University of Florence

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O Universitatea din Florența este un centru important și influent pentru cercetare și formare mai mare în Italia, cu 1.800 de lectori și personalul de cercetare internă, 1600 personalul tehnic și administrativ, Și peste 1.600 de asistenți de cercetare și studenți doctoranzi. Acesta oferă o gamă largă de programe de studiu la diferite niveluri și în toate domeniile cunoașterii.

126 cursuri de grad (În primul și al doilea ciclu, care corespunde gradelor de licență și masterat) organizate în , Cu o populație de aproximativ , Un sfert din care provin din afara Toscana. Sunt peste 9.000 de grade acordate în fiecare an în Florența. Conform datelor absolventi, procentul de elevi care se află în forța de muncă după un an de gradul lor de primul nivel este peste media națională.

O Universitatea din Florența are o vocație internațională naturală și dezvoltarea de internaționalizare este una dintre prioritățile sale strategice. Este una dintre cele mai mari și cele mai productive sisteme publice de cercetare în Italia. Acest rezultat este realizat datorită numărului de cercetători permanenți și temporari care lucrează într-o gamă largă de domenii disciplinare și științifice, precum și numeroși oameni de știință juniori în formare. Este, de asemenea, din cauza unei participări intensive la programe de cercetare de interes național și internațional și a rezultatelor științifice semnificative obținute. Fondurile externe sprijini activitățile de cercetare și transfer de cunoștințe. Această combinație de factori califică instituția florentin ca o universitate de cercetare modernă și reprezintă poziția sa excelentă în clasamentul național și mondial. Cercetatorii de la Universitatea din Florența funcționează în cadrul 24 departamente diferite și au la dispoziție aproximativ 40 structuri de cercetare care cuprinde centre inter-departamentale și inter-universitar precum și cercetarea specializată, prin transfer de cunoștințe și centre avansate de formare.

In ultimii ani, Universitatea din Florența a consolidat din ce în ce asocierile sale în domeniul transferului de cunoștințe: de la depunerea brevetelor la înființarea unor ateliere comune cu întreprinderi, prin participarea la companiile de spin-off.

Activitățile de transfer de cunoștințe sunt coordonate de către CSAVRI (Centro di Servizi di Ateneo per la Valorizzazione della Ricerca e la gestione dell'Incubatore universitario), centrul pentru consolidarea cercetării și managementul incubatorului al universității.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi programe de masterat »

Programe

Această școală oferă și:

Masterat

De master în economie și dezvoltare

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Florence

Cei doi ani Programul de Master de Științe își propune să ofere studenților cu următoarele abilități și competențe-cheie: capacitatea de a efectua cercetări teoretice și aplicate în domeniile dezvoltării economice, analiza sărăciei și cooperarea și integrarea internațională; și, mai general, în politica de dezvoltare locală, naționale și globale; capacitatea de a dezvolta și de a gestiona programe de cooperare complexe, în cadrul național și ... [+]

Cei doi ani Programul de Master de Științe își propune să ofere studenților cu următoarele abilități și competențe-cheie:

Capacitatea de a efectua cercetări teoretice și aplicate în domeniile dezvoltării economice, analiza sărăciei și cooperarea și integrarea internațională; și, mai general, în politica de dezvoltare locală, naționale și globale; Abilitatea de a dezvolta și de a gestiona programe de cooperare complexe în cadrul organizațiilor naționale și internaționale, inclusiv organizațiile neguvernamentale (ONG-uri) și companii din sectorul privat, cu un interes în țările în curs de dezvoltare; Capacitatea de a evalua și de a formula politici economice globale și sectoriale. rezultate și oportunități de carieră de învățare ... [-]

De master în finanțe și de gestionare a riscurilor

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Florence

Master în Finanțe și Managementul Riscului (CLM afaceri) oferă potențialilor studenților săi o educație avansată în finanțe și managementul riscului cantitativ. Cursul este o combinație a teoriei economice pentru finanțe cu metode matematice (teoria probabilității, statistici, analize numerice) pentru finanțe și asigurări. Absolvenții trebuie să fie capabili să lucreze în calitate de specialiști în domenii cantitative-orientare a ... [+]

Master în Finanțe și Managementul Riscului (CLM afaceri) oferă potențialilor studenților săi o educație avansată în finanțe și managementul riscului cantitativ. Cursul este o combinație a teoriei economice pentru finanțe cu metode matematice (teoria probabilității, statistici, analize numerice) pentru finanțe și asigurări.

Absolvenții trebuie să fie capabili să lucreze în calitate de specialiști în domenii cantitative orientate spre a industriei de servicii financiare, cum ar fi de tranzacționare, de risc sau de gestionare a activelor, sau să lucreze în domenii specializate ale unei companii de asigurare.

Master în Finanțe și Managementul Riscului are ca scop pregătirea studenților pentru o carieră la nivel înalt ca risc și active manageri, actuari, specialiști de afaceri, analiști cantitative în societățile de asigurare și firme de consultanță.... [-]


Maestru în proiectarea sistemelor de turism durabil

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Florence

Programul de Master Cei doi ani își propune să ofere o înțelegere aprofundată a tehnicilor de organizare și de gestionare a destinațiilor turistice. Programul de Master este caracterizat printr-un program de interisciplinary ... [+]

Programul de Master Cei doi ani își propune să ofere o înțelegere aprofundată a tehnicilor de organizare și de gestionare a destinațiilor turistice. Programul de Master este caracterizat printr-un program de interisciplinary.

Absolvenții vor să dețină competențele de bază în domeniul științelor umane și sociale, o bună cunoaștere a tehnologiei informației și a tehnicilor statistice indispensabile pentru o interpretare corectă a tendințelor turismului și a modificărilor de gust ale populației turistice. Programul de Master oferă cunoștințe legislative, istorice și geografice utile pentru îmbunătățirea valorilor resurselor și a patrimoniului cultural al unui teritoriu. Mai mult decât atât, este asigurată cunoașterea oa doua limbă străină diferită de limba engleză.... [-]


Videoclipuri

University of Florence: a two minutes experience