Citește Descrierea Oficială

Departamentul de Studii Internaționale, Juridice, Istorice și Politice

Universitatea din Milano este o instituție de învățământ și cercetare publică înființată în 1924. Astăzi un centru de conducere în Italia și Europa pentru productivitatea sa științifică, Universitatea din Milano este cea mai mare universitate din regiune și adună 10 dintre facultăți și școli și un cadre didactice de peste 2000 de profesori.

Departamentul de Studii Internaționale, Juridice, Istorice și Politice oferă cursanților și absolvenților mai multe cursuri în diferite domenii, cum ar fi Relații Internaționale, Studii Juridice Internaționale, Istorie Internațională și Studii de Domeniu. Situat convenabil în centrul orașului Milano, la doar 10 minute de mers pe jos de Catedrala (Duomo di Milano), Departamentul nostru este găzduit în Palazzo Resta-Pallavicino, o clădire istorică situată în via Conservatorio. Celebrul conservator de muzică "Giuseppe Verdi" și biserica "Santa Maria della Passione" (secolul al XV-lea) sunt la doar câteva minute distanță.

Programe predate în:
Engleză
Italiană

Această școală oferă și:

Cursuri Executive

University of Milan - Department of International, Legal, Historical, and Political Studies

Programul de Master în Relații Internaționale (REL) vă oferă o educație avansată și cu înaltă calificare în discipline politice, juridice, economice și istorice dintr-o p ... [+]

Master în Relații Internaționale

Programul de Master în Relații Internaționale (REL) vă oferă o educație avansată și cu înaltă calificare în discipline politice, juridice, economice și istorice dintr-o perspectivă globală .

În timp ce participați la această experiență de învățare de doi ani , veți avea ocazia să desfășurați o gamă largă de cursuri în domenii academice cum ar fi Dreptul Internațional, Instituțiile Internaționale, Economie și Reglementări, Geopolitice, Istoria Relațiilor Internaționale și Studii de Domeniu.

Facultatea noastră acordă o atenție specială echipării studenților cu cunoștințe multidisciplinare și versatile care se dovedesc a fi cruciale pentru cariera lor viitoare. În această perspectivă, apreciem capacitatea de a lucra și de a beneficia de diverse discipline din toate domeniile științelor sociale pentru a ne asigura că studenții noștri au acces la instrumentele adecvate pentru a aborda cele mai mari probleme politice ale timpului nostru.... [-]

Italia Milan
Octombrie 2019
La zi
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Via Festa del Perdono, 7
20122 Milan, Lombardy, Italia