Citește Descrierea Oficială

Înființată în 1875, Universitatea Doshisha este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante universități din Japonia, cu o istorie distinsă de educație bazată pe filosofia fondatorului Joseph Hardy Neesima, "educația ghidat de conștiință".

Doshisha Business School (DBS) a fost înființată în 2004, după o lungă tradiție a corporațiilor globale de la Kyoto, cum ar fi Omron, Kyocera, Shimadzu și Nintendo. MBA-ul nostru global de limba engleza a fost inaugurat alaturi de MBA-ul japonez al scolii in 2009 si in urma a cinci ani de succes a fost intarita ca un program independent Global MBA (Global Business and Management Studies) in 2014, cu o facultate dedicata si ofertele extinse. Împărțind viziunea fondatorului universității noastre, credem cu tărie că companiile și oamenii de afaceri trebuie să se străduiască nu numai pentru succesul financiar, ci și pentru a aduce o contribuție socială pozitivă la lumea în care trăim.107281_2017entrystudents.png

Scopul nostru este de a pregăti viitori lideri de afaceri care sunt dispuși și capabili să răspundă în mod eficient la nevoile emergente ale grupurilor din ce în ce mai diverse de persoane care participă la economia globală. Programul Doshisha Global MBA oferă un MBA experimental unic pentru studenții dispuși să lucreze în parteneriat cu profesori și lideri de afaceri locali și multinaționali atunci când explorează - și provoacă - tradiții și tendințe în afaceri și management global.

Doshisha Business School este situată în orașul frumos și istoric din Kyoto, în regiunea japoneză "Kansai" (centrat în jurul Kyoto-Osaka-Kobe). Situat în împrejurimile naturale pitorești, Kyoto oferă un amestec incitant de tradiții și modern, cu 17 site-uri patrimoniului mondial UNESCO, diverse activități artistice și spirituale, o viață de noapte sigură și distractivă și multe altele. Regiunea Kansai este, de asemenea, inima industrială a Japoniei, cu cel mai mare număr de producători din Japonia și numeroși R

Oamenii dețin cheia De la începuturile sale, o caracteristică izbitoare a programului Doshisha Global MBA este diversitatea oamenilor care fac programul nostru special. Elevii cu care lucrăm provin dintr-o mare varietate de medii: pentru a ilustra din 2009 până în anul în curs, am salutat studenți din șaptezeci de țări. În mod corespunzător, salutăm cererile indivizilor aspiranți și inspirați, indiferent de sex, etnie, naționalitate sau religie.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Doshisha University
Address
The Graduate School of Business Doshisha University Karasuma-Imadegawa, Kamigyo-ku
602-8580 Kyoto, Kyoto Prefecture, Japonia
Website
Număr de telefon
+81 75-251-3120