Baltic Aviation Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Academia de Aviație Baltică este standard, centru de formare aviatic european, în cazul în care experiența de soluții de formare adaptate este învelit în îngrijire personală.

Sediul Academiei Aviație Baltice sunt în Lituania. Academia numără mai mult de 20 de ani de experienta in training în domeniul aviației, în timp ce patrimoniul său ajunge înapoi la 1938, atunci când înființarea departamentului de formare companii aeriene lituaniene a fost stabilit.

Astăzi, Academia de Aviație Baltice oferă ab initio, calificarea de tip pilot multe alte soluții de formare în domeniul aviației de formare, de instruire Cabin Crew, Ground Handling și. În 2013 a câștigat statutul de ATO EASA. În plus, certificatele de absolvire a cursului, care sunt emise de către Academia de Aviație Baltică sunt valabile în: țările Uniunii Europene, Brazilia, China, Filipine, Indonezia, Nigeria, Belarus, Afganistan, Kazakhstan, Bulgaria și Israel.

Principalele activități ale Academiei Aviation Baltic: Academia de Aviație Baltică este o parte a Avia Solutions Group, cunoscut ca un furnizor de servicii global în domeniul aviației. Grupul integrează servicii de mentenanță și a lanțului de aprovizionare, pilot si a echipajului de formare, leasing de personal de aviație, de handling la sol și avioane de alimentare, de gestionare a aeronavelor, charter de afaceri, precum și furnizorii de servicii de gestionare a aeroportului.

Viziunea noastră: Conduce industria cu o perspectivă de afaceri ambițioasă, responsabilă și flexibilă care creează valoarea adăugată pentru clienți, parteneri, acționari și angajați.

Misiunea noastră: Tu oferi cu soluții flexibile de training în domeniul aviației, care sunt forța motrice din spatele unei industrii aviatice mai sigur. În același timp, să îndeplinească creșterea noastră ambițios și dezvoltare practici de afaceri responsabile.

POVESTE DE SUCCES: de la vis la Jobul de vis

Academia de Aviație Baltică ar dori să vă spun o poveste. O poveste despre un om care nu a renunțat la visul său. Cine a trecut prin toate suișurile "" și "coborâșuri" față de un singur scop - de a deveni un pilot profesionist.

Ca cel mai adevărat aviatori, Vitas Kanaporis a dezvoltat pasiunea pentru aviație in copilaria timpurie. Condiții de viață aproape de aeroport și vizionarea avioane Il-76 Armatei Sovietice a ajutat-l dau seama, că aviația pot fi și ar trebui să fie viitorul său. De aceea, imediat după absolvirea liceului, Vitas sa alăturat școală piloți militari și din 1989 până în 1991 a zburat L-39.

După ce datoria în armata a ajuns la capăt, Vitas sa confruntat cu faptul că cunoștințele sale nu era aplicabilă în curente de piață de locuri de muncă. Deci, cu care se încadrează Uniunea Sovietică, visul de a continua zboară încet a început să se estompeze. "Nu au fost pur și simplu nu există posibilități de a se adapta calificare de zbor și cunoștințele acumulate pe parcursul lui armată, așa că am avut de a alege altceva", comentează Vitas. În 1992 Vitas a început studiile de licență Inginerie Transport, apoi a primit diploma de master și a început să lucreze ca inginer în diverse companii.

Cu toate acestea, el nu a renunțat la visul său de a continua zbor. În 2006, Vitas a aflat că, în scopul de a deveni un pilot care nu aveți nevoie neapărat de sprijin companii aeriene. Ca un rezultat de care, a renuntat la slujba ca inginer la o companie farmaceutică și a intrat pilot academie de formare. Din păcate, de ani a petrecut aeronavele care operează în armată nu mai putea fi folosit ca un avantaj, astfel Vitas a început formarea sa pilot de la bun început. Licenta de pilot privat, Commercial Pilot License, studii ATPL și 200 de ore de formare în zbor, au 2.5 ani de timp și devotament lui, care au fost recompensate cu un loc de muncă la o companie aeriană din lituanian. Aici Vitas s-au adunat 2240 de ore de zbor ca primul pilot de Focker 50. Din păcate, după un timp, ca urmare a reducerilor de pe flota aeriană și personalul, Vitas și-au pierdut locul de muncă, și încă o dată a revenit la punctul de plecare. Acesta a fost până când a aflat despre Academia Aviației Baltice. Cu recomandări excelente de la prietenii lui aviator, Vitas a decis să intre Academia de Aviație Baltice și urma visul de a obține tip Boeing 737 CL de formare de rating.

"Am ales Academia de Aviație Baltice se bazează pe mai mulți factori: recomandari pozitive de la prieten-pilot, locația strategică a academiei și echilibrul între preț și calitate. Eu ar trebui să spun că am fost mai mult impresionat de instructori exigente și devotați Baltice Academiei Aviației, și eu sunt foarte recunoscător pentru contribuția lor în cariera mea ", comentează Vitas Kanaporis.

De a lua una dintre oferte speciale Baltice Academiei Aviației pentru formare pilot, Vitas a câștigat Boeing 737 CL (B737 300-500) tip de evaluare, urmat de formarea de bază. După finalizarea cu succes a formării, Academia de Aviație Baltice au reușit să ofere Vitas cu evaluare pilot la una dintre companii aeriene partenere. Vitas abilități de zbor și de adecvare pentru poziția pilot au fost evaluate de către experți și din cauza rezultatelor de mare, încât Vitas a aratat, el a fost oferit un loc de muncă la una din companiile partenere, Academia Aviației Baltice.

"Fiind șomeri mi-a dat ceva timp pentru a analiza aviație piață de locuri de muncă, și eu sunt foarte bucuros să fie în măsură să profite de ocazia dată și a devenit un pilot în cerere. Întotdeauna am visat de a deveni un pilot de aviație comercială și cu ajutorul Academiei Aviație Baltice-am realizat visul meu ", împărtășește gândurile sale Vitas Kanaporis.

Locații

Vilnius

Address
Dariaus ir Girėno g. 21
Vilnius, Jud. Vilnius, Lituania