Ehime University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Informații generale

Nume: Corporația Universitatea Națională din Universitatea Ehime

Locații:

Johoku Campus: 3 Bunkyo-cho, Matsuyama, Ehime Tarumi Campus: 3-5-7 Tarumi, Matsuyama, Ehime

Numarul studentilor: 8305 (Studii de licență), 1114 (absolvent)

Numărul de elevi internaționali: 89 (licență), 152 (Graduate), 81 (Exchange, etc.)

Despre Universitatea Ehime

Universitatea Ehime este situat în Matsuyama, care este bine-cunoscut pentru cel mai vechi izvor fierbinte din Japonia, Dogo Onsen, haiku și pentru a fi una dintre cele mai confortabile orașe din Japonia pentru a trăi. Universitatea Ehime este cea mai mare universitate pe Shikoku, una dintre cele patru insule principale din Japonia, și acasă institute de cercetare lider mondial, cum ar fi Centrul pentru Studii de Mediu Marine (CME), Centrul de Cercetare Geodinamic (GRC), al Proteo-Stiinta Center (OPC-urile) și centrul de Cercetare antice din Asia de Est Fier Cultură.

Universitatea Ehime, Ca un centru de cunoaștere, este de a lua inițiativa în dezvoltarea durabilă a comunităților locale și oferă activități de educație și de cercetare, care pot contribui la societatea din punct de vedere global.

Cheltuielile de școlarizare și de trai

Școlarizare pentru un an este JPY 535800 + o taxă de intrare JPY 282.000. (Taxa de intrare se poate renunța.) Cazare (chirie și utilități) variază de la JPY 25000 JPY 35.000. Este posibil să se trăiască aproximativ 80.000 JPY / luna.

Sprijin pentru studenții internaționali

Universitatea Ehime dispune de facilități de cazare, care poate găzdui până la 118 de studenți internaționali, iar bicicletele sunt furnizate acestea și alți studenți.

sprijin financiar, cum ar fi bursele și scutirea de școlarizare, este prevăzută în special pentru studenții din fonduri private. Aproximativ 90% din studenții din fonduri private de la Universitatea Ehime beneficiază de o anumită formă de sprijin financiar.

Pentru a facilita schimburile internaționale, mai multe prietenie sau de voluntariat asociații, atât în ​​interiorul și în afara universității, organiza petreceri și evenimente în mod regulat, oferindu-le studenților internaționali cu multe oportunități de a comunica cu cetățenii locali și să învețe despre cultura japoneză.

O NPO locală oferă bunuri de uz casnic folosite gratuit pentru studenții internaționali de la Universitatea Ehime.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Japonez

Vezi programe de masterat » Vedea Doctorat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Master în Aap (PAA Curs Special)

Campus Cu normă întreagă 5 anii October 2018 Japonia Matsuyama

În această eră de explozie a populației la nivel mondial, schimbările climatice, distrugerea atât a mediului și a diversității speciilor, toate acestea sunt strâns legate de știință și tehnologie agricolă, acest program a fost stabilit pentru a promova lideri la nivel mondial pentru a contribui la bio-industrie în armonie cu mediul înconjurător, utilizând în mod eficient caracteristicile regionale ale zonei Shikoku ca un domeniu de cercetare academică. [+]

Un Curs special pentru studenții internaționali din Asia, Africa și Pacific Rim Oferit de Shikoku International Education Student Consorțiul Universitar Școlilor de Agricultură de la Universitatea Ehime, Universitatea Kagawa și Universitatea Kochi O Shikoku International Student Educație Consortium (SISEC), A fost stabilită în conformitate cu un concept integrat în comun de către cele trei școli absolvent de agricultură din Ehime, Kagawa și Kochi universități, pe Shikoku, una dintre cele patru insule principale ale Japoniei. SISEC oferă o specială 5 ani Curs pentru studenții internaționali din Asia, Africa și Pacific Rim țări (AAP Curs special). Procedurile de program și de aplicare sunt explicate mai jos. GOL PROGRAM În această eră de explozie a populației la nivel mondial, schimbările climatice, distrugerea atât a mediului și a diversității speciilor, toate acestea sunt strâns legate de știință și tehnologie agricolă, acest program a fost stabilit pentru a promova lideri la nivel mondial pentru a contribui la bio-industrie în armonie cu mediul înconjurător, utilizând în mod eficient caracteristicile regionale ale zonei Shikoku ca un domeniu de cercetare academică. PLANUL ACADEMIC (1) Cursul Special AAP este o perioada de cinci ani, program de educație continuă compusă din cursuri de master si doctorat. După finalizarea tuturor cerințelor în curs de primele doi ani de master, un student va fi acordat o diplomă de master de la universitatea la care a fost localizată /. (Cerințele includ 30 de credite din AAP curs special curriculum-ului, teza de un maestru aprobat și o notă de trecere la examenul final.) Elevii... [-]

Contactează
Adresa locaţie
Johoku Campus:
3 Bunkyo-cho, Matsuyama, Ehime

Matsuyama, JP
Adresa locaţie
Tarumi Campus:
3-5-7 Tarumi, Matsuyama, Ehime

Matsuyama, JP
Mass-Media Socială