University of Verona

Introducere

Citește Descrierea Oficială

UNIVERSITATE

University of Verona este dedicată inovației și menținerii calității predării și cercetării sale. Instituția are 22.689 de studenți și 1.500 de cadre didactice și non-cadre didactice dedicate unui proces continuu de creștere și dezvoltării resurselor umane, structurale și financiare. Universitatea are legături puternice cu comunitatea locală și privește spre viitor prin întărirea constantă a legăturii dintre cursurile oferite și lumea muncii. În viitorul apropiat, unul dintre obiectivele principale ale Universității este de a continua programul de construcție pentru a crea un mediu îmbunătățit și primitor.

INTERNAŢIONAL

University of Verona încurajează mobilitatea internațională printr-o rețea de servicii integrate oferite profesorilor, bursierelor, post-docilor, doctoranzilor și studenților proveniți din străinătate.

Selectați-vă profilul și găsiți toate informațiile și serviciile dedicate dvs.

Biroul de admitere

Pentru studenții străini care locuiesc în străinătate , Biroul Internațional al Studenților poate ajuta la preînregistrarea universităților prin intermediul ambasadelor, înregistrărilor, înscrierilor și eventualelor modificări ale programelor.

Înainte de a vă înscrie la o ambasadă sau consulat italian, studenții din afara UE care locuiesc în străinătate ar trebui să verifice locurile disponibile în programul sau programele interesate. A se vedea Manifestul Degli Studi pe site-ul nostru.

Pentru toți studenții (non-UE, UE și italieni) care dețin o diplomă obținută în afara Italiei , International Student Desk furnizează informații prin e-mail și personal (prin numire) și gestionează solicitările de echivalență prin verificarea documentației depuse (declarații de valoare și diplome de diplomă care au fost traduse și legalizate de către Ambasada Italiei în țara care a emis certificatul).

Biroul Internațional al Studenților acceptă și gestionează cererile de validare a diplomelor străine ("equipollenza") în cursul anului, din ianuarie până în aprilie.

Locații

Verona

Address
Verona University,
Via dell'Artigliere 8

37129 Verona, Veneto, Italia