The Presbyterian University of East Africa

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Educație Bine ați venit la Școala de Educație al cărui scop este de a instrui și de a produce profesioniști care va susține și creativ demonstra morala ridicate și etică la locul de muncă și în societate. Ei vor îndeplini îndatoririle de a servi lui Dumnezeu și omenire. Absolvenții noștri vor demonstreze cunostintele si competenta relevante educatori, consilieri, sociologi, manageri, consultanți în diferite instituții, inclusiv scoli, licee și în societate în general. Se așteaptă ca educatorii viitoare, consilierii și profesorii de a influența societatea prin valori morale și spirituale pozitive. Școala de Educație, prin urmare, sa poziționat pentru a satisface această mare nevoie, prin proiectarea, dezvoltarea și implementarea de calitate, curriculum flexibil și variat și programe specifice.

Filozofia noastră Școala de filozofie Educației este de a oferi educație care face absolvenții auto-dirijată, creativ și de transformare în conformitate cu motto-ul Universității din "Gasirea de noi căi. Noi credem în principiul că educația ar trebui să producă indivizi holistică care pot sluji lui Dumnezeu și umanitate și de a face contribuții pozitive la societate.

Oferta noastra Oferim o gama larga de programe de gradul și diploma inclusiv Bachelor of Education în Arte (B. Ed. (Arte)) și Bachelor of Education în domeniul științei (B. Ed. (Știință)), Diploma de Educație în Arte, Știință, Educație Timpurie și cu nevoi speciale de educatie (Dip. Ed. (Arte) / DIP Ed. (Știință), Dip. Ed. (ECE) și Dip. Ed. (END). Școala va oferi, de asemenea, programe de educație timpurie copilarie in (B. Ed. (ECE) și cu nevoi speciale de educatie (B. Ed. (END), precum și diplome postuniversitare în Management Educațional (M. Ed. (Ed. Management), precum și Curriculum (M. Ed. (studii de curriculum). Scop Programele noastre de studii și diploma pregăti studenții pentru piața locurilor de muncă în sectorul educației și dincolo. Ei dobândesc cunoștințe, abilități și educaționale strategii care le pregăti pentru rolurile dificile și responsabilitățile în continuă schimbare și modernizarea instituțiilor de învățământ și societății.

Locații

kikuyu

Address
Presbyterian University of East Africa
PO Box 387-00902 Kikuyu, Kenya

kikuyu, Județul Kiambu, Kenya