Citește Descrierea Oficială

AACSB Accredited

Prezentare generală

Atunci când International University of Japan fost înființată International University of Japan în 1982, misiunea sa a fost aceea de a dezvolta viitori lideri cu un nivel înalt de cunoștințe teoretice și practice de specialitate, precum și de înțelegere și empatie față de diversitatea culturilor mondiale, sporind capacitatea lor de a contribui la globalizarea societate.

În cei 35 de ani care au trecut, peste 4.300 de lideri mondiali din aproximativ 130 de țări au venit de la școlile noastre absolvite de relații internaționale și management internațional. În campusul nostru, am construit o comunitate intelectuală unică și globală, de neegalat în lume. Aproximativ 300 de studenți din 50 de țări locuiesc în cămine, studiază și cercetează împreună cu facultatea noastră.

În plus, am dezvoltat o infrastructură educațională bogată pentru a adapta societatea informațională și avem o relație puternică cu Centrul pentru Comunicații Globale (GLOCOM), care, în calitate de lider în cercetarea unei societăți informaționale, subliniază "Chigyo", studiul cunoașterii.

IUJ , situat în inima liniștită a Japoniei rurale, este un loc ideal pentru tinerii bărbați și femei din toate părțile lumii să se adune și să învețe unii de la alții și de la o facultate internațională talentată și diversă. Școala postuniversitară de relații internaționale (GSIR) și Școala postuniversitară de management internațional (GSIM) oferă o oportunitate unică studenților IUJ a-și aprofunda înțelegerea științelor politicilor și a studiilor de zonă, folosind tehnologii de ultimă oră de comunicare și comunicare. Campusul nostru bine echipat, cu minunatul Bibliotecă și Centrul de Informare Matsushita (MLIC), permite elevilor să țină pasul în această epocă globală și tehnologică în plină schimbare. În timp ce limba engleză este limba de predare, diferite niveluri de cursuri de limbă japoneză sunt oferite la IUJ astfel încât cei care doresc să-și dezvolte competențele în limba japoneză pentru stagii sau o carieră profesională în care cunoașterea limbii japoneze este importantă pot face acest lucru. În același timp, cursurile de limbă japoneză vor ajuta studenții străini să înțeleagă mai bine cultura japoneză și vor ajuta în comunicările și schimburile interculturale de zi cu zi.

Cei care doresc să urmeze o carieră profesională în afacerile și organizațiile publice globale vor părăsi IUJ nu numai cu diplome de MBA sau MA, ci și cu o rețea personală și profesională de-a lungul vieții în întreaga lume, care va fi un avantaj imens util pe parcursul întregii vieți.

GSIM, IUJ câștigă acreditarea internațională AACSB

Începând cu 20 februarie 2018, Școala Universitară de Management Internațional (GSIM), IUJ a obținut cu mândrie acreditarea de la AACSB International, cea mai importantă autoritate mondială privind asigurarea calității școlilor de afaceri. Vă rugăm să consultați anunțul general AACSB, Newsroom-ul AACSB și anunțul regional care a fost trimis către aproximativ 100 de reporteri în regiunea noastră imediată de către AACSB. IUJ a devenit una dintre cele patru universități acreditate AACSB din Japonia până în prezent, fiind prima universitate acreditată engleza-medie din Japonia, oferind programe de studii superioare.

Despre GSIM

Cu misiunea de a hrăni persoane înțelepte pentru afaceri globale și conducere socială, GSIM a fost fondată în 1988 sub îndrumarea și colaborarea Școlii de Afaceri Amos Tuck de la Dartmouth College din SUA. GSIM a fost prima școală de afaceri în stil american în Japonia și primul program de MBA din Japonia pentru a-și preda cursurile numai în limba engleză. De atunci, GSIM a creat o rețea internațională de absolvenți, acoperind peste 120 de țări și regiuni, și și-a dezvoltat campusul într-un mediu divers, multinațional, multicultural, multietnic format din studenți din întreaga lume. GSIM sa transformat într-o școală de afaceri recunoscută la nivel mondial, plasată printre primele 100 de școli de afaceri din lume (de exemplu, The Economist Intelligence Unit).

Despre călătoria AACSB a GSIM

GSIM a început călătoria de acreditare AACSB în 2014. De atunci, GSIM a suferit transformări semnificative în misiunea, politicile, curriculum-ul, asigurarea învățării, cercetarea în facultate și suficiența pentru a respecta standardele AACSB. În iulie 2017, GSIM a prezentat raportul final către AACSB. În noiembrie 2017, trei membri ai echipei de experți evaluați au vizitat campusul nostru. GSIM este acum una dintre modalitățile sale de îmbunătățire continuă.

"Întreaga școală este încântată de obținerea acreditării AACSB, prin care suntem hotărâți să oferim educație de înaltă calitate, încercând în același timp să ajungem la cel mai înalt potențial pe viitor", a declarat președintele IUJ Hiroyuki Itami și IUJ GSIM Dean Wenkai Li. "Aș dori să le mulțumim mentorului nostru AACSB, membrilor echipei de recenzare și directorilor executivi și personalului AACSB pentru ajutorul și îndrumarea lor incomensurabilă. De asemenea, dorim să mulțumim muncii excelente și neobosite a studenților GSIM, a absolvenților, a cadrelor didactice, a personalului, a conducerii senior IUJ și a altor părți interesate ".

Despre AACSB

Fondată în 1916 și cu sediul în Tampa, Florida, SUA, AACSB International este cea mai lungă instituție de acreditare pentru școlile de afaceri, care leagă educatori, studenți și mediul de afaceri pentru a crea următoarea generație de lideri . AACSB International este cea mai mare alianță din lume în domeniul educației în afaceri.

Acreditarea AACSB este considerată pe scară largă ca fiind cel mai înalt nivel de acreditare pentru școlile de afaceri, un "semnal de excelență" în educația afacerilor și sinonim cu cele mai înalte standarde de calitate. Acreditarea AACSB a fost câștigată de mai puțin de 5% din școlile de afaceri din lume.

Pentru a afla mai multe despre AACSB, vizitați www.aacsb

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


International University of Japan

Acest program de gradul este conceput pentru a dota studenții cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru o carieră de succes în guvern și diplomație, afacerile intern ... [+]

Un program comprehensiv de Relații Internaționale cu un Focus Asia - Pacific Programul de Relații Internaționale de la IUJ este proiectat pentru a oferi o înțelegere globală, interdisciplinară a tendințelor majore în contemporane politică internațională, economie și societate. Un accent deosebit este pus pe evoluțiile din zona din Asia Pacific și Japonia, în special cu privire la. Lumea islamică primește, de asemenea, o atenție considerabilă.

Programul de Relații Internaționale sa dovedit a fi extrem de util pentru persoanele care fie lucrează în, sau care intenționează să ia cariere în guvernele naționale sau regionale, în cadrul organizațiilor internaționale, în afaceri și finanțe, sau în mass-media. Acesta oferă, de asemenea, o piatră de temelie valoros pentru cei care doresc să urmeze studii suplimentare într-un Ph. d. programa și intră în lumea academică.... [-]

Japonia Niigata
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International University of Japan

Acest program de gradul este conceput pentru a educa viitori lideri în formularea și punerea în aplicare a politicilor economice, precum și publice orientate pentru dezvo ... [+]

Caracteristici principale

Ca o extindere succesivă a acestui program de gradul MA în Dezvoltare Internațională arată, programul nostru de lider în dezvoltarea internațională își menține dezvoltarea extrem de reputație a calității sale de învățământ în special legate de problemele de dezvoltare. În timp ce cursurile sale de bază sunt în principal legate de economie modernă, realizările sale remarcabile în domeniul educației care să acopere în mod cuprinzător problemele de dezvoltare pot fi găsite nu numai în numărul de absolvenți ai acestui program de gradul, dar, de asemenea, în numărul de țări ale tuturor absolvenților. Diversitatea țărilor studenților înscriși oferă una dintre mediile cele mai ideal pentru a studia probleme internaționale de dezvoltare. Rețeaua umană puternică a absolvenților acestui program prezinta calitatea acestui program educațional, precum și beneficiile pe care elevii din acest program vor câștiga după absolvire. Programul cuprinde o gamă largă de probleme de politică publică, în contextul dezvoltării socio-economice. Aceste aspecte sunt examinate în domeniile finanțe, comerț, investiții, dezvoltarea resurselor umane, mediul, dezvoltarea durabilă, și dezvoltarea urbană și regională. Dincolo de înțelegerea circumstanțelor imediate și specifice ale problemelor specifice fiecărei țări, programul oferă studenților cu cât mai multe oportunități ca se poate, pentru a lasa cota de elevi / aprofundeze problemele de dezvoltare ale diferitelor țări sub medii sale cursuri riguroase. Programul este format din cursuri necesare și electivă, iar studenții înscriși pot alege mai multe cursuri de electivă, pe baza propriilor lor interese de cercetare și de politici conexe după ce au luat cursuri necesare, toate acestea... [-]

Japonia Niigata
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International University of Japan

Acest program de gradul este nu numai pentru a permite studenților să înțeleagă cadrele moderne de economie, dar, de asemenea, pentru a le dota cu instrumente analitice î ... [+]

Acest lucru a oferit recent două premii an de program MA un MA în economie grad studenților care finalizează cu succes toate cerințele. Învățații FMI prin intermediul nostru personalizat făcut de program pentru ei, numit Macroeconomică Programul de politică aparțin acestui nou program de masterat în cadrul IDP, în timp ce Programul macroeconomic Politica necesită savanții FMI să ia mai multe cursuri legate de problemele macroeconomice. Scopul programului este nu numai pentru a permite studenților să înțeleagă cadrele moderne de economie, dar, de asemenea, pentru a le dota cu instrumente analitice în economie, iar acest nou program de masterat se concentrează pe mai multa economie decat programul nostru actual în dezvoltarea internațională, ambele sunt oferite în cadrul IDP. ... [-]

Japonia Niigata
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International University of Japan

Acest program de gradul satisface nevoile de bună guvernare necesară pentru a pune în aplicare și să evalueze politici care să rezolve în mod eficient diverse probleme pu ... [+]

Despre PMPP

Termenul "guvernare" vine să fie mai accentuată în chestiunile legate de politica de dezvoltare. Din moment ce buna guvernare este în general considerată ca o singură soluție crucială pentru a elimina atât ineficiență și inegalitatea în societățile noastre, guvernele și instituțiile internaționale să acorde mai multă atenție la politici care să asigure o bună guvernare - procese solide de luare a deciziilor și prin care deciziile sunt puse în aplicare în sectorul public. Graduate School de Relații Internaționale (GSIR) a stabilit un nou program de Master de doi ani, Management Public și Programul de analiză a politicilor (PMPP), pentru a satisface nevoile de bună guvernanță necesară pentru a pune în aplicare și să evalueze politici care să rezolve în mod eficient diverse probleme publice astfel ca daune mediului, sănătatea publică, educația, dezvoltarea regională și națională, reforma protecției și securității internaționale. După cum facultatea GSIR și elevii vor crea o varietate de idei formale și informale, putem avea un impact important asupra modelarea capacității de a face cu astfel de probleme.... [-]

Japonia Niigata
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International University of Japan

Programul Japonez de Dezvoltare Globală (JGDP) este un program de masterat de doi ani, nou înființat, care oferă studenților posibilitatea de a învăța dezvoltarea logică ... [+]

Programul Japonez de Dezvoltare Globală (JGDP) este un program de masterat de doi ani, nou înființat, care oferă studenților posibilitatea de a învăța dezvoltarea logică și logica dezvoltării în domeniile politic, economie și management, utilizând experiențele Japoniei în dezvoltarea economică și creșterea corporativă ca fundamentale materiale de caz. JGDP a fost dezvoltat în comun de JICA și IUJ în cadrul JICA-DSP. *

* Programul JICA (Agenția de Cooperare Internațională Japonia) Programul de Studii de Dezvoltare (JICA-DSP)

„JICA-DSP” este un program care invită viitorii lideri din țările partenere în Japonia să finalizeze masterat sau doctor în școlile absolvente japoneze, unde învață despre experiențele Japoniei cu propria sa experiență de modernizare și dezvoltare cu cooperarea japoneză pentru dezvoltare în alte țări. JICA și universitățile din Japonia au construit în comun și oferă JICA-DSP.... [-]

Japonia Niigata
Septembrie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
International University of Japan
777 Kokusai-cho, Minami Uonuma-shi

Niigata, Niigata Prefecture, 949-7277 JP
Social Media