Citește Descrierea Oficială

Infiintata in anul 1991, în colaborare cu Universitatea de Stat din New York la Buffalo, Statele Unite ale Americii, si la Universitatea din Ottawa, Canada, Riga Business School (RBS) este o instituție de management de învățământ recunoscute la nivel internațional în cadrul Universității Tehnice din Riga (RTU) și are mai mult de 20 de ani de experiență în domeniul educației de afaceri.

Riga Business School este singura scoala din țările baltice, oferind studii stil nord-americane, atât în ​​standardele de predare și în structura, care conține studii de caz intensive, grupuri de lucru și implicarea activă la clasă.

Facultatea Profesori de la Riga Business School sunt cercetători, consultanți, și lideri de opinie în fiecare aspect al afacerii. Facultatea de cinci provocări continente și încurajează elevii cu un curriculum care oferă cunoștințe, competențe, libertatea și pasiunea pentru predare. Facultatea include atat profesori internaționale și locale, dintr-o varietate de medii și cu o vastă experiență în afaceri.

studenți Elevii de la Riga Business School sunt alesi de catre directorii de program, prin urmare, studenții de la RBS nu sunt unul din mulțime. Toată lumea de aici are o personalitate puternică și facultatea și personalul școlii face tot posibilul pentru a dezvolta acești studenți în lideri. RBS are o abordare puternic, individuală față de elevii lor, prin urmare, nu sunt niciodată mai mult de 50 de elevi într-o clasă. Si aproximativ 10% din toți elevii sunt cele mai strălucite minți din toate colturile lumii: Azerbaidjan, Brazilia, Germania, India, Kazahstan, Letonia, Norvegia, Rusia, Belarus, și SUA.

Campus

Riga Business School este situat în inima orașului Riga - un oraș care a fost întotdeauna un centru de afaceri. Convinge-te singur!

Școala este situat aproape de tot, cu un centru aglomerat mereu plin de viață, partea veche a orașului, cu frumoase cladiri Art Nouveau, mai multe magazine, baruri, restaurante, teatre, sali de concert și orice altceva un student are nevoie de a se bucura sa sau studiile.

Acreditari și premii

Inițiativă PRME. RBS este un membru al PRME (Principii pentru Responsabil Managementul Educației). Inițiativa PRME încurajează și facilitează circulația de scoli de afaceri față de abordări care îndeplinesc noile nevoile și așteptările mediului de afaceri și cerințele unei noi generații de studenți cu privire la sustenabilitate și cetățenie corporativă bună.

Atribuire CEEMAN. RBS este prima instituție de stat de învățământ superior din Letonia pentru a primi CEEMAN (Asociația Centrală și de Dezvoltare Managerială de Est European) de atribuire IQA de acreditare. Am urmărit și obținut această acreditare, deoarece oglinzi angajamentele noastre la creșterea, dezvoltarea și calitatea riguroasă.

Acreditare instituțională. Republica Letonia Ministerul Educației și Științei a acordat Universitatea Tehnica din Riga complet și nelimitat de acreditare. Acreditarea nu are o dată de expirare, reflectând astfel încrederea a Ministerului. Această acreditare certifică Universitatea Tehnică din Riga ca o instituție care poate oferi educație și decorare de stat mai mare recunoscut de grade în Letonia.

Acreditare de program. Programele RBS au cea mai mare acreditare posibil acordate în Letonia. Perioada noastră de acreditare șase ani a început în 2013. Această acreditare certifică faptul că programele noastre de management în conformitate cu cele mai înalte standarde academicieni.

Clasament Eduniversal. RBS a fost anuntat ca cea mai bună educație de afaceri în Letonia de clasament Eduniversal. Cele 3 Palms de atribuire excelență este acordat școlilor care sunt școlile de afaceri excelente cu influență consolidarea internațională.

Această școală oferă programe în:

Englez

Această școală oferă, de asemenea:

Executive MBA (1) Professional MBA (1) BBA (1)

Programe predate în:
  • Engleză

Riga Business School