Citește Descrierea Oficială

Descriere

Universitatea Hirosaki a fost stabilit în fostul oraș castel de Hirosaki în 1949. Este o universitate națională și este situată în prefectura Aomori, situat la capătul de nord al insulei Honshu.

Universitatea Hirosaki este o universitate de dimensiuni medii, cu facultăți de umaniste, Educație, Medicină, Știință și Tehnologie și Agricultură & Life Science. Aceste cinci Facultățile acoperă o gamă largă și cuprinzătoare de discipline academice universitare. De asemenea, universitatea este acasa, la șapte programe postuniversitare, inclusiv curs de doctorat independent și interdisciplinare în Studii Regionale.

Descriere
Programe predate în:
Engleză
Japonez

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

Hirosaki University

Graduate School of Science and Technology (Curs de master) consideră educația ca fiind cea mai importantă sarcină, și își propune să aducă ingineri extrem de specializate ... [+]

Cu scopul de a Advanced Stiinta si Tehnologie Educație

Graduate School of Science and Technology (Curs de master) consideră educația ca fiind cea mai importantă sarcină, și își propune să aducă ingineri extrem de specializate, care se pot adapta la progresul și diversitatea științei și tehnologiei. Cursul oferă știință avansată și educație tehnologie sub luarea în considerare a importanței pentru legătura strânsă dintre educația programului de licență și cel al programului de master.

[-]
Japonia Hirosaki
Aprilie 2020
Japonez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hirosaki University

Programul de master este format din cinci cursuri: "Biologie", "Biochimie si Biologie Moleculara", "Applied Biosciences", "Agricultură și Horticultură", și "Agricultura ș ... [+]

educație avansată și cercetare în domeniul agriculturii și Vieții Științe

Programul de master este format din cinci cursuri:

"Biologie", "Biologie Biochimie & Moleculara", "Biosciences Aplicată", "Agricultura & Horticultură", și "Agricultura si Ingineria Mediului".

Elevii pot alege una dintre cele două programe academice, în funcție de planurile lor de viitor: programul academic de cercetare (formarea cercetătorilor) sau a unui program de cercetare practică (formarea experților tehnici).

O Master in Agricultura si stiintele vietii este acordat celor care au câștigat suficiente credite și au depus o disertație aprobat. Suntem cu scopul de a înțelege o tehnică larg răspândită și formarea specialistului de altitudine, care poate contribui la dezvoltarea comunității de experți, un inginer superior cu un câmp internațional vizual, iar cercetătorul care primește cererea în timpii în avans și, provocare un studiu avansat.... [-]

Japonia Hirosaki
Aprilie 2020
Japonez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Hirosaki University

Două cursuri de studiu sunt oferite în cadrul programului MA: Studii culturale și Științe Sociale Aplicate. Scopul fiecărui este de a dovedi absolvenți cu înaltă califica ... [+]

Graduate School of Umanistice și Științe sociale se angajează în comunitate și lumea globarized.

Două cursuri de studiu sunt oferite în cadrul programului MA: Studii culturale și Științe Sociale Aplicate. Scopul fiecărui este de a dovedi absolvenți cu înaltă calificare, care se pot ocupa cu transformările și reformele instituționale, care au loc atât la nivel regional, cât și nivelurile globale ale societății curente.

[-]
Japonia Hirosaki
Aprilie 2020
Japonez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză