Citește Descrierea Oficială

RISEBA este o instituție privată de tip superior de învățământ universitar pe deplin acreditat de Ministerul Educației și Științei al Republicii Letonia. Fiind una dintre primele instituții private de învățământ superior din Letonia, astăzi RISEBA se numără printre 10 cele mai mari instituții de învățământ superior din Letonia (Atât publice, cât și private), cu aproape 3000 studenți, inclusiv 200 de studenți internaționali, Care participa la 19 programe de studiu de diferite niveluri și instrucțiuni de ghidare, și mai mult de 8000 de absolventi. De-a lungul ultimelor două decenii RISEBA a trecut printr-o transformare substanțială dintr-o mică școală de afaceri ambițios la universitate, care oferă, în plus față de programele de afaceri și de management, studii în domeniul comunicațiilor, artele media audiovizuale și arhitectură, transformând astfel instituția în "locul în care afaceri întâlnește arte".

RISEBA se distinge de celelalte instituții de învățământ superior ca cel de care se concentreze internațional clar și se distinge prin exclusivitatea programelor de studiu oferite și varietatea limbilor de instruire.

RISEBA oferă programe care sunt fie unice pe piață sau au fost mai întâi introduse pe piață de către RISEBA. Este una dintre puținele instituții care oferă programe de studii complete în trei limbi - letonă, engleză și rusă.

RISEBA se întinde pe cinci site-uri: trei clădiri de RISEBA campusul principal sunt situate în Riga (Capitala), o ramură regională se bazează în Daugavpils (Al doilea oraș ca mărime din Letonia).

RISEBA Misiune, viziune și valori

De la fondarea sa în 1992, RISEBA a fost ghidat de către misiunea "de a fi o poarta de acces la o carieră internațională", subliniind faptul că universitatea își propune să pregătească studenții săi și absolvenți pentru o carieră internațională și subliniind că aceasta nu înseamnă că studenții sunt predate "pentru export".

Ideea principala din spatele misiunii este că RISEBA vrea să se asigure că elevii săi sunt competitive pe piețele internaționale, sunt conștienți cultural, pot lucra în echipe internaționale, fie în țara lor de origine sau în străinătate și cu succes concura pe piețele mondiale.

RISEBA vede absolvenții săi ca potențiali angajatori, care vor contribui la creșterea economică letonă, europeană și globală, sunt capabili să lucreze în companii internaționale în Letonia și în străinătate, sunt sensibile și tolerante la diferențele inter-culturale, și sunt contribuitori activi ai echipelor multinaționale.

Ca răspuns la schimbările din mediul extern și urmărirea de noi oportunități RISEBA-a extins activitatea în domenii noi - industrii creative, și anume comunicații, media și arhitectură, iar în viitor se vede pe sine ca fiind "o universitate financiar durabil, recunoscute pe plan internațional de afaceri, arte și tehnologie ".

Ghidat de RISEBA viziune cuprinde trei componente majore academice sau școli:

  • School of Business cu licență, masterat și doctorat programe, care acoperă domeniile de afaceri, management și economie - Școala de media și comunicare cu licență și programe de Master în arte și comunicații - Scoala de Arhitectura si Design, care oferă în prezent un program de licență în arhitectură.

RISEBA este, universitate multiculturală interdisciplinară oferind pe piața mondială a muncii cu persoane inteligente, creative și de gândire independent. RISEBA standuri pentru educație excelentă, diplome recunoscute pe plan internațional, de înaltă calitate a absolvenților, baze de cercetare excelente și personal cu înaltă calificare.

Cinci valori de bază sunt în centrul a ceea ce face RISEBA:

  • Deschidere: RISEBA este cunoscut pentru abordarea individuală a studenților. Personalul este angajat să creeze un mediu de studiu prietenos bazat pe încredere, respect și capacitatea de reacție.
  • Cooperarea: RISEBA este implicat activ în mediul de afaceri local și internațional și promovează creșterea profesională a personalului și a studenților acesteia. Impreuna cu absolventii si partenerii sai, instituția creează o experiență academică și de muncă excelentă, care este o parte indispensabilă a procesului de studiu.
  • Învățarea pe tot parcursul vieții: RISEBA promovează învățarea pe tot parcursul vieții studenților. învățarea pe tot parcursul vieții contribuie la dezvoltarea Letoniei și a altor țări europene, ca și societatea contemporană cunoaștere cu o dezvoltare economică stabilă, mai multe locuri de muncă și o mai mare coeziune socială.
  • Diversitate: RISEBA este o punte de legătură între Europa de Vest și Europa de Est, care îi ajută pe studenți să facă primul pas pe drumul spre carieră internațională. RISEBA asigură un mediu multicultural prin oferirea de diverse programe de studiu, forme de studii și de formare în diferite limbi.
  • Etica și responsabilitatea socială: trenuri RISEBA social manageri responsabili și depune toate eforturile pentru a ajuta elevii să înțeleagă rolul antreprenoriatului în crearea și menținerea unei practici extrem de etică în mediul profesional și în societate în ansamblul său, asigurând în același timp în același timp o protecție adecvată a mediului pentru generațiile viitoare.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

RISEBA

Umanistice Studii de Master în Arte mass-media audiovizuale este una dintre cele mai inovatoare de formare multidisciplinară și riguroasă în Letonia. Ea își are rădăcinil ... [+]

Umanistice Studii de Master în Arte mass-media audiovizuale este una dintre cele mai inovatoare de formare multidisciplinară și riguroasă în Letonia. Ea își are rădăcinile în cele mai bune tradiții ale Auteur Cinema și extins în diverse specialități: realizarea de filme, regie de fotografie, animație, video și grafică CG generate, 2D interactivă și producția 3D și dezvoltarea jocului.

În timp ce cuprinzătoare în structura sa de a instrui viitorii directori în film și televiziune studiouri, agentii de publicitate, studiouri de animație, departamentele creative de rețele sociale și SFX și post-producție de case, programul oferă studenților săi să se specializeze într-un domeniu ales prin intermediul unor studii independente ciclu. Minorul este declarat de către un student sub auspiciile unui membru al facultății stimat și, în general, în domeniile de regie de film, regie de artă, animație, și post-producție de supraveghere.... [-]

Letonia Riga
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
RISEBA

RISEBA program de Master în Afaceri Internaționale oferă oportunități ideale pentru candidații ambițioase cu mentalitatea unui lider internaționale, care sunt gata să urm ... [+]

RISEBA program de Master în Afaceri Internaționale oferă oportunități ideale pentru candidații ambițioase cu mentalitatea unui lider internaționale, care sunt gata să urmărească și să profite de provocările mediului de afaceri la nivel mondial.

Studii acordate: Master în Afaceri Internaționale Calificarea profesională: Business Executive, Manager de proiect sau manager de resurse umane Limba de predare: limba engleză Forma de studiu: Studii de seara Full time oportunități internaționale: Unul studii semestru în străinătate (programul Erasmus) Dubla oportunitate Gradul: (Grade de la RISEBA și o universitate parteneră) Programul pe scurt

Dedicată pentru a oferi o bază solidă academică și competență profesională programul dezvoltă capacitatea elevilor de a opera cu succes în mediul internațional, înființat și conduce afaceri proprii, extinde la nivel internațional, să inoveze și pentru a favoriza o creștere continuă.... [-]

Letonia Riga
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză