Universități în Kirghizstan

Cele Mai Bune Școli & Universități în Kirghizstan 2018

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri din Kârgâzstan. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Kârgâzstan. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de studiu oferite.

Găsi universități din Kârgâzstan și naviga prin programele lor pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu în Kârgâzstan și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Kârgâzstan direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Kârgâzstan

Central Asian Studies Institute (AUCA)

MA Kârgâzstan Bishkek September 2018

O Asia Centrală Institutul de Studii este o unitate de cercetare și academice din Universitatea Americana din Asia Centrală, a stabilit cu misiunea de a promova studiul de Asia Centrală la nivel local și internațional. Institutul urmărește acest obiectiv prin încurajarea și sprijinirea proiectelor de cercetare individuale și de grup, organizarea de seminarii și conferințe, publicarea unui jurnal științifică și dezvoltarea de programe academice de axate pe Asia Centrală. T… [+] imp de secole Asia Centrală a fost o rascruce pentru circulația oamenilor, bunurilor, și idei între Europa, Asia de Vest, Asia de Sud, și Asia de Est. Odată cu sfârșitul regulii sovietic, regiunea a recăpătat diversitatea sa politică, economică și culturală și reprezintă din nou, ca un actor-cheie intr-o comunitate globală strâns unită. Prin reunirea cercetătorilor locali și internaționali, promovarea unei sinergii între studenți, membri ai facultăților și oamenii de știință care vizitează și privilegiind proiecte de cercetare multidisciplinare și comparative, Institutul de Studii din Asia Centrală are drept scop de a produce cunoaștere inovatoare și responsabil asupra proceselor în curs de desfășurare în cele cinci republici din Asia Centrală ( Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan, Turkmenistan și Uzbekistan). Infiintata in 2011, Institutul de Studii Asiatice Central este un non-profit unitate de cercetare academica răspunde în fața președintelui Universitatea Americană din Asia Centrală. Directorul Institutului lucrează în strânsă cooperare cu membrii consiliului consultativ internațional pentru a dezvolta parteneriate academice în toate domeniile de studiu legate de Asia Centrală și cu membrii comitetului director, în scopul de a încuraja și de a facilita cercetarea academică din cadrul Universitatii Americane de Asia Centrală. Faceți click aici pentru a vedea CASI lui Pagina de Facebook pentru știri și actualizări! [-]