University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Introducere

Citește Descrierea Oficială

1

Prezentare

Universitatea din Campania "Luigi Vanvitelli" a fost înființată în 1991 (Decretul MURST 25 martie), cu scopul de a elibera condițiile supraaglomerate ale universității napolitană majore cunoscut sub numele de "Federico II". La data oficială de la 1 noiembrie 1991, o Universitatea din Campania a început să funcționeze în mod autonom cu nouăsprezece mii înscrierilor și opt facultăți situate în cinci zone teritoriale diferite ale Caserta și Napoli. În prezent, există treizeci de mii de studenți care frecventează universității 19 departamente. Structura multicampus Universitatea are două birouri pentru rector: unul din Napoli și unul în Palatul Regal Caserta.

3

Locatii de invatamant superior

clădiri istorice celebre sunt acasa, la Universitatea de școli, departamente, centre și birouri administrative. Multe dintre aceste aceleași clădiri sunt, de asemenea, situri arheologice, cum ar fi Departamentul de Științe Umane și Patrimoniu Cultural în Santa Maria Capua Vetere, care se afla pe ceea ce a fost un Cryptoporticus roman si scolile de Medicina, care sunt situate în centrul vechi al orașului Napoli.

Arhitectură și Design Industrial "Luigi Vanvitelli"

Aversa - anunț San Lorenzo clădire Septimum și mănăstire.

Medicină și Chirurgie

Scoala de Medicina ofera grade medicale singur ciclu în două dintre spitalele sale de predare: campusul Naples este situat în Spitalul Universitar de predare cunoscut sub numele de "Vecchio Policlinico"; campusul Caserta este situat în "zona San Benedetto".

Toate activitățile de predare clinice sunt, de asemenea, a avut loc la "Vecchio Policlinico" din Napoli și la Spitalul Civil Caserta din Caserta. Cursul de masterat în Ortodontie are loc la Campus Napoli.

Spitalul de predare napolitane ocupa doua locatii majore: complexul Sant'Andrea delle Dame și "Santa Patrizia Cloisters".

Locații

Santa Maria Capua Vetere

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Address
Viale Beneduce n. 10

81100 Santa Maria Capua Vetere, Campania, Italia
Număr de telefon
+39 0823 274803