University of Verona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNIVERSITATE

University of Verona este dedicată inovației și menținerii calității predării și cercetării sale. Instituția are 22.000 de studenți și 1.500 de cadre didactice și non-cadre didactice dedicate unui proces continuu de creștere și dezvoltării resurselor umane, structurale și financiare. Universitatea are legături puternice cu comunitatea locală și privește spre viitor prin întărirea constantă a legăturii dintre cursurile oferite și lumea muncii. În viitorul apropiat, unul dintre obiectivele principale ale Universității este de a continua programul său de construcție pentru a crea un mediu îmbunătățit și primitor.

INTERNAŢIONAL

University of Verona încurajează mobilitatea internațională printr-o rețea de servicii integrate oferite profesorilor, bursierelor, post-docilor, doctoranzilor și studenților proveniți din străinătate.

Selectați-vă profilul și găsiți toate informațiile și serviciile dedicate dvs.

Biroul de admitere

Pentru studenții străini care locuiesc în străinătate , Biroul Internațional al Studenților poate ajuta la preînregistrarea universităților prin intermediul ambasadelor, înregistrărilor, înscrierilor și eventualelor modificări ale programelor.

Înainte de a vă înscrie la o ambasadă sau consulat italian, studenții din afara UE care locuiesc în străinătate ar trebui să verifice locurile disponibile în programul sau programele interesate. A se vedea Manifestul Degli Studi pe site-ul nostru.

Pentru toți studenții (non-UE, UE și italieni) care dețin o diplomă obținută în afara Italiei , International Student Desk furnizează informații prin e-mail și personal (prin numire) și gestionează solicitările de echivalență prin verificarea documentației depuse (declarații de valoare și diplome de diplomă care au fost traduse și legalizate de către Ambasada Italiei în țara care a emis certificatul).

Biroul Internațional al Studenților acceptă și gestionează cererile de validare a diplomelor străine ("equipollenza") în cursul anului, din ianuarie până în aprilie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană

Vezi programe de masterat » Vedea Health Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Maeștrii în limbi și literatură comparative europene și non-europene

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Verona

Masteratul în Limbi și Literaturi Comparative Europene și Neeuropene (LM 37) își propune să ofere elevilor o formare de înaltă calificare, într-o perspectivă comparativă, în domeniile celor cinci limbi predate - franceză, engleză, rusă, spaniolă, germană - și a literaturii lor respective. [+]

Maeștri în limbi și literatură comparative europene și non-europene

Masteratul în Limbi și Literaturi Comparative Europene și Neeuropene (LM 37) își propune să ofere elevilor o formare de înaltă calificare, într-o perspectivă comparativă, în domeniile celor cinci limbi predate - franceză, engleză, rusă, spaniolă, germană - și a literaturii lor respective. În plus, cunoștințele lingvistice și literare ale studenților vor fi extinse și la variantele extra-europene ale acestor limbi și culturi (în zonele euro-mediteraneene, euro-americane și postcoloniale). Cursul are drept scop deschiderea spre cooperare la nivel mondial în domeniile formării, cercetării și întreprinderii culturale. Din acest punct de vedere, începând cu anul 2017/2018, Masterul LM37 a optat pentru un statut internațional cu un program de predare care să aibă loc în întregime în limba engleză. Acest grad se califică drept un program extrem de internațional orientat, deschizând lumea și promovând înscrierea studenților care nu vorbesc limba italiană.... [-]


Maeștri în biotehnologie moleculară și medicală

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Verona

Programul de masterat în biotehnologie moleculară și medicală pregătește experți cu niveluri înalte de competență capabili să planifice și să conducă activități de analiză și cercetare, cercetare experimentală și tehnologică, cercetare și dezvoltare în biotehnologie, cu referire în special la domeniul biomedical. [+]

Maeștri în biotehnologie moleculară și medicală

Programul de masterat în biotehnologie moleculară și medicală pregătește experți cu niveluri înalte de competență capabili să planifice și să conducă activități de analiză și cercetare, cercetare experimentală și tehnologică, cercetare și dezvoltare în biotehnologie, cu referire în special la domeniul biomedical. Obiectivele specifice urmăresc să furnizeze elevului, de asemenea printr-o practică de laborator semnificativă, următoarele:

• cunoașterea aprofundată a metodologiilor care vizează caracterizarea structurală și funcțională a macromoleculelor biologice și a proceselor celulare în care sunt implicați;... [-]


Masterat în Economia Internațională și Managementul Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Verona

University of Verona oferă în filiala sa din Vicenza o diplomă de doi ani de Master în Economie Internațională și Management de Afaceri, care este în întregime predată în limba engleză. Masterat are scopul de a pregăti studenții postuniversitare în domenii cum ar fi economie internațională, managementul afacerilor internaționale și drept internațional. [+]

Masterat în Economia Internațională și Managementul Afacerilor

University of Verona oferă în filiala sa Vicenza un masterat de doi ani în economie internațională și management de afaceri, care este în întregime predat în limba engleză.

Masterat are scopul de a pregăti studenții postuniversitare în domenii cum ar fi economie internațională, managementul afacerilor internaționale și drept internațional. Sunt acoperite, de asemenea, tehnicile matematice pentru optimizarea managementului firmelor.

Masterat este deschis studenților cu studii superioare care sunt interesați de dimensiunea internațională a activității economice atât la nivel de firmă, cât și din perspectivă macro. Participarea activă a participanților la seminarii și lucrări de proiect este încurajată și în fiecare an sunt invitați câțiva cadre didactice străine să predea cursuri de specializare pe cursuri de masterat.... [-]


Masterat în economie

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Verona

[+]

partenerii internaționali Program

Cursuri obligatorii:

După înscriere, fiecare elev este numit un tutore de la personalul academic. [-]

Masterat în lingvistică

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Verona

[+]

Cum se aplică Acest document trebuie să fie în limba engleză sau în limba italiană. [-]

Masters in Mathematics

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Verona

[+]

.

.

Stagii Sprijinire a studenților Taxele de școlarizare Alte beneficii [-]

Videoclipuri

Keywords of your Future

Contactează

Adresă, linia 1 Verona University, Via dell'Artigliere 8
37129 Verona, Veneto, Italia