International Leadership University - ILU

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Viziunii, misiunii și Filosofie a Universității Viziune Viziunea universității este de a fi "o universitate de clasă mondială pentru promovarea valorilor biblice prin excelenta academica si de conducere transformational."

Misiune Misiunea Universității este "de a educa și instrui lideri vizionari, Hristos ca pentru a lansa transformare holistică în Africa și în lume." Această misiune este expus în următoarele declarații:

o. Declaratie de Scop Scopul Universității este de a educa și instrui bărbați și femei, în scopul de a le dota pentru a asigura conducerea Bisericii și bazată pe priorități biblice societății, precum și pentru a lansa transformare spirituală, socială și culturală în Africa și în lume.

b. Declaratie de Afaceri Universitatea Internațională Leadership-ul este o instituție non-profit, angajamentul de a oferi educație de calitate, care se auto-sustenabil.

c. Declaratie de Valoare

Dependența de Dumnezeu: Încercarea de călăuzirea lui Dumnezeu și să-L încrezându-se în toate eforturile. Pasiunea pentru Marea: captare a face ucenici ascultători ai lui Hristos în toate eforturile educaționale și de formare. Moral Integritate: Un stil de viață și practica de onestitate, judecată și dreptate biblic. Stewardship biblică: Responsabil, utilizarea corectă și transparentă a resurselor, cadouri și talente. Pasiunea pentru Excelenta: exercitarea celor mai înalte standarde de performanță în predare și învățare, cercetare, minister practic, guvernare și furnizarea serviciilor. Contextuală Relevanță: Angajament și exercitarea de relevanță biblic consistent la Biserică și în societate. Filozofie

Internațional Conducere University - Kenya este un Universitatea creștin evanghelic, al cărui filozofie este format din declarația de credință prezentată în secțiunea 5 din Statut. Valori spirituale creștine constituie fundamentul tuturor obiectelor, funcțiile și, programele de la Universitatea. Determinarea curriculum; selecție a studenților, lectori, și administratori; cerințele pentru absolvire; așteptările de caracter ale personalului, studenți, administratori, și lectori; și mijloacele utilizate pentru finanțarea și dezvoltarea sunt toate bazate pe valori biblice.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Admitere & Condiții

Academic Qualification and Requirements

Applicants for Certificate Program

Applicants holding a mean grade of D+ (Plus) at KCSE qualify to enroll for a certificate program in the various disciplines of study at the University.

Applicants for Diploma Program

Applicants holding a mean grade of C- (Minus) at KCSE qualify for either Regular or Open, Distance – Learning mode (ODLM) specifically for the Diploma and Certificates students. Credits from a Diploma with good grades (B (Plain) and above may be transferable into a relevant Bachelors program, depending on the content equivalency in relation to bachelors’ program requirements.

The K.C.S.E mean grade of C (Plain) qualifies an applicant to take either a pre- university or bridging course of 28 credits of 7 subjects at 4 credit hours per subject.

Applicants for Bachelors’ Degrees

Applicants holding a mean grade of C+ (Plus) at K.C.S.E or equivalent with at least C+ (Plus) in English and Mathematics or mean grade of C (Plain) with a diploma (Passed with credit) in any field of study with two (2) years working experience in a relevant field e.g. Counseling, Religion, Social Work, Welfare, Psychology and HIV/AIDS, may apply.

Applicants for Masters Degrees

Applicants for Master’s degree should have earned recognized first (1st) degree with at least second (2nd) upper class honors in a related field from an accredited University or college with a minimum grade point average (G.P.A) of 2.75 on a scale 4.0 scale.

A second class honors lower division or G.P.A of 2.5 may be considered for admission if they have at least 2 years experience in a related field, and if accepted, will be placed under academic probation during the 1st semester of study.

Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Master of Arts în consiliere

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Kenya Nairobi

Programul de Master este un program pe doi ani, conceput pentru a trenului și a dota studenții la un nivel avansat în consiliere și Psihologie a fi consilierii profesionale care pot servi cu competență comunitățile lor. [+]

Master Of Arts în Consiliere (MA consiliere)

Master of Arts programului este un program pe doi ani, conceput pentru a trenului și a dota studenții la un nivel avansat în consiliere și Psihologie a fi consilierii profesionale care pot servi cu competență comunitățile lor. Cu o bază solidă de teorie și abilități practice, elevii sunt instruiți să conceptualizeze și să evalueze problemele clientului, de a dezvolta planuri de tratament, și să utilizeze abilități de intervenție corespunzătoare, toate dintr-o perspectivă biblică consecventă în lumina teoriei psihologice, precum și a desfășura activități de cercetare.

[-]

Master Of Arts în studii biblice și teologice (mabts)

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Kenya Nairobi

Gradul MABTS este un program integrat în mod intenționat de doi ani conceput pentru a oferi studii de bază biblice, teologie, formarea spirituală și competențele ministerelor pentru liderii bisericii. [+]

Master of Arts în biblice și teologice Studii (MABTS)

Gradul MABTS este un program integrat în mod intenționat de doi ani conceput pentru a oferi studii de bază biblice, teologie, formarea spirituală și competențele Ministerului lideri ai bisericii, para-biserică, și pune ministere, precum și profesioniști de pe piață. În plus, programul pregătește studenții pentru cercetare și analiză, oferind o bază solidă de Master avansate și studii de doctorat. Împreună cu rigoarea academică, MABTS pune un accent deosebit pe dezvoltarea unei viziuni și pasiune pentru Comisie Mare și-clădirii mișcare prin dezvoltarea abilităților de evanghelizare, ucenicie și echiparea alții ca lideri.... [-]


Master Of Arts în Studii de conducere (ani-)

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Kenya Nairobi

Master of Arts în Studii de leadership este un program de doi ani, care echipează cursantului cu teoria, gândire critică și abilități de luare a deciziilor. [+]

Master of Arts în Studii de conducere (MALS)

Master of Arts în Studii de leadership este un program de doi ani, care echipează cursantului cu teoria, gândire critică și abilități de luare a deciziilor, precum și capacitatea de a conduce și de a dezvolta strategic echipe și organizații, indiferent dacă de afaceri, guvern, biserica, ONG-uri, sau comunitate pe baza de organizatii. Conținutul cursului integrează teoria cu dezvoltarea principiilor de conducere, aptitudini și caracter, pentru a pregăti lideri pentru a servi ca agenți de transformare în aliniere cu valorile și prioritățile biblice, într-o varietate de contexte.

[-]

MSc

Master of science în guvernare (msg)

Campus Cu normă întreagă 2 anii January 2019 Kenya Nairobi

Programul pune accentul pe principiile bunei guvernanțe, precum și procesele de conducere transformațional, care produc lideri care promovează binele comun. [+]

Master of Science în Guvernare (MSG)

Master of Science în Guvernanța este un program de doi ani conceput pentru cei care deservesc sau pregătirea pentru a servi în roluri de guvernare, în special în sectorul public, deși, de asemenea, aplicabil la ONG-uri și instituții private. Acesta este destinat să pregătească și să echipeze elevii pentru a analiza critic aspectele sociale și să se angajeze activ în formularea și implementarea politicilor publice și corporative. Programul pune accentul pe principiile bunei guvernanțe, precum și procesele de conducere transformațional, care produc lideri care promovează binele comun. Credința creștină și valorile biblice sunt integrate în mod deliberat în fiecare curs.... [-]


Masterat

Maestru de divinitate (MDiv)

Campus Cu normă întreagă 3 anii January 2019 Kenya Nairobi

Master of Divinity grad este un program de trei ani conceput special pentru cei din sau pregătirea pentru o viață timp de slujire creștină. [+]

Master of Divinity (MDiv)

Master of Divinity grad este un program de trei ani conceput special pentru cei din sau pregătirea pentru o viață timp de slujire creștină. Împreună cu competențe ministerului, programul oferă bazele necesare în limbile biblice, Biblia și teologie pentru masterat avansate sau de doctorat în Biblie, teologie sau studii specifice ministerului. În conformitate cu mandatul Bisericii de a aduce vestea cea bună de transformare răscumpărătoare la întreaga lume, programul pune accentul pe ucenicie și multiplicare de conducere evlavioasă, competent ca cele mai eficiente mijloace de îndeplinirea acestui mandat.

[-]