University of Bologna

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alma Mater Studiorum - Universitatea di Bologna

Alma Mater Studiorum, cea mai veche universitate din lumea occidentală, deschide calea către inovație printr-un catalog de programe din ce în ce mai bogat, cercetare de ultimă oră și o perspectivă internațională constantă și tot mai largă.


De când a fost fondată în 1088, Alma Mater Studiorum este centrată pe studenți, găzduind figuri proeminente din comunitățile științifice și de artă. Cu cinci campusuri (Bologna, Cesena, Forlì, Ravenna, Rimini) și o filială în Buenos Aires, oferă un catalog de cursuri diversificat, adaptat nevoilor societății actuale: peste 200 de programe de licență din cele 32 de departamente și 5 școli. sunt oferite peste 82.000 de studenți. 3.600 de absolvenți sunt înscriși în doctoraturi și alte programe de ciclul III.


Ca universitate de cercetare cuprinzătoare, Alma Mater investește în abordarea interculturală multidisciplinară și în conexiunea inseparabilă dintre cercetare și predare. Una dintre cele mai active universități care conduc și participă la proiecte europene de cercetare și cooperare academică, Bologna a format alianțe de cunoștințe cu industria și organizațiile publice / private. Este un hub al rețelelor internaționale. Dincolo de legăturile europene strânse, se bucură de conexiuni multiple cu America, Africa, Asia și Australia.

Apelul pentru cereri pentru subvenții de studiu și subvenții pentru studenții internaționali - Acțiunile 1 & 2 Unibo, a fost terminat. Faceți clic aici pentru informații suplimentare.

Locații

Bologna

Address
Via Zamboni, 33
40126 Bologna, Emilia-Romagna, Italia

Cesena

Address
Piazza Aldo Moro, 90
Cesena, Emilia-Romagna, Italia

Forli

Address
Piazzale Sante Solieri,1
47121 Forli, Emilia-Romagna, Italia

Ravenna

Address
Ravenna, Emilia-Romagna, Italia

Rimini

Address
Rimini, Emilia-Romagna, Italia

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Modena

Address
Modena, Emilia-Romagna, Italia

Dakar

Address
822112 Dakar, Jharkhand, India

Lisabona

Address
Lisabona, Lisabona, Portugalia

Moscova

Address
Moscova, Moskva, Rusia

Mulhouse

Address
Mulhouse, Grand Est, Franţa

Mumbai

Address
Mumbai, Maharashtra, India

Strasburg

Address
Strasburg, Mecklenburg-Vorpommern, Germania

stos

Address
stos, Districtul Faro, Portugalia

Cádiz

Address
Cádiz, Andaluzia, Spania

Programe

MSc
Masterat