University of Milan - Department of International, Legal, Historical, and Political Studies

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Departamentul de Studii Internaționale, Juridice, Istorice și Politice

Universitatea din Milano este o instituție de învățământ și cercetare publică înființată în 1924. Astăzi un centru de conducere în Italia și Europa pentru productivitatea sa științifică, Universitatea din Milano este cea mai mare universitate din regiune și adună 10 dintre facultăți și școli și un cadre didactice de peste 2000 de profesori.

Departamentul de Studii Internaționale, Juridice, Istorice și Politice oferă cursanților și absolvenților mai multe cursuri în diferite domenii, cum ar fi Relații Internaționale, Studii Juridice Internaționale, Istorie Internațională și Studii de Domeniu. Situat convenabil în centrul orașului Milano, la doar 10 minute de mers pe jos de Catedrala (Duomo di Milano), Departamentul nostru este găzduit în Palazzo Resta-Pallavicino, o clădire istorică situată în via Conservatorio. Celebrul conservator de muzică "Giuseppe Verdi" și biserica "Santa Maria della Passione" (secolul al XV-lea) sunt la doar câteva minute distanță.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

Masterat în Afaceri Internaționale

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 anii October 2019 Italia Milan + 1 mai mult

Programul de Master în Relații Internaționale (REL) vă oferă o educație avansată și cu înaltă calificare în discipline politice, juridice, economice și istorice dintr-o perspectivă globală. [+]

Masterat în relaţii internaţionale

Programul de Master în Relații Internaționale (REL) vă oferă o educație avansată și cu înaltă calificare în disciplinele politice, juridice, economice și istorice dintr-o perspectivă globală.

Pe măsură ce vă implicați în această experiență de învățare de doi ani , veți avea posibilitatea de a urmări o gamă largă de cursuri în domenii academice, cum ar fi Dreptul Internațional, Instituțiile Internaționale, Economie și Reglementări, Geopolitica, Istoria Relațiilor Internaționale și Studii de Domeniu.

Facultatea noastră acordă o atenție specială echipării studenților cu cunoștințe multidisciplinare și versatile care se dovedesc a fi esențiale pentru viitoarea lor carieră. În această perspectivă, apreciem capacitatea de a lucra și de a beneficia de diverse discipline din toate domeniile științelor sociale, pentru a ne asigura că studenții noștri au acces la instrumentele adecvate pentru a aborda cele mai mari probleme politice ale timpului nostru.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 Via Festa del Perdono, 7
20122 Milan, Lombardy, Italia