Citește Descrierea Oficială

Despre USJ

Universitatea din Saint-Joseph (USJ) este o universitate privată din Liban, înființată în 1875. Universitatea și diplomele sale sunt recunoscute oficial de statul libanez, în conformitate cu prevederile învățământului superior privat care guvernează învățământul superior din Liban.

 • Universitatea a fost acreditată de AERES (agenția de evaluare a cercetării franceze în domeniul cercetării franceze) în 2009.
 • Este membru al Asociației Universităților Arabe, al Uniunii Internaționale a Universităților, al Asociației Universităților de Limbi Străine sau Parțial Franceze, al Federației Internaționale a Universităților Catolice, al Federației Universităților Catolice Europene, al Asociației Instituțiilor de Învățământ Superior Europa și Liban, Asociația euro-mediteraneană și Forumul Universitar Permanent EuroMed.
 • Are mai mult de 200 de acorduri de cooperare diferite universități, fie ele arabe, europene, americane, canadiene, chineze sau japoneze.
 • Acesta găzduiește sediul permanent al Societății Facultăților de Stomatologie arabă, care este găzduit de afiliatul său, Facultatea de Medicină Dentară.
 • Se găsește sediul permanent al Confederației arabilor de facultăți
 • Acesta găzduiește sediul Institutului Confucius pentru predarea limbii și a civilizației chineze.
 • Se găsește sediul Centrului Academic din Japonia.

Despre Institutul de Științe Politice

Predarea științelor politice este o lungă tradiție la Universitatea Saint Joseph (USJ). Primele cursuri datează din 1920 la inițiativa guvernatorului Libanului Mare. Ele aveau ca scop instruirea funcționarilor publici pentru noua administrație. În 1944, Facultatea de Drept a reorganizat această învățătură prin înființarea Institutului de Științe Politice. Vocația Institutului este de a forma o elită întreprinzătoare și activă în sectorul public și privat, precum și în societatea civilă.

Institutul de Științe Politice (Science Po) caută excelența și rigoarea care au făcut întotdeauna reputația USJ și, în special, cea a Facultății de Drept și Științe Politice. Învățăturile și programele sale sunt actualizate în permanență în funcție de evenimentele actuale și în funcție de așteptările cercurilor profesionale. Institutul oferă BA, MA și doctorat. în Științe Politice. Are profesori și cercetători de vârf și este un centru de excelență care produce atât factori de decizie, cât și cercetători în domeniile relațiilor internaționale, politicii publice, politicilor comparative, drepturilor omului și guvernării și comunicării politice.

Știința Po are o experiență vastă în dezvoltarea de cercetări orientate către acțiune referitoare la refugiați, politici publice, democrație și guvernare. Școala facultății Science Po cuprinde experți și referințe recunoscute în politica din Orientul mijlociu, geopolitică și relații internaționale. Tocmai a lansat un maestru arab în democrație și drepturile omului, în colaborare cu universitățile tunisiană, marocană, palestiniană, egipteană și iordaniană. Programul este integrat într-o rețea de peste 100 de universități din întreaga lume.

Știința Po este caracterizată de:

 • Valori puternice: excelență, inovare și responsabilitate socială,
 • O echipă de cercetători și experți recunoscuți,
 • Instruire diversă în contact direct cu câmpul,
 • Internship, servicii comunitare și oportunități de cercetare pentru studenți,
 • O vastă rețea de parteneri internaționali cu mobilitate studențească și posibilitatea de a obține burse.

Absolvenții noștri primesc locuri de muncă în diverse domenii, printre care:

 • Sectorul public (diplomație și administrație publică),
 • Lumea politică (parlament, partide etc.),
 • Consultanță specializată (securitate, alegeri, politici publice etc.)
 • Grupurile de presiune și societatea civilă (ONG-uri, sindicate și alte organizații),
 • Comunicarea și marketingul politic (mass-media, social media, cercetare de piață și sondaje de opinie, campanii etc.)
 • Jurnalism,
 • Organizațiile internaționale (ONU, PNUD, ESCWA, FMI, Banca Mondială, organizațiile regionale etc.),
 • Ambasade,
 • Sector privat,
 • Predare și cercetare.
Programe predate în:
 • Engleză
 • Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Saint-Joseph University - Political Science Institute

Masterul arab este un program unic, unic, transregional. Este un curs avansat intens în domeniul drepturilor omului și al democrației, cu accent pe Orientul Mijlociu și A ... [+]

Vă interesează să vă îmbunătățiți cariera în domeniul guvernării?

Masterul arab este un program interregional unic de un an. Este un curs avansat intens în domeniul drepturilor omului și al democrației, cu accent pe Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Programul se întinde pe parcursul a două semestre din întreaga lume arabă: un semestru în Beirut și altul într-o universitate arabă partenere. Programul are un accent special pe politica din regiunea arabă și permite accesul direct la cercetare în Tunisia, Iordania, Palestina, Egipt și Liban.

Masterul arab este o rețea în continuă creștere a cadrelor universitare și a practicanților care lucrează în cadrul Campusului Global pentru Drepturile Omului și este legată de șase alți maeștri regionali din întreaga lume.... [-]

Liban Beirut
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Saint-Joseph University - Political Science Institute

Master în Științe Politice este format din 120 de credite repartizate pe 2 ani, 20 de credite pentru un stagiu sau o lucrare de cercetare. ... [+]

Master în Științe Politice este format din 120 de credite repartizate pe 2 ani, 20 de credite pentru un stagiu sau o lucrare de cercetare.

Clase începe în septembrie și se încheie în iunie, și sunt împărțite între discipline obligatorii și opționale.

Primul an de Master

Core comună (60 credite)

Învățăturile Unități (UE) (40 credite)

Teoria politică (5 credite)Teorii ale relațiilor internaționale (5 credite)Organizațiile internaționale și cooperare (5 credite)Comparativ Sociologie politică (5 credite)Geopolitica (5 credite)Instituții politice comparative (4 credite)Negocierea și soluționarea conflictelor (4 credite)Orientul - Mijlociu: conflicte și probleme (5 credite)Civilizațiilor din Orientul Mijlociu (2 credite)... [-]
Liban Beirut
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

#USJPromo2017