Citește Descrierea Oficială

ESA Prezentare

Înființată în 1996 ca urmare a unui acord interguvernamental între Franța și Liban, ESA este o scoala de afaceri dedicata educația de directori și manageri în Liban și Orientul Mijlociu și administrat de Ile-de-France Camera Regională de Comerț și Industrie din Paris.

Cu misiunea de a forma elita Liban și în regiune în liderii de mâine, ESA a devenit un far de excelență academică în Liban, și o platformă de interacțiune și întâlniri între Europa, Orientul Mijlociu și Liban.

Acordând o atenție dornici de întreprinderi și nevoile lor, ESA le ajută în dezvoltarea viziunile lor, și îi ajută să realizeze mai bine obiectivele de formare și de coaching directori și managerii lor.

Situat în centrul orașului Beirut, și în inima Orientului Mijlociu, ESA afirmă ajunge la ei ca o școală internațională importantă, combinând talentele elevilor de nivel înalt și profesori care se clasează printre cele mai specialiștilor proeminenta din lume.

Printre punctele forte ale ESA

Programe și cursuri de făcut pentru a măsura, de a instrui directori și manageri, în conformitate cu nevoile de la locul de muncă internaționale.

O facultate compus exclusiv din profesori care provin din cele mai bune scoli de afaceri din Europa, în special de la ESCP Europa și HEC Paris.

Doua certificari internationale, pentru a valida fiecare cale academică: ESA Gradul și gradul din școala sa partener de prestigiu.

Program flexibil, pentru a permite atât de formare și viața profesională pentru a fi combinate.

O rețea internațională influent, accesibil prin aderarea Alumni Association ESA, care este legat de un asociat și cheie a Asociației Alumni ESCP.

Un loc avantajos pentru întâlniri de afaceri, ASE organizează seminarii periodice și conferințe panou cu speakeri internaționali.

Parteneri academice

Încă de la începuturile sale, ESA a menținut o retea solida format din unele dintre cele mai bune scoli de afaceri, în special ESCP Europa și HEC Paris.

Aceste parteneriate permite studenților noștri să beneficieze de o facultate internaționale de excelență academică, și de a obține două certificari pentru fiecare curriculum international grad: ESA Gradul, și gradul din organizația noastră parteneră.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Limba franceza

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Profesori, experți din comunitatea de afaceri și libanezi internaționali exclusiv din cele mai bune școli internaționale, inclusiv ESCP Europa (clasat de Financial Times) ... [+]

de master în management

Master în Managementul ESA, numai Grande Ecole program în Liban, ca viitori manageri pentru a evolua cu ușurință în medii competitive, internaționale și multiculturale.

UN PROGRAM INOVATIV SPONSORIZĂ AMBIȚIILE DUMNEAVOASTRĂ

Un curs care permite studenților să aprofundeze și să stăpânească teoriile și instrumentele pentru o integrare reușită în lumea profesională. Coaching elevilor în definirea și formalizarea unui proiect profesional credibil, care să respecte aspirațiile și nevoile comunității de afaceri libaneze și internaționale. O viziune strategică de afaceri, abilități operaționale și capacitatea de a lua decizii și de a schimba cursul, pentru a permite studenților să devină angajați efectivi în domeniile lor respective.... [-]

Liban Beirut
Octombrie 2020
Engleză
La zi
2 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Instrui profesioniștii din domeniul financiar să stăpânească și să aprofundeze cunoștințele lor de teoriile și instrumentele necesare pentru evoluția funcțiilor lor. ... [+]

XFM: Executive Master în Management Financiar

Curriculum specializat în finanțe țintă: Titular de studii superioare experienta minim: 3 ani Limba: English

Obiectiv

Instrui profesioniștii din domeniul financiar să stăpânească și să aprofundeze cunoștințele lor de teoriile și instrumentele necesare pentru evoluția funcțiilor lor.

O diplomă internațională

Executive Master în Managementul Financiar este un program comun de ESA Business School și SBA Bocconi, Scoala de Management.

Structura cursului

Durata: 16 luni Organizarea cursurilor: o dată pe lună - joi, vineri și sâmbătă Program: de la 9.00 la 18.00

Taxe

Taxă de școlarizare: 19500 USD ... [-]

Liban Beirut Ţările de Jos Rotterdam
Octombrie 2020
Limba franceza
La zi
16 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Forma profesioniștii de marketing și de comunicare pentru a stăpâni și aprofundeze cunoștințele lor de teoriile și instrumentele necesare pentru evoluția funcțiilor lor. ... [+]

MSM: Maestru Specializat în Marketing

Curriculum specializat în marketing Țintă: Titularul unei diplome de master Minimă experiență: 2 ani Limba: franceză

Obiectiv

Forma profesioniștii de marketing și de comunicare pentru a stăpâni și aprofundeze cunoștințele lor de teoriile și instrumentele necesare pentru evoluția funcțiilor lor.

Două diplome internaționale Maestru de specialitate în marketing și comunicare de la ASE Maestru de specialitate în marketing și comunicare de la ESCP Europa Structura cursului

Durata: 18 luni Cursurile sunt organizate o săptămână din fiecare trei, de marți până vineri între orele 16:00 - 20:30 și sâmbătă între orele 9:00 - 13:30... [-]

Liban Beirut Regatul Unit Londra
Octombrie 2020
Limba franceza
La zi
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ecole Superieure des Affaires
Address
ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318
Beirut, Guvernatorul Beirut, Liban
Website
Număr de telefon
+961 1 373 373