University of Padova

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Padova este unul dintre cele mai vechi și mai prestigioase locuri de învățare din Europa; este o universitate multi-disciplinare, care își propune să ofere studenților săi cu atât de formare profesională și un mediu cultural solid. O calificare de la Universitatea din Padova este un simbol de a fi atins un obiectiv ambițios, una care este recunoscută și râvnit de atât studenților, cât și pentru angajatori, cât.

Cursuri la Universitatea din Padova sunt actualizate în mod constant, în scopul de a satisface nevoile în continuă schimbare ale pieței muncii. Grade sale Healthcare, de exemplu, acoperă o gamă largă de cursuri noi, cum ar fi Nursing Pediatrica (Medical School), sau Neuroscience și neuropsihologica Reabilitare (psihologie). Programe de inginerie sunt disponibile în domeniul civil, de arhitectură, de mediu, Industrială și Ingineria Informații.

Universitatea din Padova grade reflectă, de asemenea nevoile de astăzi de a proteja atât mediul, cu cursuri în Științele Mediului și Tehnologie (Agricultură Științe), și a consumatorilor cu siguranță și igienă a produselor alimentare (Medicină Veterinară). Cercetare în produse farmaceutice, de asemenea, acoperit cu farmaceutice Biotehnologii (Farmacie), așa cum este cercetarea în produse hi-tech, cu un curs de Stiinta Materialelor (Sciences). Accent mare este, de asemenea, pus pe umaniste, cum ar fi istoria și Conservarea și artistică Patrimoniu Cultural (Arte și Filosofie), și la formarea profesorilor, cu un curs în învățământul primar (Educație) cursuri tradiționale .Cele Universității pentru profesioniștii în drept, economie, și Management sunt conduse în paralel cursuri care analizează sistemele sociale complexe, cum ar fi Stiinte sociologice (Științe Politice) și Statistică, populația și societatea (Stiinte statistice).

În plus, studenții foarte motivați la Universitatea poate aplica, de asemenea, pentru admiterea la Școala galilean al învățământului superior. Dupa un proces de selecție exigent, în fiecare an, 30 de studenți sunt alese pentru a participa la cursuri de nivel înalt a școlii lui in-house și să utilizeze serviciile sale speciale.

istorie

Universitatea din Padova a fost înființată în 1222, după ce un grup de studenți și profesori au decis să vin aici de la Bologna. Ei au stabilit un corp liber de savanți, care au fost grupate în funcție de locul lor de origine în nationes, în care elevii aprobate statutul, ales rettore (rector, sau cancelar) și au ales profesorii lor, care au fost plătite cu bani studenții colectate. Apărarea libertății de gândire în studiu și de predare a devenit o trăsătură distinctivă care astăzi trăiește în motto-ul Universității: Universa Universis Patavina Libertas.

Introducerea unor metode empirice și experimentale, împreună cu învățătura teoriei marcat începutul unei epoci de aur. În secolele 16 și 17, Padova a devenit un atelier de idei și acasă cifrelor care a schimbat istoria culturală și științifică a umanității. Acestea au inclus Andrea Vesalio, care a fondat anatomie moderna, precum astronom Copernic, și Galileo, care a observat cerul aici.

Padova vaunts asemenea prima universitate grădină botanică din lume și un teatru anatomice permanent, care a fost construit de Girolamo Fabrici d'Acquapendente. William Harvey, care a devenit celebru pentru a descrie circulația sângelui, a studiat la Padova, și în 1678 Elena Lucrezia Cornaro Piscopia a devenit prima femeie din lume care a primit o diplomă universitară.

Căderea Republicii Serenissima Veneția în 1797 a marcat începutul unei epoci de culoare închisă. Padova a căzut sub dominația primelor francezi și apoi austrieci, care trece prin Risorgimento tumultoasa din Italia, care a afectat, de asemenea, la Universitatea.

Între 19-lea si inceputul secolului 20, Universitatea extins pentru a include facultățile de Inginerie, Farmacie, și Științe Politice, împreună cu facultățile sale tradiționale de Drept, Medicina, Arte și Filosofie, Științe și.

Apariția fascismului reduse valori ale Universității de gândire liberă și independența cultural. Profesori sale jurat credință regimului, după care aprobarea legilor rasiale din Italia și expulzarea profesorilor evrei a deschis unul dintre cele mai întunecate perioade din istoria Universității. Rectorul Concetto Marchesi zguduit Universitatea din somnul său și, la o înălțime de ocupației germane a făcut un apel curajos pentru elevi de a lupta pentru libertatea Italiei. Pentru sacrificii sale în numele de Eliberare, la Universitatea din Padova a fost premiat cu medalia de aur pentru curaj militar, singura universitate de a primi o astfel de onoare.

În timpul perioadei de după război, Universitatea a deschis facultăți de educație, Științe Agricole și Psihologie și, în anii 1990, facultățile de Medicină Veterinară, și Economie și Administrarea Afacerilor. În secolul 20, Universitatea din Padova produs mari figuri literare, cum ar fi Diego Valeri și Concetto Marchesi; Inginerii de statura lui Giuseppe Colombo, "Master mecanicii celeste"; matematicieni, cum ar fi Tullio Levi Civita; juriști Alfredo Rocco și Livio Paladin; filosofi Luigi Stefanini și Enrico Opocher; iar medicii ca Vincenzo Gallucci, care a efectuat primul transplant de inima, in Italia. Noul mileniu a deschis cu câteva descoperiri importante noi, în special în medicină, biomedicină, inginerie și tehnologie aerospatiala.

Locații

Padova

University of Padova

Address
Via 8 Febbraio, 2
35122 Padova

35122 Padova, Veneto, Italia
Număr de telefon
+39 049 827 5111

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

MA
MSc
Masterat
Această școală oferă și: