University of Cagliari

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Infiintata in 1606, The Universitatea din Cagliari este o universitate de stat dedicat pentru a oferi educație publică cuprinzătoare și unic, taiere de cercetare margine și programe de educație multi-disciplinare pentru comunitatea studenților.

Aceste trei elemente fundamentale și interconectate sunt la bazele misiunii noastre, care oferă studenților noștri cu vitalitate intelectuală care promite să fie cea mai mare putere de învățământ nostru.

Astfel, la Universitatea din Cagliari se angajează să orienteze și servire comunitatea studenților prin promovarea și promovarea cunoștințelor lor, în timp ce în același timp, pornind de la și învățarea din experiențe trecute.

Predare de înaltă calitate este de o importanță fundamentală pentru universitatea noastră. Cu cele 6 facultăți, 39 de licență, 40 absolvent și 35 de programe de studii postuniversitare, Universitatea din Cagliari misiunii principal este de a oferi studenților săi, cu un sistem de educație de înaltă calitate, care îi va pregăti mai bine pentru o comunitate din ce în ce la nivel mondial.

Cu aproximativ 400 de acorduri internaționale, universitatea noastră, împreună cu studenții săi universitare și postuniversitare, ia activ parte la un proces educațional care reunește cultura noastră locală cu Europa și restul lumii.

Programe de cercetare și de burse sunt importante în cadrul Universității din sistemul de învățământ Cagliari și la expansiunea sau intelegerea noastra a lumii. Universitatea noastră salută în mod activ și promovează aprofundarea de gândire intelectuală și sprijină facultăți și studenții noștri în promovarea cunoașterii și urmărirea de idei noi.

Universitatea din Cagliari este decisă de a împărtăși rezultatele cercetării și dezvoltării sale în cunoștință și la îmbunătățirea vieții sociale, economice, culturale și intelectuale de Cagliari și regiunea Sardinia.

Datorită excepțional studenților, facultăți, personalul și administratorii, universitatea noastră este în măsură să efectueze cu succes misiunea academic. Acesta este deschis de oameni talentați din toate mediile și valorile și stabilește a fi o instittution pe bază de merit, care susține anchetă deschisă, ca wel ca echitate, ingrijire si excelenta in toate eforturile.

Universitatea din Cagliari și structura sa actuală

În prezent, Universitatea din Cagliari are următoarele facultăți:

Facultatea de Biologie și Farmacie Facultatea de Inginerie și Arhitectură Facultatea de Medicină și Chirurgie Facultatea de Științe Facultatea de Științe Economice, Drept si Stiinte Politice Facultatea de Științe Umaniste

Universitatea din Caglari este o universitate de stat publice si are aproximativ 31102 de studenți înscriși, peste 1.000 de cadre didactice si peste 1.000 de profesioniști de la personalul tehnic-administrativ.

În afară de faptul că, anual aproximativ 200 de profesori de vizite venit la Universitatea Cagliari.

La momentul la Universitatea din Cagliari este una dintre cele mai mari întreprinderi din regiunea Sardinia, datorită politicii sale internaționale, studii și numeroase acorduri sale cu universități de prestigiu din Europa și din întreaga lume. Beneficiile de a studia la Universitatea din Cagliari sunt excelența academică, programele sale inovatoare, oportunitățile sale de schimb, facilitățile sale (inclusiv toate nivelurile și tipurile de facilități sportive) locația sa de pe frumoasa coasta din Sardinia și costul redus de trai.

Locații

Cagliari

University of Cagliari

Address
Via Università, 40,
09124 Cagliari, Sardinia, Italia
Număr de telefon
+39 070 6751