Central Asian Studies Institute (AUCA)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Asia Centrală Institutul de Studii este o unitate de cercetare și academice din Universitatea Americana din Asia Centrală, a stabilit cu misiunea de a promova studiul de Asia Centrală la nivel local și internațional. Institutul urmărește acest obiectiv prin încurajarea și sprijinirea proiectelor de cercetare individuale și de grup, organizarea de seminarii și conferințe, publicarea unui jurnal științifică și dezvoltarea de programe academice de axate pe Asia Centrală.

Timp de secole Asia Centrală a fost o rascruce pentru circulația oamenilor, bunurilor, și idei între Europa, Asia de Vest, Asia de Sud, și Asia de Est. Odată cu sfârșitul regulii sovietic, regiunea a recăpătat diversitatea sa politică, economică și culturală și reprezintă din nou, ca un actor-cheie intr-o comunitate globală strâns unită. Prin reunirea cercetătorilor locali și internaționali, promovarea unei sinergii între studenți, membri ai facultăților și oamenii de știință care vizitează și privilegiind proiecte de cercetare multidisciplinare și comparative, Institutul de Studii din Asia Centrală are drept scop de a produce cunoaștere inovatoare și responsabil asupra proceselor în curs de desfășurare în cele cinci republici din Asia Centrală ( Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan, Turkmenistan și Uzbekistan).

Infiintata in 2011, Institutul de Studii Asiatice Central este un non-profit unitate de cercetare academica răspunde în fața președintelui Universitatea Americană din Asia Centrală. Directorul Institutului lucrează în strânsă cooperare cu membrii consiliului consultativ internațional pentru a dezvolta parteneriate academice în toate domeniile de studiu legate de Asia Centrală și cu membrii comitetului director, în scopul de a încuraja și de a facilita cercetarea academică din cadrul Universitatii Americane de Asia Centrală.

Faceți click aici pentru a vedea CASI lui Pagina de Facebook pentru știri și actualizări!

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MA

Master Of Arts în Studii Asiatice centrale

Campus Cu normă întreagă 4 semestre September 2019 Kârgâzstan Bishkek

Programul este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere critică a proceselor trecute și prezente sociale, politice, economice și culturale în Asia Centrală și o imagine de ansamblu a diferitelor discipline academice care au modelat producția de cunoștințe asupra regiunii. Absolvenții programului vor fi pregătite să se înscrie în programele de doctorat din domeniul științelor sociale, cu accent pe Asia Centrală sau pentru a vă deplasa fără probleme în carieră în guvern, diplomație, organizații internaționale, dezvoltare, jurnalism, sau în orice alt domeniu care necesită o expertiză și cunoștințe zonă solidă de o limbă locală. [+]

Studiu Asia Centrală în Asia Centrală cu CASICentral Institutul de Studii Asiatice (CASI), la Universitatea Americana acceptă în prezent cereri pentru Master of Arts în Studii din Asia Centrală (Macas) în Bishkek, Kirghizstan. Master of Arts în Studii din Asia Centrală Programul este conceput pentru a oferi studenților cu o înțelegere critică a proceselor trecute și prezente sociale, politice, economice și culturale în Asia Centrală și o imagine de ansamblu a diferitelor discipline academice care au modelat producția de cunoștințe asupra regiunii. Absolvenții programului vor fi pregătite să se înscrie în programele de doctorat din domeniul științelor sociale, cu accent pe Asia Centrală sau pentru a vă deplasa fără probleme în carieră în guvern, diplomație, organizații internaționale, dezvoltare, jurnalism, sau în orice alt domeniu care necesită o expertiză și cunoștințe zonă solidă de o limbă locală. Programul Master of Arts în Studii din Asia Centrală oferă studenților o oportunitate unică de a dobândi o măsură care îndeplinește standardele occidentale de educație, fără a părăsi vreodată Asia Centrală. Cursurile se desfășoară în întregime în limba engleză și supravegheat de către facultate de Vest. Cei care finalizează cu succes programul va avea o pregătire solidă în scris de Vest academic, de cercetare, și de gândire critică, aptitudini care sunt foarte apreciate în orice context. Luați următorul pas în construirea viitorul astăzi prin aplicarea programului. ... [-]