Toyo Eiwa University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fondată de o misionară trimisă din Canada în urmă cu 136 de ani, Toyo Eiwa a continuat să ofere educație creștină femeilor până în prezent.

Istoria Toyo Eiwa datează din 1884. De la înființare, școala a oferit educație creștină pentru femei de 136 de ani. Toyo Eiwa a fost fondată de Societatea Misionară a Femeii (WMS) a Bisericii Metodiste Canadiene. WMS, organizat în 1881 cu scopul de a predica Evanghelia în Japonia și având un puternic interes în oferirea de educație creștină femeilor japoneze, a trimis prima sa misionară, Miss Martha Julia Cartmell (1845-1945), în Japonia.

Domnișoara Cartmell a venit în Japonia în 1882 și a locuit în așezarea străină din Tsukiji. A învățat japoneza și a predat Biblia. În 1883, dr. George Cochran, misionar, și dr. Davidson Macdonald, misionar medical, care venise în Japonia pentru misiunea metodistă din Canada, au decis să cumpere terenuri pentru o școală de băieți din Azabu și i-au spus domnișoarei Cartmell că vor face acest lucru. permite WMS să conducă o școală pe o parte din acel teren.

Locații

Yokohama

Address
32 Mihocho, Midori Ward, Yokohama, Kanagawa 226-0015, Japan
Yokohama, Prefectura Kanagawa, Japonia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră