Nazarbayev University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situată în Nur-Sultan City, Kazahstan, în Asia Centrală, Nazarbayev University este o universitate de cercetare cu renume internațional în creștere, care combină educația și inovația într-un campus al secolului XXI. Nazarbayev University a devenit rapid cunoscută la nivel mondial pentru angajamentul său de a deveni o unitate de cercetare de top. Savanții NU efectuează cercetări într-o varietate de domenii și aduc la viață cele mai ambițioase proiecte. Cercetarea este susținută din fonduri interne și externe în fiecare an și se realizează în laboratoare moderne.

Engleza ca limbă de instruire și de cercetare la Nazarbayev University , sistemele de admitere și progresie sunt bazate pe merite.

Până în prezent, NU a publicat peste 2.500 de piese într-o varietate de domenii de studiu, inclusiv tehnologie și știință. Dintre aceste studii, aproape 12,6% se află în prezent în top 10% cele mai citate publicații din întreaga lume, datorită colaborărilor cu studenții și facultățile din 1100 de instituții internaționale și 268 de laboratoare de cercetare și predare.

Pentru a afla mai multe despre angajamentul Nazarbayev University cu cercetarea sa și a deveni o parte a echipei, asigurați-vă că verificați procesul de admitere NU și examinați diferitele oportunități de finanțare bazate pe merite disponibile pentru viitorii studenți.

133758_133722_IMG_50861.jpg

© Nazarbayev University

Campus

NU este un campus universitar de cercetare modern care se adaptează unui stil de viață confortabil în rândul rezidenților. Zonele de locuit sunt disponibile de la solo la aranjamente de grup. În jurul campusului sunt oferite o varietate de mese pentru explorare culinară, în timp ce siguranța și securitatea sunt garantate prin carduri de control de acces care limitează accesul la toate facilitățile din campus.

Complexul nostru sport de ultimă generație facilitează un stil de viață activ, indiferent de sporturile și activitățile care vă plac. Campurile sportive în aer liber, de clasă mondială, de reglementare oferă locul perfect pentru competiții intramurale bazate pe echipă.

Există ceva pentru descoperirea tuturor în campusul NU.

133759_133724_IMG_47202.jpg

© Nazarbayev University

Viața la NU

Studenții, personalul și facultatea care aleg să locuiască la NU descoperă Kazahstanul și se bucură de toate facilitățile acasă. Unitățile de cazare confortabile sunt împerecheate cu servicii de primă clasă pentru mâncare, cumpărături, îngrijire și alte nevoi personale. Multe servicii (inclusiv cabinetul nostru medical) sunt deschise 24 de ore din 24, pentru a servi în orice moment al zilei sau al nopții.

Amândoi, studenților și facultăților le place să trăiască la NU.

133760_133723_IMG_4485.jpg

© Nazarbayev University

Cooperare internationala

Modelul pentru dezvoltarea strategică a Nazarbayev University se bazează în primul rând pe un parteneriat cu universitățile de top din lume. Fiecare dintre școlile și centrele de cercetare ale Universității a fost dezvoltată în cooperare cu universitățile și instituțiile de cercetare de frunte.

NU are ca scop promovarea internaționalizării la nivel universitar prin cooperare internațională, parteneriate, poziționarea Universității pe arena de învățământ superior global și sprijinul internațional al studenților, facultății și personalului.

Parteneri academici și de cercetare strategici ai Nazarbayev University :

Parteneri strategici care au contribuit la dezvoltarea NU:

  • Universitatea din Warwick (Marea Britanie) - partener al Programului Anului Fundației Nazarbayev University între 2015 și 2016.
  • University College London (Marea Britanie) - partener pentru Școala de Inginerie și Științe Digitale a Nazarbayev University și Programul de certificare pregătitoare universitară între 2010 și 2015.

Locații

Nur-Sultan

Address
Qabanbay Batyr Avenue,53
010000 Nur-Sultan, Kazahstan

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră