University of Milan, Department of Social & Political Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Universitatea din Milano este un învățământ publice și universitare de cercetare, Care - cu 8 facultăți și 2 școli și un personal didactic de 2000 de profesori - Se distinge prin varietatea largă de domenii disciplinare. Un institut de lider în Italia și Europa de productivitate științifică, Universitatea din Milano este cea mai mare universitate din regiune, cu aproximativ 64.000 de studenți; este de asemenea o resursă importantă pentru contextul socio-economic din care aceasta face parte.

Milano este, de fapt, capitala Lombardiei, una dintre regiunile cele mai dinamice și internaționale în Uniunea Europeană, o lider în economia națională care stă în fruntea italian de investiții în cercetare și dezvoltare și angajamentul de a inovării tehnologice. Universitatea din Milano, de asemenea, dispune de o remarcabilă patrimoniului artistic și cultural care include cladiri importante istorice, colecții mostenite si dobandite, arhive, grădini botanice și Observatorul Brera vechi comandate de Maria Tereza a Austriei.

Departamentele Universității sunt adăpostite în edificii istorice importante din centrul orașului Milano și în clădiri moderne în zona cunoscută sub numele de Città Studi (orașul de Studii).

Printre palazzo că casa Universității facilități sunt vechi Ca 'Granda (Casa mare) - un complex monumental de la 15-lea, în inima centrului istoric al orașului - 18-lea Palazzo GREPPI proiectat de Giuseppe Piermarini - care a construit Teatrul Scala din Milano - și 17-lea Sant'Alessandro Colegiul comandat de familia Arcimboldi. colectare de carte, Care este una dintre cele mai bogate din regiune, este păstrat în 52 de biblioteci, În timp ce APICE Centre colectează stocurile rare și valoroase de carte și arhive. Universitatea are, de asemenea, o Cor și proprie Orchestră, Care contribuie în mod activ la viața culturală a orașului și primește confirmări internaționale pe o bază în ce mai frecvent.

Departamentul de Științe Sociale și Politice

Departamentul de Științe Sociale și Politice (SPS) a fost clasat pe primul loc printre departamentele mari de științe sociale în evaluarea 2004-2010 de cercetare. SPS conduce și coordonează programe de cercetare și predare în domeniul teoriei sociale și politice, analiza politicilor publice, politica de muncă și bunăstare, precum și studiul de cultură și a relațiilor sociale.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea MSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

Management Master Resurselor Umane și Studii De Muncă

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Milano

Programul MLS oferă o bază extrem de multidisciplinare privind resursele umane și studii de muncă, menținerea o orientare afaceri si management puternic. [+]

Master Managementul Resurselor Umane și de muncă Studii Master Managementul Resurselor Umane și Studii Muncii (MLS), programul este un curs inovator și extrem de provocatoare doi ani de studiu care oferă o fundație foarte multidisciplinare privind resursele umane și studii de muncă, menținerea o orientare afaceri si management puternic. Programul oferă studenților o gamă largă de subiecte, cu o perspectivă pluralistă, o orientare internațională și comparativă puternic și un cadru integrat între deciziile de afaceri și management și instituțiilor pieței muncii și dinamica, în convingerea că managerii trebuie să recunoască dinamica instituționale și politice, și autoritățile de reglementare trebuie să recunoască nevoile de afaceri și cadre. Programul oferă o oportunitate unică de a studia managementul resurselor umane si studii de muncă în Europa de Sud, a fost expus la o altă cultură și limbă în timp ce participarea la cursuri în limba engleză. Într-o lume globală a afacerilor bogăția aceasta experienta reprezinta un avantaj competitiv clar. Caracteristici cheie Un grad de doi ani conceput pentru a permite o competență complet și pragmatic în diferite domenii ale managementului resurselor umane și studii de muncă Formare multidisciplinară, cu o integrare puternică între subiecte, și cu un lider mondial facultate dedicat, tineri și în curs de dezvoltare cu o vastă experiență de afaceri Problemă-concentrat și pe bază de problemă, învățarea prin practică abordare în procesul de predare Cursuri de bază obligatorii se concentreze pe analiza datelor și statistici, comparativ și de drept european Muncii, economie Muncii avansat, economică și reglementarea socială a muncii,... [-]