Ventspils University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ventspils University of Applied Sciences - Educație pentru mâine!

Ventspils University of Applied Sciences - EDUCAȚIE PENTRU TOMORROW!

Ventspils University of Applied Sciences (VeUAS) este o instituție modernă de învățământ superior de stat, care se dezvoltă într-o manieră dinamică, garantând posibilitatea studenților de a dobândi educație superioară de calitate și abilități profesionale și de a efectua lucrări semnificative de cercetare, pentru care universitatea are devin recunoscute la nivel internațional.

Misiunea Ventspils University of Applied Sciences din Ventspils University of Applied Sciences este de a oferi educație de înaltă calitate, actualizată, corespunzătoare tendințelor educaționale actuale atât în Europa, cât și în lume și să organizeze și să dezvolte un sistem educațional flexibil care să implementeze principii de învățare pe tot parcursul vieții.

  • VeUAS a fost fondată în 1997.
  • În 2013, VeUAS a dobândit statutul de instituție științifică.
  • Raportul elev - profesor este de 5 elevi pentru fiecare profesor.
  • Dimensiunea medie a clasei este de aproximativ 20 de studenți.
  • Facultatea noastră are experiență cu organizații din UE și din întreaga lume, cum ar fi:

üFBI;

üMicrosoft;

üSkype;

üNASA etc.

32758_01_vea_fas_ar_pukem_jpresn.jpg

De ce să ne alegeți?

Ventspils University of Applied Sciences este situată în orașul litoral Ventspils, Letonia. Letonia este o țară din Europa de Nord, membră a Uniunii Europene și a zonei euro. Letonia nu este doar în centrul statelor baltice, ci este și un punct cultural interesant în care Occidentul întâlnește Estul. Letonia este un mediu sigur și internațional potrivit pentru studenți, cu un nivel de trai ridicat și costuri de viață mici.

Motivele pentru studiu la Ventspils University of Applied Sciences din Ventspils University of Applied Sciences :

· Mediu de studiu de înaltă calitate;

· Oportunități de bursă;

· O abordare personală a fiecărui student din partea profesorilor și a personalului;

· Program Erasmus (studii sponsorizate de burse în străinătate și oportunități de stagiu);

· Campus excelent, cu o atmosferă confortabilă - trăind și învățând tot în campus;

· Locație în apropierea Mării Baltice;

· Amplasat într-un oraș curat și frumos, unde totul se află la distanță de mers - plajă, parcuri / spații verzi, cinema, restaurante, parc de atracție a apei etc.

· Diferite sporturi și alte activități disponibile gratuit;

· Experiență de studiu memorabilă;

· Oportunitatea de a cunoaște oameni noi de pe tot globul;

· Ușor de explorat Letonia și alte țări ale UE în timp liber!

32760_06_VeA_V-pils_svetku_gajiena_06.08.2011._I.Kantmane.jpg

Misiune

Dezvoltarea și menținerea învățământului superior și științific calitativ și modern și asigurarea unei bune interacțiuni funcționale a acestora în domeniile sale academice de acțiune - management, lingvistică aplicată, informatică, tehnologia informației, inginerie și radioastronomie.

Viziune

Continuarea înființării Universității VeuAS ca universitate universitară modernă, orientată spre tehnologie și dezvoltare, pentru studenții și cadrele universitare, pentru a-și extinde activitățile dincolo de granițele Letoniei și a deveni o instituție de învățământ superior aclamată la nivel internațional în regiunea baltică.

Asigurarea unei contribuții semnificative la dezvoltarea științei în toate domeniile sale de activitate și asigurarea competitivității absolvenților săi.

Efectuarea de măsuri pentru a deveni o instituție de învățământ superior de tip universitar și dobândirea treptată a unui statut universitar oficial.

32761_16.jpg

Cooperarea cu companiile și cu administrația locală din Ventspils

VeUAS furnizează instituțiilor și companiilor din regiunea Kurzeme și a Consiliului Local Ventspils angajați calificați, precum și oferă oportunități de învățare de-a lungul vieții pentru toată lumea.

Administrația locală din Ventspils asigură finanțarea pentru a atrage personal universitar de înaltă calificare și specialiști la nivel înalt din domeniu, burse pentru doctoranzi, publicații științifice și metodologice, cofinanțarea diferitelor proiecte, evenimente culturale și activități sportive pentru studenți.

Locații

Ventspils

Address
Inženieru iela 101

LV-3601 Ventspils, Letonia