Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Padova este unul dintre cele mai vechi și mai prestigioase locuri de învățare din Europa; este o universitate multi-disciplinare, care își propune să ofere studenților săi cu atât de formare profesională și un mediu cultural solid. O calificare de la Universitatea din Padova este un simbol de a fi atins un obiectiv ambițios, una care este recunoscută și râvnit de atât studenților, cât și pentru angajatori, cât.

Cursuri la Universitatea din Padova sunt actualizate în mod constant, în scopul de a satisface nevoile în continuă schimbare ale pieței muncii. Grade sale Healthcare, de exemplu, acoperă o gamă largă de cursuri noi, cum ar fi Nursing Pediatrica (Medical School), sau Neuroscience și neuropsihologica Reabilitare (psihologie). Programe de inginerie sunt disponibile în domeniul civil, de arhitectură, de mediu, Industrială și Ingineria Informații.

Universitatea din Padova grade reflectă, de asemenea nevoile de astăzi de a proteja atât mediul, cu cursuri în Științele Mediului și Tehnologie (Agricultură Științe), și a consumatorilor cu siguranță și igienă a produselor alimentare (Medicină Veterinară). Cercetare în produse farmaceutice, de asemenea, acoperit cu farmaceutice Biotehnologii (Farmacie), așa cum este cercetarea în produse hi-tech, cu un curs de Stiinta Materialelor (Sciences). Accent mare este, de asemenea, pus pe umaniste, cum ar fi istoria și Conservarea și artistică Patrimoniu Cultural (Arte și Filosofie), și la formarea profesorilor, cu un curs în învățământul primar (Educație) cursuri tradiționale .Cele Universității pentru profesioniștii în drept, economie, și Management sunt conduse în paralel cursuri care analizează sistemele sociale complexe, cum ar fi Stiinte sociologice (Științe Politice) și Statistică, populația și societatea (Stiinte statistice).

În plus, studenții foarte motivați la Universitatea poate aplica, de asemenea, pentru admiterea la Școala galilean al învățământului superior. Dupa un proces de selecție exigent, în fiecare an, 30 de studenți sunt alese pentru a participa la cursuri de nivel înalt a școlii lui in-house și să utilizeze serviciile sale speciale.

istorie

Universitatea din Padova a fost înființată în 1222, după ce un grup de studenți și profesori au decis să vin aici de la Bologna. Ei au stabilit un corp liber de savanți, care au fost grupate în funcție de locul lor de origine în nationes, în care elevii aprobate statutul, ales rettore (rector, sau cancelar) și au ales profesorii lor, care au fost plătite cu bani studenții colectate. Apărarea libertății de gândire în studiu și de predare a devenit o trăsătură distinctivă care astăzi trăiește în motto-ul Universității: Universa Universis Patavina Libertas.

Introducerea unor metode empirice și experimentale, împreună cu învățătura teoriei marcat începutul unei epoci de aur. În secolele 16 și 17, Padova a devenit un atelier de idei și acasă cifrelor care a schimbat istoria culturală și științifică a umanității. Acestea au inclus Andrea Vesalio, care a fondat anatomie moderna, precum astronom Copernic, și Galileo, care a observat cerul aici.

Padova vaunts asemenea prima universitate grădină botanică din lume și un teatru anatomice permanent, care a fost construit de Girolamo Fabrici d'Acquapendente. William Harvey, care a devenit celebru pentru a descrie circulația sângelui, a studiat la Padova, și în 1678 Elena Lucrezia Cornaro Piscopia a devenit prima femeie din lume care a primit o diplomă universitară.

Căderea Republicii Serenissima Veneția în 1797 a marcat începutul unei epoci de culoare închisă. Padova a căzut sub dominația primelor francezi și apoi austrieci, care trece prin Risorgimento tumultoasa din Italia, care a afectat, de asemenea, la Universitatea.

Între 19-lea si inceputul secolului 20, Universitatea extins pentru a include facultățile de Inginerie, Farmacie, și Științe Politice, împreună cu facultățile sale tradiționale de Drept, Medicina, Arte și Filosofie, Științe și.

Apariția fascismului reduse valori ale Universității de gândire liberă și independența cultural. Profesori sale jurat credință regimului, după care aprobarea legilor rasiale din Italia și expulzarea profesorilor evrei a deschis unul dintre cele mai întunecate perioade din istoria Universității. Rectorul Concetto Marchesi zguduit Universitatea din somnul său și, la o înălțime de ocupației germane a făcut un apel curajos pentru elevi de a lupta pentru libertatea Italiei. Pentru sacrificii sale în numele de Eliberare, la Universitatea din Padova a fost premiat cu medalia de aur pentru curaj militar, singura universitate de a primi o astfel de onoare.

În timpul perioadei de după război, Universitatea a deschis facultăți de educație, Științe Agricole și Psihologie și, în anii 1990, facultățile de Medicină Veterinară, și Economie și Administrarea Afacerilor. În secolul 20, Universitatea din Padova produs mari figuri literare, cum ar fi Diego Valeri și Concetto Marchesi; Inginerii de statura lui Giuseppe Colombo, "Master mecanicii celeste"; matematicieni, cum ar fi Tullio Levi Civita; juriști Alfredo Rocco și Livio Paladin; filosofi Luigi Stefanini și Enrico Opocher; iar medicii ca Vincenzo Gallucci, care a efectuat primul transplant de inima, in Italia. Noul mileniu a deschis cu câteva descoperiri importante noi, în special în medicină, biomedicină, inginerie și tehnologie aerospatiala.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Padova

Programul aprofundează cunoașterea elementelor de bază ale fizicii moderne (fizica atomică și moleculară, fizica solidă, fizica nucleară și a particulelor) și fizica teor ... [+]

Descrierea cursului

Programul aprofundează cunoașterea elementelor de bază ale fizicii moderne (fizica atomică și moleculară, fizica solidă, fizica nucleară și a particulelor) și fizica teoretică (mecanica analitică, mecanica cuantică, metode matematice și numerice). Este posibilă consolidarea cunoașterii unor domenii specifice precum biofizica, nanoscience, informații cuantice, fizica materiei condensate, fizica nucleară și a particulelor, fizica interacțiunilor fundamentale. În cele din urmă, programul oferă o experiență directă a tehnicilor de laborator și a tehnicilor de calcul și analiză a datelor.

Absolventul Facultății va cunoaște și înțelege cele mai relevante fenomene ale lumii fizice la diferite scări, începând de la lumea macroscopică până la fizica atomică, fizica materiei condensate, fizica nucleară și sub-nucleară. Înțelegerea lumii fizice se va baza pe dovezi experimentale și pe utilizarea adecvată a modelării teoretice și a instrumentelor sale matematice, inclusiv a tehnicilor numerice.... [-]

Italia Padua
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Acest program absolvent pregătește viitorii dezvoltatori de afaceri cu un spirit antreprenorial și o abordare deschisă prin achiziționarea de cunoștințe, competențe și ca ... [+]

Acest program de absolvent pregătește viitorii dezvoltatori de afaceri cu o mentalitate antreprenorială și o abordare deschisă prin achiziționarea de cunoștințe, competențe și cadre utile pentru a sprijini creșterea și creșterea firmelor care acționează în scenariul digital actual și lucrează într-un cadru global.

Descrierea cursului

Cursul permite participanților să-și perfecționeze procesele de dezvoltare a afacerilor - fiind în formă de traiectorii în creștere ale firmelor existente sau de start-up-uri noi - din mai multe perspective.

Pe de o parte, cursul oferă o înțelegere profundă a modelelor de afaceri și a proceselor de creare a valorii legate de scenariul competitiv dinamic global, gestionarea diverselor piețe și oportunitățile oferite de tehnologiile digitale.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Masterul nostru de doi ani în economie și finanțe vizează dezvoltarea capacităților de înțelegere a fenomenelor economice și financiare, cunoștințe tehnice de specialitat ... [+]

Masterul nostru de doi ani în economie și finanțe vizează dezvoltarea capacităților de înțelegere a fenomenelor economice și financiare, cunoștințe tehnice expert pentru interpretarea și gestionarea problemelor financiare complexe, precum și dezvoltarea și evaluarea politicilor publice.

Descrierea cursului

Acest curs absolvent îi ajută pe elevi să dobândească capacități avansate pentru a analiza fenomenele economice și financiare. Cursul pregătește studenții să desfășoare activități de natură specializată în cercetare și în poziții executive de intrare la instituții financiare, companii și instituții guvernamentale naționale și internaționale.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Cursul reprezintă absolvirea naturală a gradului I de ciclu în Ingineria Mediului, cu scopul de a pregăti un absolvent care, printr-o abordare multidisciplinară, care ia ... [+]

Caracteristici și obiective

Cursul reprezintă absolvirea naturală a gradului I de ciclu în Ingineria Mediului , cu scopul de a pregăti un absolvent care, printr-o abordare multidisciplinară, care ia în considerare aspecte diferite, adică juridice, chimice și fizice, geologice și geotehnice, hidrologice și hidrologice, este capabil să proiecteze și să gestioneze soluții de inginerie cu impact minim asupra mediului social și fizic.

Scopul final este de a instrui ingineri cu cunoștințe profesionale și științifice avansate despre interrelațiile dintre diferitele procese fizice, biologice și chimice implicate în sistemele sau sistemele de mediu care interacționează cu mediul; prin urmare, absolvenții vor putea proiecta în mod eficient lucrări care vizează tratarea și eliminarea deșeurilor (lichide, solide și gazoase) și cele care vizează apărarea și protecția pământului de evenimente extreme; acestea vor fi capabile să prevină situații de degradare și riscuri pentru mediu, să evalueze și să monitorizeze protecția teritoriului, precum și calitatea mediului în diferitele sale forme, să asigure conservarea resurselor naturale și să restaureze mediile contaminate, inclusiv dezvoltarea strategiilor de cercetare și / sau a transferului de tehnologie.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MA

University of Padova

Programul de masterat în "Drepturile omului și guvernanța pe mai multe niveluri" reprezintă o contribuție la dezvoltarea culturii universale a drepturilor omului, așa cum ... [+]

Programul de masterat în "Drepturile omului și guvernanța pe mai multe niveluri" reprezintă o contribuție la dezvoltarea culturii universale a drepturilor omului, așa cum recomandă UNESCO și Organizația Națiunilor Unite. În consecință, aceasta are o abordare puternică orientată spre politici și acțiuni. Această diplomă de master este în continuitate cu programele anterioare postuniversitare în domeniul drepturilor omului, pe care Universitatea din Padova le livrează încă din 1988.

AM își propune să dezvolte cunoștințe și abilități pentru a promova și a îndeplini drepturile omului în contextul mai larg al proceselor juridice și politice și al politicilor pe mai multe niveluri. Legea drepturilor omului, cadrul de guvernanță pe mai multe niveluri și conceptele de "dezvoltare umană durabilă" și "securitatea umană" reprezintă paradigme de referință pe tot parcursul cursului.... [-]

Italia Padua
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

MSc

University of Padova

Gradul MS în agricultura durabilă de la University of Padova își propune să ofere cunoștințe avansate în domeniul sistemelor agricole, precum și abilități de dezvoltare ș ... [+]

Descrierea cursului

Gradul MS în agricultura durabilă de la University of Padova își propune să ofere cunoștințe avansate în domeniul sistemelor agricole, precum și abilități de dezvoltare și gestionare a sistemelor de producție durabile. Contextul este internațional, având ca domeniu principal de investigație medii calde-temperate la nivel global.

Durata normală a cursului este de doi ani și necesită 120 de credite universitare (sau CFU). Master în agricultura durabilă va fi acordat la finalizarea cursului. Cu scopul de a consolida această abordare globală a durabilității, programul de grad a fost inclus într-un proiect de internaționalizare în colaborare cu Universitatea din Georgia, SUA, care permite studenților să obțină un grad dublu în "Agricultura durabilă" (Italia) și "Crop și știința solului "(SUA). Acest curs este, de asemenea, parte integrantă a diplomelor de master comun Erasmus Mundus în sănătatea plantelor în sisteme de cultivare durabilă, Programul Erasmus Acțiunea cheie 1 (http://planhealth.upv.es), care este organizat de un consorțiu format din șase universități din patru țări europene ( Italia, Spania, Franța și Germania).... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Acest curs este axat pe înțelegerea, gestionarea, promovarea și protecția produselor agroalimentare italiene de înaltă calitate, inclusiv a vinului. ... [+]

Descrierea cursului

Acest grad de masterat se va concentra pe înțelegerea, gestionarea, promovarea și protecția produselor alimentare de mare valoare, inclusiv a vinului.

Sistemul italian de producție alimentară recunoscut la nivel internațional va fi analizat ca un model pentru definirea și caracterizarea elementelor individuale care contribuie la valoarea unică a produselor alimentare care sunt legate în mod inextricabil de locul (terroir) prin legături istorice, sociale și culturale. Aceste elemente includ, de asemenea, evoluții mai recente în domeniul tehnologiei, alimentației, alimentației, alimentației și sănătății și științelor senzoriale, care se află în centrul cererii internaționale în creștere pentru alimentele de mare valoare legate de terroir. Rezultatul specific de învățare pentru absolvenții acestui program va fi o înțelegere profundă a caracteristicilor multidimensionale care disting aceste alimente de celelalte pe piață și care pot fi exploatate în valorificarea produselor și în strategiile de informare a consumatorilor.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Diplomă de master în Astrophysics și Cosmology își propune să ofere studenților o imagine completă și actualizată a principalelor domenii ale astrofizicii moderne, inclus ... [+]

Diplomă de master în Astrophysics și Cosmology își propune să ofere studenților o imagine completă și actualizată a principalelor domenii ale astrofizicii moderne, inclusiv detectoare și tehnici astronomice, găuri negre și stele neutronice, cosmologie, fizica gravitațională, planete, stele și galaxii. Se pune un accent deosebit pe fundalul solid al fizicii și pe legăturile crescânde dintre astrofizică și diferitele ramuri ale fizicii (fizica teoretică și experimentală a particulelor, fizica detectorilor, fizica nucleară) în epoca următoare a observațiilor multimediale.

Absolvenții master în Astrofizică și Cosmologie vor dobândi o cunoaștere detaliată a astrofizicii atât pe partea teoretică, cât și pe cea observațională. Teza finală (42 ECTS, aproximativ șase luni cu normă întreagă) va pune elevul în contact direct cu un subiect de cercetare avansată, sporind capacitatea sa de a desfășura o activitate autonomă. Aceasta va fi esențială pentru continuarea cu succes a unei doctorate în domeniul astrofizicii sau a fizicii sau a unui loc de muncă în sectoare industriale sau de servicii bazate pe tehnologii noi.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Scopul acestui grad este de a forma experți biologi moleculari, cu cunoștințe teoretice avansate, competențe de cercetare și abilități practice. ... [+]

Descrierea cursului

Masteratul în biologie moleculară este destinat studenților cu licență în biologie moleculară sau grade similare. Scopul acestei diplome de master este de a forma Biologi moleculara cu o buna cunoastere teoretica si o expertiza practica in procedurile de lucru la banc, operatii instrumentale si metodologii analitice implicate in achizitia si analiza datelor. Cursul de diplomă oferă o cunoaștere aprofundată a procesului de cercetare științifică, oferind absolvenților competența de a lucra independent și de a prelua organizarea și responsabilitatea proiectelor.

În primul an, curriculum-ul constă în cursuri fundamentale, care constituie elementele culturale cheie necesare unei înțelegeri aprofundate a biologiei moleculare moderne. În cel de-al doilea an, aproximativ două treimi din activitatea studenților sunt consacrate pregătirii unei teze experimentale care implică munca experimentală într-un laborator. Această experiență va oferi o resursă culturală fundamentală, capacitatea de a se angaja în analize critice și capacitatea de a-și asuma responsabilitatea pentru proiectele științifice.... [-]

Italia Padua
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Programul de dezvoltare locală pregătește profesioniști pentru a putea ajuta organizațiile private și publice, întreprinderile, comunitățile locale, mișcările societății ... [+]

Descrierea cursului

Acest curs se desfășoară în întregime în limba engleză și oferă o înțelegere aprofundată a formelor specifice și a dinamicii sociale, economice, regionale și instituționale care caracterizează procesele de dezvoltare locală în diferite contexte și la diferite niveluri de dezvoltare, precum și cunoștințe care vizează promovarea implementării a unui proces de durabilitate (politici, practici operaționale). În special, acest obiectiv al cursului de gradul urmărește să ofere o aplicare aprofundată a diferitelor metodologii utilizate pentru formularea, implementarea, monitorizarea și evaluarea programelor și proiectelor de dezvoltare locală.... [-]

Italia Padua
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Debutul datelor mari a condus la o explozie de seturi de date cu o structură mult mai complexă și dincolo de fizica standard. În acest program, vom oferi noi instrumente ... [+]

Debutul datelor mari a condus la o explozie de seturi de date cu o structură mult mai complexă și dincolo de fizica standard. În acest program, vom oferi noi instrumente teoretice și computaționale pentru a aborda această provocare în cadrul mentalității fizicianului.

Descrierea cursului

Programul intenționează să construiască o figură academică și profesională care să combine cunoștințele avansate în domeniul fizicii cu formarea la nivel înalt în domeniul științei datelor.

Modelarea și interpretarea teoretică a fenomenelor naturale complexe din cantități mari de date se află în centrul cercetărilor din domeniul fizicii. Revoluția Big Data prezintă în acest sens provocările și oportunitățile fizicianului de azi. În plus față de cifra Data Scientist, specializată exclusiv în analiza unor cantități mari de date, este din ce în ce mai clară necesitatea de a forma și cifre capabile să dezvolte metodele și tehnicile fundamentale pentru o astfel de analiză - în acest sens, programul de fizică a datelor.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Studiile europene și globale sunt o diplomă de masterat complet predat în limba engleză pentru a pregăti viitoarea clasă de conducere care va lucra în politica europeană ... [+]

Doriți să dezvoltați abilități de conducere pentru a aborda unele dintre cele mai presante probleme care implică în prezent guvernele, organizațiile europene și internaționale, precum și întreprinderile și mișcările sociale?

Doriți să vă alăturați următoarei generații de formatori de decizie creativi și de perspectivă în societate?

Obțineți capacitatea de a lucra într-un mediu intercultural?

Alege noul Master în Studii Europene și Globale de la University of Padova .

Descrierea cursuluiEGoS este o diplomă de masterat complet predat în limba engleză, care vizează viitorii profesioniști de vârf care vor lucra în politica europeană și globală, administrarea și comunicarea. În timpul cursului, elevii dobândesc cunoștințe, competențe, metode și instrumente analitice pentru a înțelege procesele politice, sociale și culturale, pentru a dezvolta și gestiona proiecte la nivel european și internațional. Elevii învață să intervină în mod eficient în setări multi-actori și multi-nivel prin abordări inovatoare, critice și interdisciplinare și prin fertilizarea încrucișată a ideilor și practicilor. Elevii dezvoltă, de asemenea, perspective globale privind scenariile politice și instituționale, comunicarea și evoluțiile tehnologice, împreună cu rădăcinile solide în analiza contextelor politice, istorice, sociale și economice în mai multe contexte și țări și dezvoltă abilități care vizează planificarea unor strategii specifice de intervenție. Elevii beneficiază de un mediu de învățare internațional în Padova, dar și în străinătate, exploatând rețeaua de peste 40 de parteneri universitari pentru programul Erasmus, acorduri bilaterale și alte parteneriate structurate. Diplomă dublă la Universitatea din Cracovia; dublu grad cu alte universități sunt în curs de dezvoltare.Structura cursului... [-]
Italia Padua
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Un maestru de inginerie în domeniul tehnologiilor informației și comunicațiilor, concentrându-se pe dispozitive, rețele, semnale, precum și probleme interdisciplinare (da ... [+]

Descrierea cursului

Gradul de Master în "TIC pentru Internet și Multimedia", oferit de University of Padova , surprinde evoluția cifrelor de inginerie profesională și reprezintă o ofertă de predare modernă care combină atât cunoștințe fundamentale solide, cât și competențe tehnologice avansate. Din acest motiv, programul conține atât cursuri teoretice puternice, cât și predare orientată spre cercetare orientată către tehnologii avansate pentru societatea viitoare. Absolvent al "TIC pentru Internet și Multimedia" este capabil să stăpânească sisteme complexe, să gestioneze date, să planifice strategii și să desfășoare activități inovatoare în domeniul larg al TIC, cu accent special pe rețelele de comunicații și prelucrarea semnalului, dar și o conștientizare realitatea fizică care permite acestor sisteme să funcționeze și să comunice.... [-]

Italia Padua
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Matematică, Statistică, Informatică și Inginerie colaborează în acest program, al cărui scop este de a furniza instrumente de extragere a cunoștințelor din datele proveni ... [+]

Descrierea cursului

Programul intenționează să construiască cercetători de date a căror bază tehnică solidă este completată de o pregătire multidisciplinară în diverse domenii în care apar mari date. Înalt cerută de Industrii, companii de consultanță și instituții publice, oamenii de știință de proiectare și punerea în aplicare a analizei datelor importante și oferă managerilor și părților interesate o imagine clară a rezultatelor acestora. Absolvenții vor putea să profite de instrumentele provenite din Inginerie, Științe ale Calculatoarelor, Statistică și Matematică pentru a colecta, gestiona și analiza date importante și pentru a-și traduce munca într-o informație foarte valoroasă.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Masterat în științe forestiere pregătește absolvenți de profil înalt, cu o viziune holistică, inovatoare și internațională privind gestionarea și conservarea pădurilor și ... [+]

Descrierea cursului

Forest Science oferă două curricule diferite.

Managementul pădurilor și al terenurilor formează specialiști în managementul durabil, conservarea și valorificarea integrată a pădurilor și a resurselor naturale și se caracterizează printr-o abordare interdisciplinară a silviculturii. Subiectele predate includ ecologia aplicată și funcționarea ecosistemelor naturale, managementul faunei sălbatice și a insectelor, tulburările biotice și abiotice și instrumentele de atenuare a acestora, exploatările forestiere și forestiere aplicate, patologia pădurilor, bio-economia și valorificarea resurselor, hidrologia, fluviomorfologia, managementul integrat al eroziunii în pante abrupte din zonele montane. Elevii dobândesc conștientizarea și înțelegerea organizării ecosistemelor forestiere și montane și competențele necesare pentru gestionarea durabilă a pădurilor și a peisajului rural, în special într-un mediu alpin și mediteranean.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Absolvenții de administrație a afacerilor vor învăța cum să lucreze în organizații care au nevoie să se schimbe rapid la schimbări neașteptate și, prin urmare, necesită i ... [+]

Absolvenții de administrație a afacerilor vor învăța cum să lucreze în organizații care au nevoie să se schimbe rapid la schimbări neașteptate și, prin urmare, necesită interacțiunea diferitelor funcții.

Descrierea cursului

Cursul postuniversitar îi ajută pe studenți să dobândească competențe pentru a lucra în roluri de conducere în firme de producție mijlocii / mari sau în societăți comerciale, consultanță, firme financiare intermediare și, în cele din urmă, în companii guvernamentale și servicii publice. Cursul pregătește studenții să dezvolte și să implementeze strategii coerente în mediul competitiv în care întreprinderile operează. Elevii dobândesc cunoștințe despre procesele și practicile de afaceri care inspiră și conduc alegerile manageriale.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Un curs specializat în educația expertizei la nivel înalt în modelarea fenomenelor naturale și a problemelor financiare; o activitate interdisciplinară între inginerie și ... [+]

Descrierea cursului

Importanța din ce în ce mai mare în fiecare ramură de inginerie a instrumentelor de modelare, adică prototipurile virtuale care simulează fenomene fizice și societale complexe, necesită o nouă generație de profesioniști capabili să exploateze întregul potențial al resurselor de simulare actuale, care au competențe fundamentale diferite și inovatoare de lucru.

Experiența inginerilor de modelare nu poate fi limitată la dispozitive, instrumente și instrumente clasice, însă necesită o cunoaștere mai profundă și sistematică a conceptelor de bază ale modelării matematice și numerice, cu o viziune mai largă asupra inter-relației intime dintre date, procese fizice, și metode computationale.... [-]

Italia Padua
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Cursul de masterat în Neuroștiințe Cognitive și Neuropsihologie Clinică vă va oferi ultimele evoluții în cercetarea neuroștiințifică, aplicațiile sale clinice și laborato ... [+]

Descrierea cursului

Programul de Master de doi ani este conceput pentru a oferi o formare într-un domeniu de specialitate de psihologie și își propune să fie recunoscut ca o calificare de nivel înalt pentru scopuri academice și profesionale la nivel internațional.

Unitățile de curs se înscriu în cadrul psihologiei, neurologiei și psihiatriei și aplicațiilor lor clinice (în colaborare cu Departamentele de Neuroștiințe și Medicină).

Întreaga diplomă este concentrată puternic pe laboratoare - dotate cu instrumente cum ar fi TMS, tDCS, software-ul GEODESIC - care permit învățării teoretice a studenților noștri să fie integrate cu utilizarea acestei tehnologii, în scopul îmbunătățirii abilităților practice ale acestora.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Padova

Master în biotehnologii pentru știința alimentară explorează modul de a produce alimente mai sănătoase și mai sigure, în urma unei abordări transversale, de la fermă / câ ... [+]

Curs de curs de curs deținut în limba engleză a cursului de ciclul al doilea ciclu Biotecnologie per l'alimentazione ( Biotehnologii pentru știința alimentară )

MSc interdisciplinar și orientat spre cercetare privind utilizarea biotehnologiilor avansate în producția și siguranța alimentară.

Descrierea cursului

Master în biotehnologii pentru știința alimentară explorează modul de a produce alimente mai sănătoase și mai sigure, în urma unei abordări transversale, de la fermă / câmp la furcă. Concentrată pe aplicarea metodologiilor biotehnologice avansate în producția și siguranța alimentelor, este o trăsătură ideală între cererile consumatorilor și producătorilor din sectorul agroalimentar și cercetarea aplicată producției și siguranței alimentare. Astfel, cursul are o componentă puternică în disciplinele de ultimă generație, cum ar fi genomica, bioinformatica, proteomica, metabolomica și nanotehnologiile, toate în contextul producției animale și vegetale, precum și al calității și siguranței alimentare. Lecțiile teoretice sunt amestecate cu un număr relativ mare de pregătire practică, inclusiv ECTS (23) dedicat lucrării tezei, care acoperă întregul semestru al celui de-al doilea an.... [-]

Italia Padua
Octombrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

NOI SIAMO - WE BELONG University of Padova

Universa- a day at the University of Padova

University of Padova
Address
Via 8 Febbraio, 2 35122 Padova
35122 Padua, Veneto, Italia
Website
Număr de telefon
+39 049 827 5111