Unitelma Sapienza

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Roma Studii Unitelma Sapienza, Înființată în 2004, în conformitate cu Decretul ministerial din 17 aprilie 2003 este autorizată să emită diplome academice cu statut juridic.

Unitelma Înțelepciunea, prin utilizarea unor metodologii și tehnologii informaționale avansate în procesul de învățare la distanță, promovează cercetarea, predare și formare, capabil să combine cunoștințele juridice, economice și abilități manageriale necesare pentru a rula organizații și sisteme complexe de afaceri, în așa-numita "societate cunoaștere ".

Unitelma Sapienza sprijină accesul la învățământul superior, fără constrângeri de spațiu, timp, studenți, tineri, muncitori și profesioniști.

Unitelma Sapienza desfășoară activități de formare și educaționale pentru licență și diplomă de master în domeniul juridic și economic; maestru activ de nivelul I și II, în domeniul juridic-economice ale educației, sănătății, dezvoltarea tehnologică, administrația publică și desfășoară cursuri de perfecționare și formare pentru profesii diferite.

Unitelma Sapienza adoptă un model de formare care vă permite să urmăriți asiduu elevii în formare (ateliere de orientare inițială pentru dezvoltarea abilităților, webinarii, tutoriat).

STRUCTURA ȘI ORGANIZAREA

facilitate de cercetare și predare

Departamentul de Științe Juridice și Economice

Structura și organizarea administrativă

Direcția generală zone de organizare Relațiile instituționale și Finanțe Administrarea și resurse umane servicii de student TIC Convenții și activități de formare de proiectare Coordonarea predării și a relațiilor internaționale control de gestiune și monitorizare a predării unități organizaționale Recepție și elev de evaluare de intrare De cercetare și de calitate Poștă și documentație digitală Comunicare, marketing și rețele sociale actele administrative și procedurile convenționale Procesul tutoriat

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Spaniolă
  • Italiană

Vedea Online MA » Vedea Online Masterat » Vedea Health Cursuri »

Contactează
Adresa locaţie
Viale Regina Elena, 295
00161 Rome (Italy)

Rome, Lazio, IT
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Spain Online, ES
Adresa locaţie
Mexico Online, MX
Adresa locaţie
Australia Online, AU
Adresa locaţie
USA Online, US
Adresa locaţie
Canada Online, CA
Adresa locaţie
Spain Online, ES
Adresa locaţie
Mexico Online, MX
Adresa locaţie
Australia Online, AU
Adresa locaţie
USA Online, US
Adresa locaţie
Canada Online, CA