Ualikhanov University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SH. Universitatea de Stat Ualikhanov Kokshetau este una dintre cele mai importante universități regionale din nordul Kazahstanului. Sunt mai bine de 50 de ani în conducerea sistemului de învățământ. Universitatea a fost înființată în 1996.

Astăzi Sh. Universitatea de Stat Ualikhanov Kokshetau este o instituție de învățământ superior în curs de dezvoltare modernă, cu o tradiție demnă, un potențial mare și planuri serioase pentru viitor.

În prezent, există 6 facultăți la universitate. Personalul academic este format din peste 500 de profesori. Studenții sunt instruiți în 54 de specialități. Numărul total de studenți este de aproximativ 9000 de persoane. Universitatea oferă programe educaționale pentru licență (4 ani), master (2 ani), doctorat. (3 ani). Procesul educațional universitar este adoptat după principiile Procesului de la Bologna, bazate pe relațiile ECTS și „Universitatea-întreprindere”.123631_photo-1531545514256-b1400bc00f31.jpg Mimi Thian / Unsplash

Una dintre sarcinile prioritare ale lui Sh. Universitatea de Stat Ualikhanov Kokshetau asigură competitivitatea și cererea absolvenților, recunoașterea internațională a diplomelor și statutul social și economic ridicat al personalului didactic. Astăzi, universitatea construiește treptat o strategie de integrare cu sistemul informațional educațional și științific mondial. Universitatea lucrează îndeaproape cu peste 60 de centre de cercetare de top din Polonia, Turcia, Germania, SUA, Marea Britanie, Slovacia, Rusia, țările din Asia Centrală. Lectorii și studenții participă la programe educaționale internaționale precum DAAD, IREX, LOGO, TEMPUS, Erasmus Mundus, Bursa de stat „Bundestag”, „Bolashak.

În 2015, universitatea s-a alăturat Asociației Europene și Asociației Eurasiatice a Universităților.

În clasamentul instituțional al universităților - 2018 „Kazahstan 2050 - Evaluare națională pentru inovație și excelență academică”, deținut de Academia Națională de Științe a Școlii Superioare din Kazahstan, universitatea se află pe locul 12 în rândul universităților multidisciplinare din Republica Kazahstan.

Locații

Kokshetau

Address
76, Abay street
020000 Kokshetau, Akmola Province, Kazahstan

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră