International Leadership University - ILU

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Viziunii, misiunii și Filosofie a Universității Viziune Viziunea universității este de a fi "o universitate de clasă mondială pentru promovarea valorilor biblice prin excelenta academica si de conducere transformational."

Misiune Misiunea Universității este "de a educa și instrui lideri vizionari, Hristos ca pentru a lansa transformare holistică în Africa și în lume." Această misiune este expus în următoarele declarații:

o. Declaratie de Scop Scopul Universității este de a educa și instrui bărbați și femei, în scopul de a le dota pentru a asigura conducerea Bisericii și bazată pe priorități biblice societății, precum și pentru a lansa transformare spirituală, socială și culturală în Africa și în lume.

b. Declaratie de Afaceri Universitatea Internațională Leadership-ul este o instituție non-profit, angajamentul de a oferi educație de calitate, care se auto-sustenabil.

c. Declaratie de Valoare

Dependența de Dumnezeu: Încercarea de călăuzirea lui Dumnezeu și să-L încrezându-se în toate eforturile. Pasiunea pentru Marea: captare a face ucenici ascultători ai lui Hristos în toate eforturile educaționale și de formare. Moral Integritate: Un stil de viață și practica de onestitate, judecată și dreptate biblic. Stewardship biblică: Responsabil, utilizarea corectă și transparentă a resurselor, cadouri și talente. Pasiunea pentru Excelenta: exercitarea celor mai înalte standarde de performanță în predare și învățare, cercetare, minister practic, guvernare și furnizarea serviciilor. Contextuală Relevanță: Angajament și exercitarea de relevanță biblic consistent la Biserică și în societate. Filozofie

Internațional Conducere University - Kenya este un Universitatea creștin evanghelic, al cărui filozofie este format din declarația de credință prezentată în secțiunea 5 din Statut. Valori spirituale creștine constituie fundamentul tuturor obiectelor, funcțiile și, programele de la Universitatea. Determinarea curriculum; selecție a studenților, lectori, și administratori; cerințele pentru absolvire; așteptările de caracter ale personalului, studenți, administratori, și lectori; și mijloacele utilizate pentru finanțarea și dezvoltarea sunt toate bazate pe valori biblice.

Locații

Nairobi

International Leadership University

Address
International Leadership University
Mtito Andei Rd
P. O. Box 60954

00200 Nairobi, Județul Nairobi, Kenya
Număr de telefon
+254 20 2720837