Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Filosofia Academiei

Umanitate și democrație; Internaționalizarea procesului de studiu și mobilității; Aplicarea și utilizarea IT moderne; Creativitate; Integrarea de discipline și a practicii academice; Participarea elevilor îmbunătățirea programelor de studii.

Misiune

Misiunea RTTEMA este de a oferi și de a oferi învățare pe tot parcursul vieții în programele de studiu acreditate ale Academiei și contribuie în mod considerabil la viața educațional și cultural Letonia - ambele regiuni și Riga sale.

Scopul Academiei este de a oferi fiecărui elev posibilitatea de a dobândi studii superioare profesionale și academice în domeniile de pedagogie, psihologie, afaceri și management, precum și motivația pentru viața profesională și de auto-îmbunătățire constantă.

Concept

RTTEMA pregătește cadre didactice care sunt capabili să pregătească elevii pentru viață și de muncă în societatea informațională. Pietrele de temelie conceptuale ale procesului de studiu RTTEMA sunt inteligenta, competenta si de competență. Fiecare program de studiu permite studenților noștri să dezvolte competențele profesionale necesare.

istorie

RTTEMA este un profesionist instituție conceptual și tehnic moderne de învățământ superior (IIS) fondat de către stat.

A început activitatea în anul 1994 cu 1273 de studenți, iar acum este unul dintre cele mai mari instituții de învățământ superior din Letonia, în ceea ce privește numărul de studenți.

În pofida vârstei sale tinere, RTTEMA moștenit tradițiile instituțiilor de învățământ pentru profesori datând 1946. RTTEMA a fost fondat cu ocazia fuziunii a două instituții: "Institutul și Imanta profesorilor Riga Profesorii Institute.

RTTEMA Fișa

RTTEMA:

este instituție de învățământ superior de stat înființată în anul 1994; educa mai mult de 3,5 mii de studenți în full-time si part-time studii; are 160 de lectori și docents; organizează conferințe internaționale; publica articole științifice; implementează proiecte de cercetare științifică; facilitează student și profesor de mobilitate internațională; este un membru activ al organizațiilor internaționale; organizează cursuri de oaspeți și cursuri de master de profesioniști proeminente; oferă 25 de programe de studii la facultate, burlaci, nivelurile de doctorat nisip maestru; oferă oportunități de a dobândi profesiile de profesor, director educativ, personal, de afaceri, și office manager, consilier de carieră, comerț și marketing și PR specialist, obținerea educației în domeniul psihologiei.

Viziune

Academia noastră este o universitate recunoscută și centru internațional de cercetare pedagogică, cu un campus și baza de cercetare, precum și filialele din alte țări.

Strategie

Academia a creat un mediu favorabil caracterizat de valori umane și relații. Activitățile personalul nostru se bazează pe creativ, egali în drepturi, cooperare responsabil și dialogul. Obiectivele strategice ale următorii ani sunt:

pentru a încuraja dezvoltarea continuă a Academiei prin munca de creație; să efectueze cercetări îndreptate spre dezvoltarea și implementarea concepției Academiei și perfecționarea sistemului educațional din Letonia; pentru a oferi studii de calitate îmbunătățirea intenționat furnizarea metodologică și tehnică a procesului de studii; pentru a menține regionalism - oferă noi posibilități de educație a locuitorilor din Letonia aproape de locul lor de reședință.

Intelectuală Mediu Academiei

Consiliul de profesori în Pedagogie; Institutul Științific pedagogic; Institutul Științific creativității; Copil Centrul de Cercetare Limba; Institutul de Cercetare psihologică; Natura și Institutul de lucru Mediu; Mai multe centre metodice; Young Club profesorilor; Centrul RTTEMA Educației suplimentare; Biblioteca cu stocuri in 10 orase din Letonia. Psihologice Mediu Academiei Democratică și creative; Favorizarea identitatea fiecărui individ; Orientată spre cooperare reciprocă.

Service elevilor și viața socială

Elevii sunt oferite de sprijin administrativ de la Oficiul International și sprijinul social la Parlament elevilor. În afară de aceste unități elevii au posibilitatea de a se implica în în urma întreprinderilor culturale:

Cor mixt "Fortius"; Femeie Corul "Balta"; Orchestra de Cameră "Gaudeamus Orchestra"; Bandă mare; Club sportiv; Folk Dance Group "Dejotprieks" (Joy of Dance). De asemenea, există activități oferite schimb de studenți letoni prin ESN (Erasmus Student Network) Riga.

Academia fizica Mediu

3 clădiri - 1 în Riga, 1 in Cesis si 1 in Kuldiga; Cafenea studenților; 2 săli de sport, un stadion; 2 camere de calculatoare cu acces la internet; renovat treptat și în mod regulat localuri de studiu; Acordarea de asistență tehnică (camere video, OHP, videoproiectoare, calculatoare, microscoape, etc. Există un acces liber la piane, un organ digital și o orga).

Locații

Riga

Address
Imantas 7. linija 1,
LV-1083 Riga, Letonia