University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ISTORIE

În 1471 datorită unui taur al papei Sixt IV, Republica Genoa poate acorda grade. În 1670, este înființată Universitatea Iezuită, iar sub imperiul francez se îmbină cu Universitatea Imperială din Paris. După căderea lui Napoleon, se află din nou în Regatul Sardiniei. În holul de intrare al Palatului Universității există busturile lui Mazzini, Garibaldi, Mameli și Bixio, care împreună cu profesori genovezi, precum Cesare Cabella și Cesare Parodi, au luat parte curajos la mișcările lui Risorgimento. Universitatea din Genova are un rol principal în actuala reformă a sistemului universitar, un nou Statut intrat în vigoare la 29 decembrie 2011.

1

IDENTITATE

Universitatea din Genova prezintă aproximativ 300 de cursuri - inclusiv cursurile post-lauream - organizate în funcție de aspirațiile și atitudinile tinerilor, având în vedere importanța calificării înalte și cu o dimensiune bazată pe cerințele pieței muncii la nivel european și în multe cazuri - la nivel global. Universitatea din Genova este Universitatea din Liguria, fiind prezentă pe întreg teritoriul regional cu centre educaționale și în Savona, Imperia și La Spezia.

Universitatea oferă studenților o educație culturală și științifică solidă și le oferă numeroase instrumente pentru a face față viitorului profesional. Oferă posibilități reale de integrare între teorie și practică, de asemenea prin etape cu instituții și companii și perioade de pregătire în străinătate. Există multe forme diferite de colaborare și cooperare cu universități și instituții străine care permit o mobilitate ridicată a profesorilor și studenților din și spre țări străine. În prezent, cu peste 3.000 de studenți străini, Universitatea a depășit marcajul de 8% din numărul total al studenților înregistrați, stabilind chiar mai mult - și spre deosebire de datele naționale - poziția sa ca punct de atracție pentru studenții care au ales Italia pentru studiile universitare. Universitatea din Genova acordă o importanță deosebită calității predării și cercetării, aceasta fiind un element fundamental pentru asigurarea dezvoltării cunoașterii care reprezintă baza inovației și competitivității reale.

f

Cercetarea permite obținerea de rezultate, de asemenea, la nivel internațional, și de a dezvolta excelența. În ceea ce privește predarea, modelul relațional dintre studenți și protagoniști sporește relația dintre relații și o relație deschisă și alt = învățarea flexibilă, folosirea noilor instrumente informatice: e-learning platalt = "forme, accesibilitate alt =" pentru persoanele cu dizabilități pe site-ul universității, 7 puncte academice (clase alt = "pentru învățământul la distanță distribuit pe teritoriul regional).

În colaborare cu Agenția Regională "Serviciul pentru Educație și Locuri de Muncă" (ARZEL) și Regiunea Olt = "Liguria, Universitatea din Genoa a aplicat itselalt =" f să îmbunătățească studenții și studenții non-rezidenți, prin signialt = "investments ficant alt =" pentru burse și locuri de cazare într-un oraș din ce în ce mai dinamic și alt = "full oalt =" f provocări culturale.

TAXE, INTRAREA

e

= E e un alt = "e este alt =" egal pentru toate thalt = "e" este alt = "egal =" ealt = "e" = "etalon =" endalt = "endalt =" ed cursalt = "e și ISEEU (alt = "echivalate =" situația financiară indalt = "ex" calt = "ertificatalt =" e. Thalt = "e prima instalmalt =" ent este alt = "egal cu Euro 470 și thalt =" e sare = "econd onalt =" e variat = "es de la un minim de Euro 0 la un maxim de aproximat =" Euro 2.250. "Thal =" e sare = "econd instalmalt =" ent risalt = "es de la un minim de 1.750 Euro la un maxim de 2.250 Euro pentru studalt = "care nu furnizează =" e thalt = "e ISEEU calt =" ertificatalt = "e.
Câștigătorii lui Galt = "enoa offalt =" ers thalt = "e studalt =" ents many incalt = "entivalt =" es (total și parțial alt = "exalt = "Empty, profit and dalt =" egralt = "ealt =" e bonus, ralt = "eductions) și, de asemenea, thalt =" e opportunity to palt = "erform paid collaboration activitialt =" es.

Pentru informații morale, vizitați www.studalt = "enti.unigalt =" e.it/tassalt= "e / (în italiană) sau
contactul thalt = "e Intalt =" internațional Studalt = "ent Officalt =" e (SASS):
Phonalt = "e: (39) 01020951525
Fax: (39) 01020951527
E-mail: sass @ unigalt = "e.it
Walt = "eb: www.studalt =" enti.unigalt = "e.it/sass/alt=" ro /.

Thalt = "e SASS sare =" ervicalt = "e offalt =" ers also thalt = "e foralt =" eign studalt = "ents thalt =" e support = "ey nalt =" ealt = "ed in ordalt = la sare = "ettlalt =" e în thalt = "e city and spalt =" end of usalt = "eful study palt =" eriod. Toate informaŃiile de la etalon = "ealt =" enrolmalt = "pot fi găsite la: www.studalt =" enti.unigalt = "e.it/aralt=" eaint / intalt = "ernational-studalt =" ente

Burse de studiu Opportunitialt = "es

Burse pentru Mastalt = "er / PhD projalt =" ects

  • EMARO (Europalt = "Ean Mastalt =" din Advancalt = "Robotica ed)
  • SERP-Chalt = "em (Intalt =" Mastalt internațional = "în Surfacalt =" e, Elalt = "ectro, Radiație și Photo-Chalt =
  • EMShip Mastalt = "er în Naval Architalt =" ecturalt = "e
  • ICE (Erasmus Mundus Joint Doctoratalt = "e în Intalt =" eractivalt = "e și Cognitivalt =" e Environmalt = "ents)
  • EURmalt = "ed (Etudalt =" es Urbainalt = "es alt =" en Région Méditalt = "erranéalt =" ennalt = "es)

Burse de studii pentru Studalt = mobilitate pentru studenți Projalt = "ects:

  • EMMA-EST Erasmus Mundus Acțiunea II - Mobilitatea cu Asia
  • alt = "EASTANA- Erasmus Mundus Acțiunea II - Mobilitatea cu Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan, Uzbalt =" ekistan, Turkmalt = "enistan
  • HERMES (Highalt = "Edu și Ralt =" esalt = "arald =" ealt = "etwalt =" ealt = "en Europalt =" e and thalt = "e Middlalt =
  • Alyssa

Locații

Genoa

Università degli Studi di Genova

Address
Via Balbi 5,
16126 Genova

16126 Genoa, Liguria, Italia
Număr de telefon
+39 010 209 51525