Middle East University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Orientul Mijlociu Universitatea (MEU) este una dintre cele mai vechi universități din Liban, cu rădăcinile noastre de extindere înapoi la anii 1930. Cu toate acestea, am fost în locația noastră prezentă în partea de sus a dealului din Sabtieh din 1946. Campusul nostru idilic verde luxuriantă oferă o priveliște încântătoare din Beirut și Marea Mediterană promovarea unui mediu perfect pentru studiu și socializare.

MEU este o comunitate fericita si grija unde exercitarea de excelență academică este văzut ca important, dar în cazul în care nevoile sociale și spirituale sunt îngrijiți, de asemenea. Suntem o comunitate internațională în care toate persoanele sunt considerate ca de valoare egală, indiferent de contextul cultural, rasă sau apartenență religioasă.

MEU Fapte

Compus din patru facultăți

Facultatea de Arte și Științe Facultatea de Administrarea Afacerilor Facultatea de Educatie Facultatea de Filosofie și Teologie

Centrele universitare și institute

Arabic Language Institute Engleză Institutul Limbii George Arthur Keough Library Institutul de Studii Islamice și arabă

Programe suplimentare

MEU oferă, de asemenea, un program bobocilor, un program de grad extern de Externe, un program intensiv engleză, și un program de limba arabă.

Diverse Campus

Suntem mândri să avem studenți și personal, reprezentând peste 20 de tari din intreaga lume.

Localizare

MEU este situat la est de Beirut în Sabtieh pe 30 de hectare de coastă de deal liniștit, verde, oferind o vedere minunată cu vedere la oraș și la Marea Mediterană.

Locații

Sidonul

Middle East University

Address
Middle East University


Sidonul, Guvernatorul de Sud, Liban

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: