Citește Descrierea Oficială

Localizare

Universitatea de Tehnologie, Jamaica (UTECH), fostul Colegiul de Arte, Știință și Tehnologie este situat în Greater Kingston Metropolitan regiunea în parohia Sf. Andrei și ocupă aproximativ 18,2 ha. Acesta se află la est de Grădina Botanică Hope în cadrul centrelor comerciale Papine-Liguanea. Campusul este deservit de mai multe linii de autobuz și este la câțiva pași de Campus Mona de la Universitatea regional din Indiile de Vest și Spitalul Universitar.

istorie

Universitatea a fost înființată în 1958, inițial sub numele de Institutul de Tehnologie Jamaica. În 1959, numele a fost schimbat la Colegiul de Arte, Știință și Tehnologie, și a devenit încorporate în Colegiul de Arte, Știință și Tehnologie (CAST) Schema de 1959. Acest lucru a fost validată printr-un act de Parlament în 1964. În 1986, sistemul de CAST a fost revizuit în scopul de a face Colegiului o instituție de acordare grad. Sistemul CAST împuternicită, de asemenea legal instituției de a efectua afacerile sale în două organismele de conducere, și anume Consiliul și Consiliul Academic.

Instituția a fost acordat în mod oficial statutul de Facultate, la 1 septembrie 1995, sub numele de, Universitatea de Tehnologie, Jamaica, și a devenit pe deplin charter pe 29 iunie 1999.

Istoria instituției este intim conectat cu dezvoltarea socială și economică a Jamaica. De la doar peste 50 de studenți și 4 programe în 1958, instituția a crescut de a deveni o instituție națională majoră, cu o populație de studenți de peste 11.000 și oferă peste 100 de programe diferite la nivel de certificat, diplomă și studii.

Ofertele sale academice și dezvoltare au fost modelate pe sistemul politehnic limba engleză cu accent pe flexibilitate de abordare, învățarea bazată pe muncă și legături profesionale. Flexibilitate în ofertele sale academice se reflectă în diferitele moduri de livrare programului care includ full-time și part-time (eliberare de zi, de seară) și programe bazate lucru cooperatiste. În plus, mai multe programe sunt francizate într-un număr de colegii comunitare și majoritatea programelor sunt legate de organizații profesionale naționale și internaționale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

University of Technology, Jamaica (UTech)

Cererile vor fi disponibile la sediul Colegiul Admitere, la GC Foster Colegiul de Educație Fizică și Sport pagina de web. ... [+]

Master of Science în Educație Fizică și Sport

Cod Program: PMSPHESFTF1

Cerințe de intrare

Cerințele de admitere includ următoarele criterii:

O diplomă de licență, de preferință în educație fizică sau kinetoterapie sau echivalentul lor, cu o medie punct de grad (AAP) de 2,7 de la o instituție acreditată recunoscută. Solicitanții care nu dețin o diplomă în educație fizică sau kinetoterapie pot fi necesare pentru a finaliza cu succes anumite cursuri condiție prealabilă de licență înainte de admitere. Un CV profesionist (toate experiențele în domeniul de Educație Fizică și Sport) O declarație personal scrise care descriu obiectivele de carieră și justificarea inscrierea in M.Sc. Programul (limita 500 de cuvinte) Unei cereri completate de admitere trimis la Master / Educație Fizică și Sport. Cererile vor fi disponibile la sediul Colegiul Admitere, la GC Foster Colegiul de Educație Fizică și Sport pagina de web. Structura programului detaliată ... [-]
Jamaica Kingston Montego Bay
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Technology, Jamaica (UTech)

M. Sc. Desigur Finante de studiu este format din 12 module formate din 8 cursuri de bază, 4 electives în două domenii de specializări. ... [+]

Master of Science în Finanțe (MSc. Finance) Proiectare Programul

M. Sc. Desigur Finante de studiu este format din 12 module formate din 8 cursuri de bază, 4 electives în două domenii de specializări. Domeniile de concentrare sunt Internațională bancare și de investiții. Persoanele cărora li se cere să urmeze cursuri de remediere le va face în plus față de cursuri de Master Finanțe. Modulele vor fi predate în seara, în timpul week-end și în două blocuri de câte patru-cinci zile, în vara. State-of-the-art, strategii moderne de tranzactionare de zi vor fi incluse în programul pentru a spori capacitățile de absolvent de finanțare.

FILOSOFIE

Filozofia din spatele Master of Science în curs Finanțe de studiu este de a oferi o educație superioară în toate aspectele de management financiar prin dezvoltarea abilităților critice, academice și profesionale în toate domeniile majore de finanțare pentru studenții care aspiră să aibă o carieră în sectorul financiar , profit și non-profit. Acest curs de studiu va permite participanților să dobândească abilități analitice avansate în timp ce în curs de dezvoltare simultan hotărâre socială în managementul financiar pentru a le dota pentru a avansa în funcții la nivel înalt în industria de finanțare.... [-]

Jamaica Kingston Montego Bay
Septembrie 2019
Part time
18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză