Școli de Afaceri în Liechtenstein

Cel Mai Bun Școli & Universități în Liechtenstein 2018

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Liechtenstein. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Liechtenstein. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Liechtenstein și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Liechtenstein și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Liechtenstein direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Liechtenstein

University of Liechtenstein

Masterat Liechtenstein Vaduz September 2018

Universitatea din Liechtenstein este o universitate recunoscută pe plan internațional, top-evaluat datorită cultivarea ei de legătura strânsă între studiu și practică. Universitatea este o fundație de drept public, care îi permite să își îndeplinească mandatul de performanță autonom și flexibil (Legea cu privire la Universitatea din Liechtenstein din 25 noiembrie 2004). Conținutul ofertele de educație și de transfer este orientat la nevoile sociale și cerințele de afaceri. … [+] Aspecte cheie (Arhitectură și Urbanism, Economie de afaceri) sunt în domeniul programelor de studii de doctorat de licență, masterat și, Educație Continuă, de cercetare și dezvoltare sau tehnologie și transferul de cunoștințe. Aproximativ 800 de studenți sunt înregistrate în programele de studii de doctorat de licență, master și, programele de masterat executiv și post-universitare, precum și cursuri universitare de studiu, fie full-time sau într-o capacitate de educatie continua. Aceste oferte educaționale sunt interdisciplinare și aliniate cu internațională de luare a deciziilor și de expertiză responsabilitate. Misiune Funcția noastră este de a genera și de a răspândi cunoștințe. În acest sens, susținem și provocare studenți și instructorii noștri. Universitatea din Liechtenstein se caracterizează printr-o relație deosebit de strânsă de afaceri, creând astfel un mediu de învățare cu un potențial de dezvoltare personală. Universitatea din Liechtenstein este autonomă și este finanțat de diverse surse. Predare, învățare și cercetare sunt de înaltă calitate, precum și importanță națională, regională și internațională. Principiile activității noastre Membrii echipei noastre sunt co-gânditori proactive și responsabile și co-designeri într-o echipă extrem de productivă. Noi creăm-productivitate orientate,-inovare promovarea creării de rețele. Cu de client noastre și ofertele educaționale orientate spre piață, aplicat R & D și de transfer de tehnologie, oferim o transmite-gândire, gama international de servicii. Ofertele noastre, produse si servicii satisface cerințele maxime de calitate, atât în ​​conținut și formă, la un preț, în conformitate cu piața. Suntem lideri în domeniul datorită ofertele noastre de specialitate Cerințe noastre de calitate și potențialii perspectivele de piață sunt baza pentru creșterea noastră continuă. Am iniția și implementa inovații Ne sunt finanțate prin intermediul serviciilor cu scop lucrativ, în conformitate cu piața, precum și prin mandat educație și terți donații ale statului. Rezerve rezultate din afaceri de succes constituie fundamentul pentru inovațiile viitoare. Am cultiva un comportament corect, orientată spre client spre toate grupurile noastre de referință și să le includă pe cât posibil, în procesele de luare a deciziilor. Suntem un centru de contact activ leagă Universitatea, de afaceri și societății. Aducem oamenii împreună și de a crea impulsuri pentru viitor. [-]