Universități în Kirghizstan

Cele Mai Bune Școli & Universități în Kirghizstan 2019

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Kârgâzstan. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Kârgâzstan. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Kârgâzstan și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Kârgâzstan și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Kârgâzstan direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Kârgâzstan

OSCE Academy Bishkek

MA Kârgâzstan Bishkek September 2019

The OSCE Academy in Bishkek is a regional center for post-graduate education, capacity building, research, and dialogue. The OSCE Academy, created by the Memorandum of Understanding between the OSCE and the Government of Kyrgyzstan, is supported by Norway, Finland, Germany, the USA, Denmark, Canada and other OSCE participating States.