Citește Descrierea Oficială

112012_AUAMBAStudents.png

Despre AUA

Adventist University of Africa (AUA) este dedicată misiunii sale de a dezvolta și de a modela lideri pentru Africa și mai departe. Conducerea responsabilă și etică este unul dintre factorii cei mai critici pentru transformarea Africii.

Prin urmare, dorim să fim poarta de acces pentru dezvoltarea conducerii Africii, promovând cele mai înalte standarde ale educației postuniversitare și avansând cunoștințele și abilitățile profesionale într-un context "wholistic".112013_AUAStudentsWalking.png

Pentru a realiza acest lucru, ne mândrim cu oferirea de educație bazată pe valoare. O astfel de educație conferă mult mai mult decât cunoștințe academice. Promovează o dezvoltare echilibrată a întregii persoane - spirituală, fizică, intelectuală și social-emoțională - un proces care se întinde pe o durată de viață.

Provocarea noastră pentru viitor este de a construi pe această bază puternică pentru a ne stabili ferm printre universitățile de vârf ale lumii.

Misiune

Pentru a oferi educație dinamică postuniversitară într-un context creștin, pregătiți absolvenții pentru a oferi conducere și servicii competente bazate pe integritate, respect și iubire, pentru a răspunde nevoilor bisericii și societății.

Viziune

A fi una dintre cele mai bune universități, promovând cele mai înalte standarde de educație postuniversitară în Africa și avansând cunoștințele și abilitățile profesionale într-un context holistic.

Valorile de bază

Cunoştinţe. Adevăr. Serviciu.

109615_rsz_adobestock_49198989.jpg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

Adventist University of Africa

Master of Science în informatică aplicată este un program menit să răspundă nevoii de a dezvolta competențe eficiente în tehnologia informației și de securitate, pentru a ... [+]

Despre program

Master of Science în informatică aplicată este un program menit să răspundă nevoii de a dezvolta competențe eficiente în tehnologia informației și de securitate, pentru a satisface nevoia de Africa și lumea. Absolvenții vor avea teoria în domeniul științei informatice și a informațiilor și abilitatea de a traduce teoria în viața de zi cu zi în poziția lor actuală de angajare pe măsură ce planifică, proiectează și gestionează sisteme de informatică în contexte locale și globale.

Specializări

Un program de studiu poate fi selectat în următoarele domenii:

Securitate ciberneticăE-ServiciiAdministrarea rețelelor și sistemelorDe ce să se alăture MSc în AUA în programul de aplicații informatice aplicate?O diplomă recunoscută de la o universitate autorizatăFiți predate de o facultate internațională bine pregătită și dedicată, cu o bogată experiențăOportunități excelente de a interacționa cu studenții din diferite țări și de a spori relațiileFacilități de ultimă generațieOportunitate pentru studenții angajați și concentrați să absolve la timp (2 ani pentru fulltime și 4 ani pentru part-time)Modul de livrare... [-]
Kenya Nairobi
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Part time
2 - 4 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză

AUA School of Postgraduate Studies