University of Pavia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Pavia. Avansarea de cunoștințe de la 1,361

O Universitatea din Pavia este una dintre cele mai vechi instituții academice din lume: a fost fondat în 1361 și până în secolul al 20-ea a fost singura universitate din zona Milano și regiunea Lombardia. Pavia a fost un City-campus încă de la înființarea sa și chiar și astăzi oferă de 24000 de studenți o experiență unică în Italia și rare în Europa: a studiat la 20 de colegii universitare că sunt în mare măsură independente de structura administrativă a Universității. Universitatea din Pavia acoperă toate domeniile care fac obiectul și este compus din 18 Departamente oferind programe de studiu la toate nivelurile, de la diplome de licență la doctorat programe.

Pavia este un oraș mic din nordul Italiei cu 70.000 de locuitori și peste 24000 de studenți. Situat la numai 30 km sud de Milano, de trenuri regionale și suburbane, la fiecare 10 minute. Pavia este, de asemenea la mică distanță de granița cu Elveția, Como si lacurile, precum și Genova și coasta Ligurică. Fondată în vremea romanilor, a fost capitala Regatului lombarzilor de peste două secole și această moștenire fascinantă de străzi înguste, biserici vechi, cladiri elegante rămâne intact și în viață de zi și de noapte cu elevii se bucură de puncte lor preferate de întâlnire.

Viața culturală în Pavia este intensa cu 19 muzee și colecții (14 în cadrul Universității), 2 centre culturale, 4 biblioteci publice și 18 de biblioteci universitare, 4 cinematografe și teatre, 10 săli de întâlnire social-culturale, un colegiu muzical și 2 școli civice ale muzică și arte. Viața în Pavia este atât de plăcută și la prețuri accesibile, în special în comparație cu locuit și de trai costuri mult mai mari în Milano și alte centre urbane din Lombardia. Campus Pavia oferă o experiență unică de universitate pentru studenții care se pot bucura nenumărate evenimente, festivaluri, expoziții, concerte și activități sportive, la toate nivelurile

Sistemul facultate: unic în Italia

Pavia, cum ar fi Oxford și Cambridge din Marea Britanie, are o sistem unic în Italia College, Datând din secolul al 16-lea. Fiecare dintre Pavia 20 de colegii, care în gazdă totală de aproximativ 2.000 de studenți, are propria sa istorie și oportunități special pentru a oferi, inclusiv accesul la multe studii în străinătate programe și activități sportive. O Institutul pentru Studii Avansate (IUSS) oferă cursuri suplimentare pentru cea mai bună performanță studenți din colegiile noastre. Aceste programe de nivel avansat pentru un nivel ridicat sunt organizate după temă în patru domenii academice diferite: Stiinte Umane, Științe sociale, Stiinta & Tehnologie si stiinte biomedicale. Studenții care finalizează cu succes studiile la IUSS obține o diplomă suplimentară, alături de gradul lor universitare. Viața colegiu vizează crearea unei comunități deschise în cazul în care realizările academice, evenimente tradiționale, petreceri și rivalități sportive joacă toate un rol. În colegiu elevii pot construi, de asemenea, primul lor de rețea profesionale. Accesul la colegii se bazează pe criterii de merit și un sistem de taxe bazat pe venituri pentru creșterea copilului. Astăzi, Pavia poate conta pe colegii bazate 4 merit; 12 colegiile publice; și 4 colegii private.

Pavia, orașul de sport

Pentru Pavia, titlul "Orașul european al sportului 2014" servește ca recunoașterea internațională meritată pentru nostru excelență în sport durabil. Centrul sportiv Universitatea (CUS) promovează sportul în rândul elevilor înscriși în universitate, oferind o gamă largă de cursuri și organizarea campionate și turnee. Cu echipele sale, CUS Pavia participă la concursuri naționale și internaționale, cum ar fi Jocurile Mondiale Universitare. Mai exact, sport în Pavia înseamnă:

 • Campionatul de nivel olimpic și mondial canotaj
 • Pavia-Oxford-Cambridge-Pisa cursa de canotaj
 • Campionatele universitare în principalele sporturi de echipa
 • Turnee Intercollege
 • Programele de sport conceput special pentru studenții cu dizabilități
 • Facilități concepute pentru bunăstarea fizică toți elevii ", integrat cu pregătire universitară.

Pavia, orașul de sănătate, tehnologiei și cercetării

Ofertele Universitatea 17 programe internaționale de doctorat organizat în 5 macro-domenii: • Știință și Tehnologie • Inginerie știință • Life Sciences • Umanistice • Științe sociale Universitatea Pavia are într-adevăr o tradiție de cercetare de nivel superior și numără trei laureați ai premiului Nobel, printre profesorii săi complete (Camillo Golgi, Giulio Natta și Carlo Rubbia). Alessandro Volta, Albert Einstein, Girolamo Cardano și Ugo Foscolo au învățat, de asemenea, aici. Universitatea este un promotor activ al cercetării în colaborare cu instituții academice cele mai prestigioase din lume face Pavia amcentru tehnologic oderne pentru cercetare avansată privind reducerea riscului seismic (EUCENTRE), tratamentul cancerului (CNAO), energia nucleară (LENA). Șapte centre de cercetare se bazează în Pavia și în 21 de sunt situate în diferite site-uri cu în colaborare cu alte instituții, în plus față de 42 de centre de cercetare interdepartamentale care efectuează în curs de desfășurare și interdisciplinare cercetare fundamentală și aplicată. Aceasta susține, de asemenea, nou înființate și spin-offs inițiative: 25 generate numai în anul trecut.

Activități de cercetare s-au dus la 7 brevete internaționale în 2013. Universitatea a început doar un nou proces de selecție a proiectelor emblematice și a lansat recent Universitiamo: prima platformă italian proiect crowdfunding universitate. Universitatea din Pavia combină, de asemenea, de cercetare si tratament in trei spitale universitare de conducere în cazul în care în jurul valorii de 12.000 de profesionisti sunt angajați. În 1987 Universitatea a stabilit sa Centrul pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională (CICOPS). Prin oferirea de burse de studii și sprijinirea comune și proiecte de cercetare internaționale, CICOPS lucrează la crearea unei rețele tot mai mare de contacte internaționale, care include universități străine, guverne și organizații internaționale, neguvernamentale. Din 1998, mai mult de 200 de burse au fost acordate pentru a cadrelor didactice universitare din 55 de țări diferite pentru a desfășura activități de cercetare în Pavia.

Dimensiunea internațională

Universitatea din Pavia este dedicat pregătirea studenților săi pentru învățarea continuă și provocările cu care se confruntă într-o lume tot mai complexă și diversă. Pentru a familiariza studenții și personalul cu dimensiunea globală a relațiilor internaționale de astăzi, mai mult de 200 de programe de schimb sunt disponibile în locații din întreaga lume.

Programele de mobilitate, cum ar fi Erasmus + pentru studii și stagiu, The Fondul pentru Cooperare și cunostiinte și multe alte programe internaționale ale UE și non-UE oferă subvenții atât studenților intrare și de ieșire, locale și internaționale. În fiecare an, mai multe sute de participanți beneficiază de aceste oportunități și au șansa de a adăuga o dimensiune internațională valoros pentru curriculum-ului lor.

Strategia internațională a Universității din Pavia stabilește trei obiective clare, în scopul de a menține și consolida poziția în rândul de cercetare lider universități de intense din lume:

 • Integrarea internaționalizare în activitățile noastre de cercetare de bază și de predare
 • Crearea de recrutare durabilă a studenți internaționali de înaltă calitate
 • Dezvoltarea și menținerea de parteneriate strategice de înaltă calitate, precum și programe comune cu parteneri peste tot în lume

Cursuri

Universitatea din Pavia a fost inițial creat în jurul școlilor de drept și de științe umaniste, urmat de medicina. De-a lungul secolelor, gama de cursuri oferite sa extins la științele naturale, științele pure, inginerie, științe politice și farmacologie și, mai recent, de psihologie, comunicare și științe sportive confirmând astfel vocația Pavia ca o universitate multidisciplinară.

Universitatea din Pavia oferă 83 cursuri (ambele Program de Licență și masterat) În:

 • Inginerie și Arhitectură
 • Matematică, Fizică și Științe Naturale
 • economie
 • lege
 • Medicină
 • Literatura, Limbi și Filosofie
 • farmacologie
 • Profesiile din domeniul sanatatii
 • Științe politice
 • psihologie
 • Studii de comunicare
 • Științe sportive
 • muzicologie
 • turism

Opt maeștri internaționali cursuri de gradul în limba engleză -taught de cadre didactice și de a vizita professors- sunt internaționalizarea universității din interiorul și marcarea o creștere semnificativă a numărului de studenți de peste mări.

1 ciclu Single-Master (6 ani):

Medicină și Chirurgie

7 cursuri universitare de masterat:

Universitatea din Pavia iese în evidență pentru numărul mare de cursuri postuniversitare, de la programe bazate pe cercetare la cursuri care vizează obținerea de intrare în profesii specifice:

 • 29 cursuri de master profesional care variază de la domeniul medical, de sănătate și farmaceutice pentru sectorul științei. O trăsătură comună dintre acestea este temele la sol de rupere studiate în domenii foarte specializate, precum și abordarea interdisciplinară a adoptat.
 • 17 Programe internaționale organizate de doctorat în 5 macro-arii (Stiinta si Tehnologie, Stiinta Inginerie; științele vieții; Științe Umane și Științe sociale) și 4 cursuri comune de doctorat, cu universități din UE.
 • 51 școli Specializare medicale
 • 1 Școala de specializare pentru profesiile juridice

Masters Cursuri, cursuri de formare avansate și programe de doctorat, de asemenea, oferite de Institutul de Studii Avansate din Pavia (IUSS).

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Italiană

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

De Master în Inginerie Calculator

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Italia Pavia

Programul oferă educație de nivel înalt a tinerilor absolvenți de facultăți cu un burlac în tehnologia informatică sau discipline științifice. Programa se concentrează pe matematică aplicată, economie, management și subiecte-curriculare specifice. [+]

Scoala de Inginerie oferă o Laurea Magistralis (Master of Science), program în Ingineria Calculatoarelor. O Informatică și curriculum Multimedia include multiprocesor Arhitecturi, rețele de calculatoare, evaluarea performanțelor, sisteme și tehnologii multimedia, Computer Vision și interacțiunea om-calculator. Curriculum Servicii Inginerie include analiza de afaceri, Design de Enterprise Systems, service si sisteme de Web Design. Masterat dublă în Servicii Inginerie A și Masterat dublă cu servicii programele Inginerie B permite studenților pentru a obține două masterat, petrecerea semestre obligatorii în universitatea noastră și în universități partenere. În acest sens, o egal la egal acord a fost deja activat cu universități chineze, și anume Tongji (Shanghai), HIT (Harbin), UESTC (Chengdu). Prelegerile sunt integrate de activități de laborator, seminarii și tutoriale, livrate de lideri din industrie și profesori care vizitează din toate colturile lumii. Cerințele de admitere O Licenta in Informatica, Inginerie Software, Sisteme Informatice, Electronice sau subiecte similare recunoscute de către guvernul italian este necesar. În unele cazuri, este necesară și o traducere legalizată a certificatelor de ieri în italiană de Consulatul italian. Studenții cu venituri mai mici au dreptul de a aplica pentru burse EDISU. Cursuri, Internship și tezei de doctorat Activitățile noastre educative beneficia foarte mult de activitatea de cercetare internațional trepidant efectuate de facultate atribuite Computer Masterat Inginerie. Multe cursuri include activitățile de laborator în cazul în care elevii pot practica și să fie implicați în experimente cu privire la subiecte de curs. Laboratoarele dedicate de predare activitate sunt echipate cu instrumente moderne electronice si calculatoare, precum si state-of-the-art instrumente... [-]

Master In Biologie Moleculara Si Genetica

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Pavia

Acest de 2 ani de studii al doilea nivel (clasă Biologie) este un, program intensiv absolvent full-time predat în întregime în limba engleză și concepute pentru absolvenții de la nivelul BA care sunt în căutarea o calificare în domenii avansate de biologie, cu o atenție specială pentru Biologie Moleculara, Genetica, și Biochimie. [+]

O Facultatea de Științe ofera un curs de un Master în Biologie și Genetică Moleculară. Acest de 2 ani de studii al doilea nivel (clasă Biologie) este un, program intensiv absolvent full-time predat în întregime în limba engleză și concepute pentru absolvenții de la nivelul BA care sunt în căutarea o calificare în domenii avansate de biologie, cu o atenție specială pentru Biologie Moleculara, Genetica, și Biochimie. Absolvenții vor dobândi un fundal puternic teoretic și metodologic relevante pentru ambele aspecte de baza si aplicate ale acestor discipline. Programul va oferi o cunoaștere state-of-the-art și instruire în domeniul științelor biomoleculare, inclusiv cele mai recente progrese in genomica si proteomica de organisme umane si animale, în studiul structurilor biomoleculare și conectarea lor să funcționeze, iar în genetice manipulare de bacterii, celule umane si animale și plante de semințe. Cursuri specifice sunt: ​​Methods in biochimie, biologie moleculara, Biologie avansata structurale și Farmacologie, Bioinformatica, Microbiologie Moleculara, microbiene Genetica, Human Molecular Genetics, Molecular Pharmacology, Cellular Biochimie, Biologie dezvoltare si Biologie Moleculara a Plantelor și Biotehnologie. Următoarele cursuri vor fi, de asemenea, oferite ca opționale: genetica moleculara, generală și moleculară Imunologie, Advanced microscopie, Biochimie din macromolecule, Biochimie mediului plante, Molecular Entomologie. Programul va oferi, de asemenea expertiză în tehnologiile necesare pentru utilizarea de microorganisme, animale și plante precum fabrici pentru producerea de molecule biologic active, inclusiv compuși terapeutici. Elevii sunt de așteptat să efectueze o investigație științifică sub supravegherea unui membru al facultății (38 credite). Lucrările experimentale realizate în două grade ani, trebuie să rezulte într-o... [-]

Master In Inginerie Automatizări Industriale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Italia Pavia

Programul de master oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în inginerie electrică sau discipline științifice. [+]

Programul de master oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în inginerie electrică sau discipline științifice. Programa cuprinde subiecte în următoarele domenii: Inginerie electrică: Actionari Electrice, Automatizari si Comunicare în sisteme industriale, Măsurători industriale, sisteme de comunicații fără fir Automatizare: Sisteme de control avansat, Automatizari industriale, Process Control, Robotica, Embedded si sisteme in timp real Economie și Management: producția Lean, Organizare Teoria și Design, Economie pentru societate digitală, Management strategic și planificarea afacerilor, Managementul transportului Prelegerile sunt integrate prin activități de laborator, seminarii și tutoriale, livrate de lideri din industrie și profesori care vizitează din întreaga lume. Programul este organizat în două piese: Tehnologii industriale și de gestionare Robotică și mecatronică A Comitetul de predare este intenționat desemnat de Consiliul Profesoral al cursului EECS. Comitetul are sarcina de a verifica dacă solicitantul poate intra programul de masterat bazat pe o evaluare a lui / ei respectării cerințelor curriculare și a fundalului individuale. [-]

Master în Inginerie Electronică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Italia Pavia

Programul oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în electronică, comunicații și alte discipline științifice. În afară de cursuri tradiționale, programa include alte cursuri și oportunități industrie orientate spre expunerea la cele mai recente progrese in trei trasee diferite. [+]

Programul oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în electronică, comunicații și alte discipline științifice. În afară de cursuri tradiționale, programa include alte cursuri și oportunități industrie orientate spre pentru expunere la cele mai recente progrese în trei trasee diferite. Microelectronics este destinat să ofere cunoștințe aprofundate în circuite si sisteme integrate. program de doi ani în Microelectronică este destinat să ofere o educație provocator la nivel înalt și un mediu de cercetare stimulativ pentru studenți talentați care dețin o diplomă de licență în tehnologie sau știință de calitate substanțiale și nivel. Programul propus foloseste o particularitate destul de unic de Pavia: vile de proiectare și de cercetare mai multe centre de companii internaționale de semiconductori, care colaborează strâns cu Universitatea de a instrui elevii de profil înalt. Cele mai multe companii gazdă studenților pentru proiectele lor de licență și să participe, în colaborare cu Universitatea, în cadrul programelor naționale și europene de cercetare. STMicroelectronics susține un laborator găzduit în interiorul campusului. Inginerii absolvit Laurea Magistralis sunt în prezent angajați ai celor mai importante companii internaționale din materiale semiconductoare în Italia și în străinătate: AUSTRIAMICROSYSTEMS, Broadcom, Conexant, Elpida Memory, Huawei, International Rectifier, Marvell, Maxim, MaxLinear, Micron, National Semiconductor, Qualcomm, STMicroelectronics. Fotonică se concentrează pe tehnologiile laser si componente optice. Master în Fotonică este un doi ani (patru semestre), program de învățat limba engleză-conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră provocatoare în industria fotonică creștere rapidă sau în instituții de cercetare calificate. Într-adevăr, tehnologiile fotonice... [-]

Masterat

De Master în Afaceri Internaționale și Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Pavia

Acest curs de 2 ani este un, program intensiv absolvent full-time predat în întregime în limba engleză și concepute pentru absolvenții care doresc o calificare internațională în Afaceri & Management. [+]

MIBE dintr-o privire "Master în Afaceri Internaționale și antreprenoriat'(MIBE) Este un, full-time Programul intensiv Master - "Laurea Magistralis" - în afaceri și management. Acesta este predată în întregime în limba engleză și cuprinde doi ani universitari, adică 4 semestre (120 credite ECTS). Aceasta se concentrează pe trei piloni principali: - mediul internațional, arătând facultate și studenți din toată lumea; - Echilibrul între teorie în profunzime și experiență practică, inclusiv metode de învățare inovatoare; - Strong comunitară - 'Mibers' - împreună cu athmosfere unic și fundalul dată de una dintre cele mai vechi universități din Europa. Subiecte Core - Internațional de Management International Business și Management; Mediul de afaceri în țările în curs de dezvoltare; Marketing internațional; Marketing eco-cultural; - Inovație și antreprenoriat Inovare Internațional de Management Antreprenoriat - Managementul digitale Marketing Management digital al sistemelor informatice de analiză a datelor Big - Alții Evaluarea fermă și de capital instrumentele pieței; Management de proiect; Managementul performantei; Bazele de Legea concurenței și internaționale; Bazele de Economie; Bazele de statistici și de exploatare a datelor, cu un accent special asupra problemelor legate de: prognoză de piață, analiza de scenariu internațional, web analytics; Profilul Class • Aproximativ 100 de studenți pe an; • Începând cu al doilea an, mici sub-clase pentru a stimula munca în echipă și exerciții practice; • Până la 30% din studenți străini, provenind de la peste tot cuvântul; pilonii Mibe 1. mediu internațional A început în 2009, de-a lungul anilor de studiu cursul a construit o reputație foarte puternic în... [-]

Maestru în Economie, Finanțe și Integrare Internațională

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Pavia

O Programul de Master (Laurea Magistralis) în Economie, Finanțe și Integrare Internațională (Mefi) este un curs post-universitar deschis pentru studenții italieni și străini în vederea urmeze studii avansate în domeniul economiei aplicate și finanțe într-o perspectivă internațională. [+]

O Programul de Master (Laurea Magistralis) în Economie, Finanțe și Integrare Internațională (Mefi) este un curs post-universitar deschis pentru studenții italieni și străini în vederea urmeze studii avansate în domeniul economiei aplicate și finanțe într-o perspectivă internațională. Mefi trenuri de studenți dor să înceapă o carieră la nivel înalt în calitate de profesioniști sau manageri din firme naționale și multinaționale și în cadrul administrației publice. Începând cu anul universitar 2013-2014 Acest program de Master vor fi predate în întregime în limba engleză, îndeplinirea obiectivelor de internalizare a departamentului nostru. Departamentul este deja implicat în mai multe programe de mobilitate internaționale pentru studenti absolventi. Mai mult decât atât câteva programe dublu diplomă în economie au fost deja convenite și se desfășoară cu unele mari universități europene. Decizia de a preda toate cursurile Mefi în limba engleză este apoi doar o cale mai departe în strategia noastră de internalizare. Deși elevii care frecventează Mefi va primi același grad, ei pot alege de la început între trei specializări diferite: Finanțe; Organizarea si industriale Strategii de piata; Integrarea economică internațională. O astfel de varietate de opțiuni de academice este în concordanță cu existența în Departamentul de diferite grupuri de cercetători de partajare interese stiintifice comune, publicarea pe larg aceste subiecte și, ocazional, de lucru în calitate de consultanți pentru instituțiile publice și private. O Curriculum Finanțe a fost dezvoltat de un grup de matematicieni, statisticieni și econometricienii care s-au concentrat mult timp de când munca lor de cercetare pe piețele financiare. De asemenea, ei... [-]

Maestru în Muzicologie: Muzică, și Practica Culturală în Europa (museur)

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Pavia Milano + 1 mai mult

Master în Muzicologie: Muzică și practici culturale în Europa (MusEur) este un full-time, program internațional, doi ani predat în întregime în limba engleză și concepute pentru studenții din întreaga lume. [+]

MUSEUR, Master în Muzicologie Cremona: unde muzica trăiește Cremona invită studenții din întreaga lume să se aplice la doi ani, primul nivel „Muzica și practică culturală în Europa“ Muzicologie curs de master AY 2017/2019 înscriere se deschide: 12 aprilie Orașul Monteverdi, Ingegneri, Ponchielli (și capitala internațională a factorilor de vioară, cum ar fi Guarnieri, Amati și Stradivari) oferă posibilitatea de a studia într-un oraș sigur, elegant, student prietenos cu tradiție muzicală de secole lungi, aproape de cele mai multe locuri de performanță de prestigiu din Italia. Departamentul de Muzicologie și Patrimoniu Cultural la Universitatea Pavia găzduiește una dintre cele mai importante facultate din Italia în domeniul muzicologică. domenii de specializare profesorale variază de la istoriografiei la teoria muzicii și filologie, etnomuzicologie și studii de muzică populară. Premiile Walter Stauffer Fundația 3 burse pentru a acoperi taxele de înregistrare în cursul primului an. Apel pentru aplicarea și înregistrarea progresului: http://www.unipv.eu/site/home/didattica/post-laurea/master/master-i-livello/articolo13514.html Termen limită: 30 iunie, Universitatea din Pavia, Una dintre cele mai vechi și mai prestigioase universități din Italia, va activa pentru AY 2017/2019 Muzicologie program de Master „Muzică și practici culturale în Europa“. Acesta este un full-time, program internațional, de doi ani, a predat în întregime în limba engleză și concepute pentru studenții din întreaga lume. Instituția de găzduire este Departamentul de Muzicologie și Patrimoniului Cultural de la Universitatea Pavia situat în Cremona, orașul natal Claudio Monteverdi, la doar câțiva kilometri de la Busseto, o Giuseppe Verdi. Programul de masterat, distribuite pe 4 semestre (3 pentru cursuri și 1 pentru ateliere,... [-]

Maestru în Politica Mondială și Relațiile Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Italia Pavia

O de doi ani a învățat master (Laurea Magistralis) în lume Politică și Relații Internaționale este conceput pentru a vă ajuta să analizeze problemele majore care decurg din aceste procese. Fie că sunteți vizează o carieră în serviciile publice naționale sau internaționale, în cadrul organizațiilor non-guvernamentale sau din sectorul privat, ai nevoie de o abordare multidisciplinară a înțelege problemele-cheie. [+]

Lumea noastră este unită și fragmentat. Link-uri și provocări comune leagă comunitatea internațională împreună, în timp ce fenomenele politice sunt tot mai mult determinată de dinamica regionale și de contradictorii perspective naționale privind securitatea, avere și de identitate. Globalizarea este încă în mișcare, împreună cu procesele de integrare regională și proliferarea unor noi state. Putere militară este încă concentrată la nivel de stat, dar este, de asemenea, devin disponibile pentru actorii non-statali. Tehnologii și informații răspândit la nivel global, si sunt divers transformate în forțe de cooperare și conflict. O de doi ani a învățat master (Laurea Magistralis) în lume Politică și Relații Internaționale este conceput pentru a vă ajuta să analizeze problemele majore care decurg din aceste procese. Fie că sunteți vizează o carieră în serviciile publice naționale sau internaționale, în cadrul organizațiilor non-guvernamentale sau din sectorul privat, ai nevoie de o abordare multidisciplinară a înțelege problemele-cheie. Cum politica externă și politica internă legate? Este o schimbare de regim în mod necesar în contradicție cu stabilitatea politică? În ce condiții poate fi domesticit putere în relațiile internaționale contemporane? Pentru a răspunde la aceste întrebări, aveți nevoie de expertiza în științe politice. Sunt relațiile internaționale contemporane mai mult sau mai puțin de conflict condus decât în ​​trecut? Cum, mai exact, a apărut sistemul internațional actual? Cum am ajuns de la statecraft la "Globecraft"? Pentru a face față provocărilor contemporane aveti nevoie de expertiză în istoria contemporană. Este dreptul internațional doar un set de reguli formale, sau nu-l avea impact asupra... [-]

Maestru în Proiectarea și Dezvoltarea Dinamicii Vehiculului

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Italia Pavia Milano + 1 mai mult

Programul are scopul de formare profesioniști cu înaltă calificare, cu un background solid în proiectarea dinamicii vehiculului și capabile să funcționeze în toate fazele de proiectare și de dezvoltare a vehiculului, de la simularea dinamică la testarea prototipului și vehiculul preproducție. [+]

Ediția nouă a anului universitar 2017-2018 Programul are ca scop instruirea profesioniștilor de înaltă calificare cu un fundal solid în proiectarea dinamicii vehiculelor și capabili să opereze în toate fazele de proiectare și dezvoltare a vehiculului, de la simularea dinamică la testarea prototipului și a vehiculului de pre-producție. Cursul oferă studenților cu competențe speciale și specifice în domeniul tehnicilor de testare a vehiculului, atat virtual, prin intermediul CAE și experimental pe vehiculul real, (pe drumul cel bun și rutier). Vizionați videoclipul promoțional al programului Programul de instruire, ca element absolut inovativ, include, pe lângă instruirea frontală, sesiuni de testare pe circuitul Centrului Quattroruote Safe Driving Center, pe parcursul căreia participanții vor fi implicați, în primul rând, în învățarea tehnicilor și Metodologiile utilizate la testarea, inspecția, verificarea și reglarea fină a comportamentului dinamic al vehiculului. Toți participanții vor lua un curs special conceput în Advanced conducere, orientat spre faza ulterioară de testare și inspecție pe circuit. Programul de formare a cursului este finalizat, iar acest aspect reprezintă, de asemenea, o inovație, prin utilizarea unui simulator static pentru dezvoltarea de vehicule într-un mediu virtual. Programul de este o normă întreagă, internațională, de un an de curs echivalent la 1500 de ore și până la un total de 60 de puncte ECTS, împărțit în instruirea frontală la Universitatea din Pavia, Palazzo Vistarino, exerciții practice la circuitul Quattroroute (Vairano di Vidigulfo, Pavia), o perioadă de stagiu (echivalent cu 24 de puncte ECTS) la principalele companii auto, tururi la facilitățile legate de curs, seminarii, activități... [-]

Videoclipuri

University of Pavia: advancing knowledge, creating the future

Erasmus Day 2016 at University of Pavia

Contactează
Adresa poştală
Corso Strada Nuova, 65
Pavia (PV), 27100 IT
Adresa locaţie
Corso Strada Nuova, 65
Pavia, 27100 IT
Adresa locaţie
Milan, IT