (EMBA), precum și seminarii, în cadrul companiei cursuri și alte soluții de educație executiv.

Ca un consorțiu de școli de conducere de afaceri europene, IMC are cunoștințe și facultate resurse enorme, să nu mai vorbim link-uri la nivel mondial. Cursurile sunt predate în limba engleză, vizitând Lectori-practicieni cu acreditările academice superioare, precum și hands-on experiență în afaceri internaționale.

Pentru mai mult de un deceniu, BMI a fost de însoțire directori în călătoria lor de dezvoltare de leadership, ajutându-i să înțeleagă mai bine rolul lor, testați limitele lor și pune bazele pentru eficacitate pe termen lung.

International Executive MBA IMC lui program de grad este primul în regiune pentru a obține acreditare EPAS de la Fundația Europeană pentru Management Development. Că sigiliul de aprobare din organism educație de management cel mai prestigios din Europa urmeaza o revizuire de către colegii internaționale, care au confirmat calitatea și relevanța programului. Din 1999, peste 650 de lideri de afaceri au participat la IMC International EMBA. Rezultate excelente programului sunt atestate de numeroase marturii și o familie tot mai mare de absolventi IMC în roluri de conducere corporative. Executive MBA IMC de asemenea, caters pentru studenții internaționali care pot adăuga valoare experiența de învățare. Granturi International Student sunt disponibile pentru solicitanții străini eligibili.

Seminarii IMC Executive Education, În compania traininguri și evenimente motivaționale, precum și servicii de consultanță și de coaching, toate ajuta firmele individuale ascuți avantajul competitiv și de a reacționa la provocările de afaceri specifice, economisind timp și resurse prin instruire locale. Atragem pe resursele celebre scoli de afaceri internaționale pentru a aduce de formare de clasă mondială adaptate la nevoile și strategiile lor specifice companii. Specialistii IMC sunt disponibile pentru a audita nevoile de formare ale unei companii, să pregătească un plan de instruire strategic, și să livreze formare sau consultările necesare.

Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și: