Read the Official Description

TorVergata101

O Universitatea din Roma Tor Vergata a fost înființată în 1982: prin urmare, este un relativ tânăr Universitatea. Acesta a fost proiectat pe modelul de campusuri anglo-saxon: ea se întinde pe 600 de hectare și gazde importante instituții de cercetare, cum ar fi CNR și Agenția Spațială Italiană - ASI.

Multe alte centre sunt situate în apropiere de această Universitate, de exemplu, ENEA, ASE-Esrin, Institutul Național de Astrofizică, Monte Porzio Catone Observatorul și Institutul Național de Fizică Nucleară. Chiar de la început prezența lor a contribuit la transformarea "Tor Vergata" într-un pol de cercetare dinamic.

Mai mult decât atât, Campus găzduiește una dintre cele mai moderne spitale din Italia, și anume Spitalul Universitar Tor Vergata, un centru de îngrijire și de cercetare, care este un punct de referință pentru întreaga regiune Lazio și în cazul în care nostru Medical School este activă, de asemenea.

Universitatea este situat aproape de Exit 19-20 Grande Raccordo Anulare Roma, este bine conectat și ușor accesibil. În plus față de legăturile de transport public (metrou, autobuze), un autobuz gratuit de transfer la stația de cale ferată Tor Vergata a fost înființat de asemenea.

TorVergata102

Universitatea din Roma Tor Vergata pe scurt

  • Universitatea din Roma Tor Vergata este structurată în 6 școli (economie; Drept, Inginerie, Științe Umane și Filosofie, Medicină și Chirurgie, Matematică, Fizică și Științe Naturale), care sunt organizate în 18 departamente.
  • Pentru anul universitar 2016-2017 Tor Vergata oferă prezent 39,000 grad și post elevii săi lauream 108 cursuri universitare (licență, masterat și singur ciclu) și 31 de cursuri de doctorat.
  • Mai mult decât atât, de predare Tor Vergata cuprinde 150 de cursuri post lauream (cursuri de formare avansată, 1 și 2 LevelVocational Master) și 50 de școli de specializare.
  • Formarea oferită acoperă mai mult de 200 de figuri profesionale și posibile oportunități de carieră
TorVergata103

Misiune și Viziune

Misiune

Misiunea de la Universitatea din Roma Tor Vergata este de a contribui la educația și formarea oamenilor, pentru cercetarea științifică și inovația tehnologică, organizațională și socială necesară pentru a realiza o dezvoltare cu adevărat durabilă în Italia, Europa și la nivel mondial în conformitate cu Obiectivele de dezvoltare durabilă aprobate de Organizația Națiunilor Unite în septembrie 2015. Întrucât punerea în aplicare a acțiunilor necesare pentru a realiza un astfel de scop ambițios necesită abilități și de gestionare a proceselor complexe de mare, nu numai că este Universitatea din Roma Tor Vergata profund angajată în educație excelentă și cercetarea științifică, dar, de asemenea, cooperează strâns cu sectorul privat, public instituții și organizații non-profit la nivel național și internațional. Acest lucru are ca scop favorizarea adoptării unor politici și comportamente axate pe durabilitate, atât în ​​ceea ce privește bunăstarea pentru oameni și condiții ecosistemului.

Viziune

Universitatea din Roma Tor Vergata își propune să joace un rol de lider în cercetare și educație, precum și în dezvoltarea tehnologică, economică, organizațională și socială, pentru a deveni nu numai o "Universitatea durabilă", ci și una dintre cele mai bune universități din Europa până în 2025 .

Universitatea din Roma Tor Vergata se angajează să fie un spațiu deschis pentru a dezvolta cunoștințe avansate și de înaltă calitate, învățarea pe tot parcursul vieții și de formare pentru tineri și adulți, să conceapă și să experimenteze soluții inovatoare, prin urmare, realizarea unei dezvoltări durabile. În plus, deține în ceea ce privește mare profesionalismul și integritatea afișată de către facultate, precum și personalul administrativ, tehnic și o bibliotecă, acordarea de condiții adecvate de muncă și reducerea la minim a impactului asupra mediului.

Universitatea din Roma Tor Vergata cooperează atât cu organismele naționale și internaționale similare, precum și cu institutele de cercetare publice și private, promovând internaționalizarea învățământului și cercetării, investirea în învățarea pe tot parcursul vieții pentru predare și personalul administrativ, urmărind dezvoltarea resurselor existente care urmează să fie exploatate în cel mai eficient mod. Acest lucru se poate face, datorită evaluării constante a rezultatelor obținute (măsurate prin indicatori de performanță pe baza celor mai bune practici internaționale), precum și adoptarea groundbreaking structurilor organizatorice și a echipamentelor tehnologice.

Universitatea din Roma Tor Vergata se angajează să demonstreze valoarea sa, în scopul de a spori reputația în rândul cetățenilor italieni și a potențialilor studenți străini, comunitatea academică națională și internațională, precum și instituții de profit și non-profit și companii. Universitatea din Roma Tor Vergata acordă o atenție deosebită relației sale cu municipalitatea Romei și a teritoriului său, astfel încât să contribuie la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și perspective de viitor pentru firme și instituții de viață și funcționează acolo.

Programs taught in:
Engleză
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree:

Location address
University of Rome Tor Vergata
Via Orazio Raimondo,18

Rome, Lazio, 00173 IT
Social Media