International University of the Caribbean

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Internațională a Caraibelor (IUC) este o instituție care se bazează pe o lungă tradiție de experiență în domeniul educației și reprezintă unul dintre cele mai profunde răspunsuri la realitățile și provocările din Caraibe.

Universitatea Internațională din Caraibe a fost înființată de Biserica Unită din Jamaica și Insulele Cayman în noiembrie 2005. Este alcătuită din două entități educaționale: Colegiul pentru Leadership și Dezvoltare Teologică (CLTD) [anterior Institutul de Dezvoltare Teologică și Leadership] și Colegiul Mel Nathan. Aceste entități aduc la Universitatea o bogată istorie a inovației educaționale, a unor standarde academice și de cercetare ridicate și un angajament față de implicarea comunității. Unirea celor două entități va servi la concretizarea punctelor forte deja existente, oferind în același timp o platformă de extindere și un impact sporit în Caraibe și în afara ei.

Universitatea a promis să ofere educație accesibilă, acreditată, terțiară, persoanelor care au dorința de a se împuternici să îndeplinească cerințele unui mediu competitiv de angajare la nivel mondial.

Universitatea Internațională din Caraibe se caracterizează printr-un angajament de a:

  • Formarea conducerii
  • Accesibilitate
  • Student-orientate spre orientarea studenților
  • Programe specifice culturii
  • Cercetarea și publicarea calității
  • Personal cu o înaltă calificare

Agenda Studiilor Păcii

Spiritul și caracterul Universității sunt strâns legate de instituirea unei Agende de Studii pentru Pace. În acest fel, Universitatea se va angaja să afirme vocea și valorile care onorează cel mai înalt bine al oamenilor care se încadrează în sfera sa de influență. Universitatea funcționează cu povara cunoașterii "șalomului", că aceasta, Pacea - o terminologie teologică puternică și cuprinzătoare. Pacea este înălțată ca principiu fundamental al sănătății și simbol al vieții sănătoase și intenționate. Pacea este învățată, experimentată și învățată ca forța energetică care dă viață. Agenda Studiilor Păcii va chema oameni din toate domeniile vieții să se lupte și să practice ca un mod de viață lucrurile care lucrează pentru pace. În viitorul apropiat, toate programele oferite la IUC vor include un curs legat de pace, ca parte a angajamentului instituției de a genera pacea în studenții săi.

Viziune

Viziunea Universității Internaționale din Caraibe este de a influența împuternicirea persoanelor de calitate care vor cultiva și promova bunăstarea familiei, a comunității și a națiunii ".

Declarația de misiune

"Co-creatori de o modalitate mai excelenta de invatare pe tot parcursul vietii, imputernicire educationala, prosperitate, pace si intelegere".

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Diplome Postuniversitare » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Master Of Science în Consiliere și Consultanță Psihologie (MSc)

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Jamaica Priză de apă

Obiectivul de Master of Science în Consiliere & Consulting Psihologie (MCCP) este de a instrui persoanele să fie competent în disciplinele duble de Consiliere și Consultanță Psihologie. Absolvenții vor demonstra o gamă de abilități orientate spre soluție, în care se ocupă cu individuală, de grup, precum și probleme organizatorice folosind consiliere și / sau consultanță de expertiză ... [+]

Master Of Science în Consiliere și Consultanță Psihologie (MSc)

Obiectivul de Master of Science în Consiliere & Consulting Psihologie (MCCP) este de a instrui persoanele să fie competent în disciplinele duble de Consiliere și Consultanță Psihologie. Absolvenții vor demonstra o gamă de abilități orientate spre soluție, în care se ocupă cu individuală, de grup, precum și probleme organizatorice folosind consiliere și / sau consultanță de expertiză.

Cursuri de bază Consiliere & Consulting Psihologie Consiliere & Consulting Abilitati Etică profesională Psihologie Durata de viata Teorii de consiliere I & II Psihopatologie Dezvoltare Organizationala & Interventie Planificare strategică & Management Psihometrie, Organizare de marketing Cursuri opționale Programul și evaluarea proiectului Practică de supraveghere Consiliere de performanță Comunitatea Psihologie & Dezvoltare Psihologie Medico-Legală Art Terapie Cerințe de intrare ... [-]

Master Of Science în Psihologie (MSc)

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Jamaica Priză de apă

Master. Programul în Psihologie este un grad, cu specializări în psihologie consultanta, consiliere, psihologie comunitate și psihoterapie pastorală. Acesta este conceput pentru a oferi studenților cu o fundație solidă în studii postuniversitare în psihologie. După finalizarea cu succes a curricula de bază, studentul ar cãmaºa fil cerințele de studii rămase prin specializarea într-o zonă SIF speci de interes. Programul oferă flexibilitatea de ... [+]

Master of Science în Psihologie (MSc)

Master. Programul în Psihologie este un grad, cu specializări în psihologie consultanta, consiliere, psihologie comunitate și psihoterapie pastorală. Acesta este conceput pentru a oferi studenților cu o fundație solidă în studii postuniversitare în psihologie. După finalizarea cu succes a curricula de bază, studentul ar cãmaºa fil cerințele de studii rămase prin specializarea într-o zonă SIF speci de interes. Programul oferă flexibilitatea de studii care se bazează pe opțiunea de a alege dintr-o gamă largă de cursuri care refl interesele personale și profesionale ale studenților ECTS.

Cursuri de bază Introducere în psihologie Psihologie Durata de viata Advanced Research Metode I Advanced Research Metode II Avansat psihometrie Etică profesională Statistică Specializări Consultanta Psihologie Psihoterapie pastorală Consiliere Psihologie Psihologie comunitar Cerințe de intrare ... [-]

Masterat

Maestru De Educație în Administrare De învățământ și Conducere (M.Ed.)

Campus Cu jumătate de normă 2 anii September 2018 Jamaica Priză de apă

Masterat în Administrarea educaționale și Leadership-ul este conceput pentru educatori care sunt în căutarea să fie echipate cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a deveni lideri ective FEP / administratori în instituțiile de învățământ. Absolvenții din acest program de 2 ani vor fi instruiți pentru a asigura conducerea că este contextuală, relevante și comparabile cu standardele internaționale ... [+]

Maestru de Educație în Administrarea educaționale și Conducere (M.Ed.)

Masterat în Administrarea educaționale și Leadership-ul este conceput pentru educatori care sunt în căutarea să fie echipate cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a deveni lideri ective FEP / administratori în instituțiile de învățământ. Absolvenții din acest program de 2 ani vor fi instruiți pentru a asigura conducerea că este contextuală, relevante și comparabile cu standardele internaționale.

Programul este format din lucru curs universitar, seminarii clasă și tutoriale, angajamente cu colegii și o teză mare. Cursurile modulare sunt o ffered peste o săptămână extinse, o dată pe lună (vineri până duminică), și tutorial pe sâmbătă după fiecare modul, în cazul în care elevii vor aplica noile invataturi. Solicitanții trebuie să dețină o diplomă acreditată de licență în educație. Cu toate acestea, vor fi luate în considerare alte aplicații.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
47 Old Hope Road
Kingston 5

Kingston, JM