Citește Descrierea Oficială

109747_109732_img2018720872.jpg

Despre USJ

Universitatea din Beirut (USJ) este o universitate privată libaneză înființată în 1875. Universitatea și diplomele sale sunt recunoscute oficial de statul libanez, în conformitate cu prevederile învățământului superior privat care guvernează învățământul superior din Liban.

  • Universitatea a fost acreditată de AERES (agenția de evaluare a cercetării franceze în domeniul cercetării franceze) în 2009.
  • Este membru al Asociației Universităților Arabe, al Uniunii Internaționale a Universităților, al Asociației Universităților de Limbi Străine sau Parțial Franceze, al Federației Internaționale a Universităților Catolice, al Federației Universităților Catolice Europene, al Asociației Instituțiilor de Învățământ Superior Europa și Liban, Asociația euro-mediteraneană și Forumul Universitar Permanent EuroMed.
  • Are mai mult de 200 de acorduri de cooperare diferite universități, fie ele arabe, europene, americane, canadiene, chineze sau japoneze.
  • Acesta găzduiește sediul permanent al Societății Facultăților de Stomatologie arabă, care este găzduit de afiliatul său, Facultatea de Medicină Dentară.
  • Se află sediul permanent al Confederației Arabe pentru Facultăți
  • Acesta găzduiește sediul Institutului Confucius pentru predarea limbii și a civilizației chineze.
  • Se găsește sediul Centrului Academic din Japonia.115533_SIOpagepubAinNajmdemiA42019-small.jpg

Declarația misiunii USJ

Misiunea, viziunea și valorile universității sunt definite în Carta sa. Acestea se rotesc în jurul a două axe principale: predare și cercetare, dar există și oa treia axă de implicare civică.

În acest sens, USJ este o instituție de predare și cercetare. Promovează excelența și urmărește să-și modeleze studenții în cele mai bune din țară și din regiune, deschizând astfel largă ușă de oportunitate pentru ei. Nu numai că, ci și pentru promovarea dialogului prin biculturalism și plurilingvism, toate rămânând un refugiu sigur pentru reflecție și construire de caractere.

Carta cere ca toți membrii comunității universitare să se angajeze să pledeze pentru libertatea personală, fiind în același timp deschisi la angajarea spirituală. Membrii tuturor denominațiunilor religioase, a căror pluralitate este idiosincratică pentru societatea libaneză, sunt chemați să participe la această advocacy, ceea ce implică o temă fundamentală a respectului reciproc și a cunoașterii. De asemenea, Carta stipulează că USJ servește tuturor membrilor comunității, indiferent de distincțiile sociale și etnice, ceea ce explică importanța pe care o acordă menținerii diversității în facultatea și corpul său student. USJ refuză să urmeze o ideologie, optează în schimb pentru a-și face campusurile să fie un spațiu deschis pentru dialog și schimb de informații, atât timp cât nu sunt încălcate libertățile și nu sunt întrerupte activități academice. Ea speră să acționeze ca aluat societății din care face parte.

USJ acordă, de asemenea, o mare importanță "a treia misiune" menționată anterior: implicarea civică. Universitatea este un pionier în acest domeniu, luând inițiative exemplare, cum ar fi, dar fără a se limita la următoarele:

  • Sistemul de reprezentare proporțională utilizat în timpul alegerilor studenților pentru a reprezenta mai bine toate părțile politice și pentru a încuraja mai mulți oameni să participe la viața democratică
  • Programul de voluntariat "Opération 7ème jour" care promovează angajamentul civic și învățarea valorilor sociale, naționale și umane

Activitățile culturale organizate de diverse organisme studențești; acestea permit tuturor să își prezinte aptitudinile și talentele, făcând viața elevilor mult mai plină de viață.

109745_109728_28513.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Saint Joseph University of Beirut

Trăim într-o lume bazată pe date, care generează volume imense de informații la rate tot mai mari, prin intermediul rețelelor sociale, tranzacțiilor financiare, telecomun ... [+]

Introducere

Trăim într-o lume bazată pe date, care generează volume imense de informații la rate tot mai mari, prin intermediul rețelelor sociale, tranzacțiilor financiare, telecomunicațiilor și chiar descoperirilor științifice.

Domeniul interdisciplinar în curs de dezvoltare al științei datelor combină domeniile de informatică cu statistici matematice și expertiză domeniu pentru a gestiona și analiza aceste date.

Încorporează metodele statistice, știința datelor pune accentul mai mult pe competențele computaționale specializate necesare pentru a gestiona și analiza date importante din surse precum mass-media sociale, senzori, date mobile și tranzacții.... [-]

Liban Beirut
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Saint Joseph University of Beirut

Cursurile de masterat în Leadership și Managementul Resurselor Umane sunt furnizate la Facultatea de Științe Umaniste (FLSH) de la Universitatea Saint-Joseph (USJ), Campu ... [+]

Introducere

Cursurile de masterat în Leadership și Managementul Resurselor Umane sunt furnizate la Facultatea de Științe Umaniste (FLSH) de la Universitatea Saint-Joseph (USJ), Campus Științe Umane, situat pe Drumul Damasc, în inima Beirut.

Limbile de predare sunt franceză, engleză și arabă. Se folosește una dintre aceste limbi, în funcție de curriculum și de unitatea didactică.

Instruirea este asigurată de peste 20 de profesori-cercetători și profesioniști din întreprinderile libaneze și străine. În plus, vorbitori externi provenind de la cele mai prestigioase universități din întreaga lume, și anume cele franceze, sunt invitați în mod regulat.... [-]

Liban Beirut
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Saint Joseph University of Beirut

Master of Management Hospitality, gastronomia libaneză și mediteraneană și stilul de viață este primul curriculum postuniversitar dedicat gastronomiei și studiului stilul ... [+]

Master în Managementul Ospitalității: Gastronomie și stilul de viață libanez și mediteranean

Master of Management Hospitality, gastronomia libaneză și mediteraneană și stilul de viață este primul curriculum postuniversitar dedicat gastronomiei și studiului stilului de viață libanez. Scopul său este de a dezvolta specialiști cu o înțelegere aprofundată a bucătăriei libaneze, a patiseriei, a culturii și a stilului de viață. Se referă, de asemenea, la interconectarea culturilor libaneze și mediteraneene. Absolvenții acestui grad vor oferi noi perspective în dezvoltarea conceptelor restaurantului libanez, managementul francizelor din restaurantul libanez, afacerile culinare și agroturism.... [-]

Liban Beirut
Octombrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Film SIO

Address
Beirut, Guvernatorul Beirut, Liban