Citește Descrierea Oficială

Universitatea Internațională a Caraibelor (IUC) este o instituție care se bazează pe o lungă tradiție de experiență în domeniul educației și reprezintă unul dintre cele mai profunde răspunsuri la realitățile și provocările din Caraibe.

Universitatea Internațională din Caraibe a fost înființată de Biserica Unită din Jamaica și Insulele Cayman în noiembrie 2005. Este alcătuită din două entități educaționale: Colegiul pentru Leadership și Dezvoltare Teologică (CLTD) [anterior Institutul de Dezvoltare Teologică și Leadership] și Colegiul Mel Nathan. Aceste entități aduc la Universitatea o bogată istorie a inovației educaționale, a unor standarde academice și de cercetare ridicate și un angajament față de implicarea comunității. Unirea celor două entități va servi la concretizarea punctelor forte deja existente, oferind în același timp o platformă de extindere și un impact sporit în Caraibe și în afara ei.

Universitatea a promis să ofere educație accesibilă, acreditată, terțiară, persoanelor care au dorința de a se împuternici să îndeplinească cerințele unui mediu competitiv de angajare la nivel mondial.

Universitatea Internațională din Caraibe se caracterizează printr-un angajament de a:

  • Formarea conducerii
  • Accesibilitate
  • Student-orientate spre orientarea studenților
  • Programe specifice culturii
  • Cercetarea și publicarea calității
  • Personal cu o înaltă calificare

Agenda Studiilor Păcii

Spiritul și caracterul Universității sunt strâns legate de instituirea unei Agende de Studii pentru Pace. În acest fel, Universitatea se va angaja să afirme vocea și valorile care onorează cel mai înalt bine al oamenilor care se încadrează în sfera sa de influență. Universitatea funcționează cu povara cunoașterii "șalomului", că aceasta, Pacea - o terminologie teologică puternică și cuprinzătoare. Pacea este înălțată ca principiu fundamental al sănătății și simbol al vieții sănătoase și intenționate. Pacea este învățată, experimentată și învățată ca forța energetică care dă viață. Agenda Studiilor Păcii va chema oameni din toate domeniile vieții să se lupte și să practice ca un mod de viață lucrurile care lucrează pentru pace. În viitorul apropiat, toate programele oferite la IUC vor include un curs legat de pace, ca parte a angajamentului instituției de a genera pacea în studenții săi.

Viziune

Viziunea Universității Internaționale din Caraibe este de a influența împuternicirea persoanelor de calitate care vor cultiva și promova bunăstarea familiei, a comunității și a națiunii ".

Declarația de misiune

"Co-creatori de o modalitate mai excelenta de invatare pe tot parcursul vietii, imputernicire educationala, prosperitate, pace si intelegere".

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

International University of the Caribbean

Masterat în Administrarea educaționale și Leadership-ul este conceput pentru educatori care sunt în căutarea să fie echipate cu cunoștințele și aptitudinile necesare pent ... [+]

Maestru de Educație în Administrarea educaționale și Conducere (M.Ed.)

Masterat în Administrarea educaționale și Leadership-ul este conceput pentru educatori care sunt în căutarea să fie echipate cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a deveni lideri ective FEP / administratori în instituțiile de învățământ. Absolvenții din acest program de 2 ani vor fi instruiți pentru a asigura conducerea că este contextuală, relevante și comparabile cu standardele internaționale.

Programul este format din lucru curs universitar, seminarii clasă și tutoriale, angajamente cu colegii și o teză mare. Cursurile modulare sunt o ffered peste o săptămână extinse, o dată pe lună (vineri până duminică), și tutorial pe sâmbătă după fiecare modul, în cazul în care elevii vor aplica noile invataturi. Solicitanții trebuie să dețină o diplomă acreditată de licență în educație. Cu toate acestea, vor fi luate în considerare alte aplicații.... [-]

Jamaica Kingston
Septembrie 2019
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

International University of the Caribbean

Obiectivul Master of Science în consiliere ... [+]

Master Of Science în Consiliere și Consultanță Psihologie (MSc)

Obiectivul Master of Science în consiliere

Cursuri de bazăConsiliereConsiliereEtică profesionalăLifespan PsihologieTeoriile de consiliere IPsihopatologieDezvoltare organizaționalăPlanificare strategicaPsihometrie, organizarea pentru marketingCursuri opționaleEvaluarea programului și a proiectuluiPracticum SupervisionPerformanță ConsilierePsihologia comunitarăMedicina psihologicaTerapie prin artăCerințe de intrare

O diplomă de licență într-un domeniu conex. Elevii care nu au cunoștințele necesare pot fi obligați să facă cursuri de calificare.

Oportunități de carierăPsiholog organizatoricPsih... [-]
Jamaica Kingston
Septembrie 2019
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International University of the Caribbean

MSc. Programul de Psihologie este o diplomă cu specializări în psihologie, consiliere, psihologie comunitară și psihoterapie pastorală. Este conceput pentru a oferi stude ... [+]

Master Of Science în Psihologie (MSc)

MSc. Programul de Psihologie este o diplomă cu specializări în psihologie, consiliere, psihologie comunitară și psihoterapie pastorală. Este conceput pentru a oferi studenților o bază solidă în studii postuniversitare în psihologie. După finalizarea cu succes a programelor de bază, elevul ar îndeplini cerințele de gradul rămas specializat într-o anumită zonă de interes. Programul oferă flexibilitatea studiilor care se bazează pe opțiunea de a alege dintr-o gamă largă de cursuri care reflectă interesele personale și profesionale ale studenților.

Cursuri de bazăintroducere în psihologieLifespan PsihologieMetode avansate de cercetare IMetode avansate de cercetare IIPsihologie avansatăEtică profesionalăStatisticiSpecializăriPsihologie consultantaPsihoterapia pastoralăPsihologie de consilierePsihologia comunitarăCerințe de intrare... [-]
Jamaica Kingston
Septembrie 2019
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză