Citește Descrierea Oficială

Istoria Institutului datează din primele zile ale Universității din Insulele de Vest, formând Institutul de Cercetare Socială și Economică (ISER) în 1948. ISER a fost înființat înaintea Facultății de Științe Sociale pentru a construi un baza solidă a datelor empirice despre regiunea Caraibelor și a funcționat admirabil în această calitate timp de aproape cincizeci de ani. În anul 2000, ISER a fuzionat cu Consorțiul Graduate School of Social Sciences (CGSS), care a fost o inițiativă nouă, cincisprezece ani, de pregătire a absolvenților cu perspectivă interdisciplinară. SALISES încearcă să îmbine cele mai bune tradiții de cercetare ale ISER cu predarea și supravegherea de înaltă calitate a absolventului, care a fost un semn distinctiv al CGSS.

SALISES are sucursale pe cele trei campusuri ale Universității Indiilor de Vest:

  • Cave Hill, Barbados
  • Mona, Jamaica
  • St.Augustine, Trinidad și Tobago

Fiecare ramură este condusă de un director.

Cu o asimilare unică de predare și cercetare absolvent, SALISES oferă două programe excelente la MSc și MPhil / Ph.D. niveluri. Cursurile sunt predate în principal de către cercetători cu o istorie puternică de cercetare și o predare excelentă.

Declaratie de viziune

A fi o instituție de renume internațional pentru educația postuniversitară și soluțiile bazate pe cercetare în dezvoltare.

Declarația de misiune

Să influențeze dezbaterile academice, publice și politice; prin desfășurarea de cercetări și studii universitare din perspectiva Caraibelor în cadrul unui context multidisciplinar, al unei țări mici și comparative.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

MSc

The University of the West Indies, Sir Arthur Lewis Institute of Social and Economic Studies

Master în Studii de Dezvoltare cu adevărat îndeplinește cu adevărat viziunea strategică UWI orientate spre producerea absolventului ideal, cu formarea necesară conducere ... [+]

Master Studii de dezvoltare este un program nou și interesant de un an (doi ani part-time), care vine de la Sir Arthur Lewis Institutul de Studii Sociale și Economice (SALISES). Acesta înlocuiește gradele predate anterior în guvernare și politică publică, politică de dezvoltare economică și politică socială. Master în Studii de Dezvoltare cu adevărat îndeplinește viziunea strategică UWI orientate spre producerea absolventului ideal, cu formarea necesară conducere și o înțelegere interdisciplinară a științelor sociale.

În plus față de o fundamentare fermă în afacerile sociale, politice și economice contemporane, diploma prezintă un nou seminar de conducere, o abordare practică pe parcurs a metodologiei de cercetare și un seminar foarte util de scriere tehnică. Este disponibil un spațiu semnificativ pentru selectarea opțiunilor din UWI, astfel încât candidații potențiali să poată, cu ajutorul facultății SALISES, să-și proiecteze propriul grad pentru a se potrivi cerințelor existente sau potențiale ale locului de muncă.... [-]

Jamaica Kingston
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză