University of Pavia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Pavia. Avansarea de cunoștințe de la 1,361

O Universitatea din Pavia este una dintre cele mai vechi instituții academice din lume: a fost fondat în 1361 și până în secolul al 20-ea a fost singura universitate din zona Milano și regiunea Lombardia. Pavia a fost un City-campus încă de la înființarea sa și chiar și astăzi oferă de 24000 de studenți o experiență unică în Italia și rare în Europa: a studiat la 20 de colegii universitare că sunt în mare măsură independente de structura administrativă a Universității. Universitatea din Pavia acoperă toate domeniile care fac obiectul și este compus din 18 Departamente oferind programe de studiu la toate nivelurile, de la diplome de licență la doctorat programe.

Pavia este un oraș mic din nordul Italiei cu 70.000 de locuitori și peste 24000 de studenți. Situat la numai 30 km sud de Milano, de trenuri regionale și suburbane, la fiecare 10 minute. Pavia este, de asemenea la mică distanță de granița cu Elveția, Como si lacurile, precum și Genova și coasta Ligurică. Fondată în vremea romanilor, a fost capitala Regatului lombarzilor de peste două secole și această moștenire fascinantă de străzi înguste, biserici vechi, cladiri elegante rămâne intact și în viață de zi și de noapte cu elevii se bucură de puncte lor preferate de întâlnire.

Viața culturală în Pavia este intensa cu 19 muzee și colecții (14 în cadrul Universității), 2 centre culturale, 4 biblioteci publice și 18 de biblioteci universitare, 4 cinematografe și teatre, 10 săli de întâlnire social-culturale, un colegiu muzical și 2 școli civice ale muzică și arte. Viața în Pavia este atât de plăcută și la prețuri accesibile, în special în comparație cu locuit și de trai costuri mult mai mari în Milano și alte centre urbane din Lombardia. Campus Pavia oferă o experiență unică de universitate pentru studenții care se pot bucura nenumărate evenimente, festivaluri, expoziții, concerte și activități sportive, la toate nivelurile

Sistemul facultate: unic în Italia

Pavia, cum ar fi Oxford și Cambridge din Marea Britanie, are o sistem unic în Italia College, Datând din secolul al 16-lea. Fiecare dintre Pavia 20 de colegii, care în gazdă totală de aproximativ 2.000 de studenți, are propria sa istorie și oportunități special pentru a oferi, inclusiv accesul la multe studii în străinătate programe și activități sportive. O Institutul pentru Studii Avansate (IUSS) oferă cursuri suplimentare pentru cea mai bună performanță studenți din colegiile noastre. Aceste programe de nivel avansat pentru un nivel ridicat sunt organizate după temă în patru domenii academice diferite: Stiinte Umane, Științe sociale, Stiinta & Tehnologie si stiinte biomedicale. Studenții care finalizează cu succes studiile la IUSS obține o diplomă suplimentară, alături de gradul lor universitare. Viața colegiu vizează crearea unei comunități deschise în cazul în care realizările academice, evenimente tradiționale, petreceri și rivalități sportive joacă toate un rol. În colegiu elevii pot construi, de asemenea, primul lor de rețea profesionale. Accesul la colegii se bazează pe criterii de merit și un sistem de taxe bazat pe venituri pentru creșterea copilului. Astăzi, Pavia poate conta pe colegii bazate 4 merit; 12 colegiile publice; și 4 colegii private.

Pavia, orașul de sport

Pentru Pavia, titlul "Orașul european al sportului 2014" servește ca recunoașterea internațională meritată pentru nostru excelență în sport durabil. Centrul sportiv Universitatea (CUS) promovează sportul în rândul elevilor înscriși în universitate, oferind o gamă largă de cursuri și organizarea campionate și turnee. Cu echipele sale, CUS Pavia participă la concursuri naționale și internaționale, cum ar fi Jocurile Mondiale Universitare. Mai exact, sport în Pavia înseamnă:

 • Campionatul de nivel olimpic și mondial canotaj
 • Pavia-Oxford-Cambridge-Pisa cursa de canotaj
 • Campionatele universitare în principalele sporturi de echipa
 • Turnee Intercollege
 • Programele de sport conceput special pentru studenții cu dizabilități
 • Facilități concepute pentru bunăstarea fizică toți elevii ", integrat cu pregătire universitară.

Pavia, orașul de sănătate, tehnologiei și cercetării

Ofertele Universitatea 17 programe internaționale de doctorat organizat în 5 macro-domenii: • Știință și Tehnologie • Inginerie știință • Life Sciences • Umanistice • Științe sociale Universitatea Pavia are într-adevăr o tradiție de cercetare de nivel superior și numără trei laureați ai premiului Nobel, printre profesorii săi complete (Camillo Golgi, Giulio Natta și Carlo Rubbia). Alessandro Volta, Albert Einstein, Girolamo Cardano și Ugo Foscolo au învățat, de asemenea, aici. Universitatea este un promotor activ al cercetării în colaborare cu instituții academice cele mai prestigioase din lume face Pavia amcentru tehnologic oderne pentru cercetare avansată privind reducerea riscului seismic (EUCENTRE), tratamentul cancerului (CNAO), energia nucleară (LENA). Șapte centre de cercetare se bazează în Pavia și în 21 de sunt situate în diferite site-uri cu în colaborare cu alte instituții, în plus față de 42 de centre de cercetare interdepartamentale care efectuează în curs de desfășurare și interdisciplinare cercetare fundamentală și aplicată. Aceasta susține, de asemenea, nou înființate și spin-offs inițiative: 25 generate numai în anul trecut.

Activități de cercetare s-au dus la 7 brevete internaționale în 2013. Universitatea a început doar un nou proces de selecție a proiectelor emblematice și a lansat recent Universitiamo: prima platformă italian proiect crowdfunding universitate. Universitatea din Pavia combină, de asemenea, de cercetare si tratament in trei spitale universitare de conducere în cazul în care în jurul valorii de 12.000 de profesionisti sunt angajați. În 1987 Universitatea a stabilit sa Centrul pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională (CICOPS). Prin oferirea de burse de studii și sprijinirea comune și proiecte de cercetare internaționale, CICOPS lucrează la crearea unei rețele tot mai mare de contacte internaționale, care include universități străine, guverne și organizații internaționale, neguvernamentale. Din 1998, mai mult de 200 de burse au fost acordate pentru a cadrelor didactice universitare din 55 de țări diferite pentru a desfășura activități de cercetare în Pavia.

Dimensiunea internațională

Universitatea din Pavia este dedicat pregătirea studenților săi pentru învățarea continuă și provocările cu care se confruntă într-o lume tot mai complexă și diversă. Pentru a familiariza studenții și personalul cu dimensiunea globală a relațiilor internaționale de astăzi, mai mult de 200 de programe de schimb sunt disponibile în locații din întreaga lume.

Programele de mobilitate, cum ar fi Erasmus + pentru studii și stagiu, The Fondul pentru Cooperare și cunostiinte și multe alte programe internaționale ale UE și non-UE oferă subvenții atât studenților intrare și de ieșire, locale și internaționale. În fiecare an, mai multe sute de participanți beneficiază de aceste oportunități și au șansa de a adăuga o dimensiune internațională valoros pentru curriculum-ului lor.

Strategia internațională a Universității din Pavia stabilește trei obiective clare, în scopul de a menține și consolida poziția în rândul de cercetare lider universități de intense din lume:

 • Integrarea internaționalizare în activitățile noastre de cercetare de bază și de predare
 • Crearea de recrutare durabilă a studenți internaționali de înaltă calitate
 • Dezvoltarea și menținerea de parteneriate strategice de înaltă calitate, precum și programe comune cu parteneri peste tot în lume

Cursuri

Universitatea din Pavia a fost inițial creat în jurul școlilor de drept și de științe umaniste, urmat de medicina. De-a lungul secolelor, gama de cursuri oferite sa extins la științele naturale, științele pure, inginerie, științe politice și farmacologie și, mai recent, de psihologie, comunicare și științe sportive confirmând astfel vocația Pavia ca o universitate multidisciplinară.

Universitatea din Pavia oferă 83 cursuri (ambele Program de Licență și masterat) În:

 • Inginerie și Arhitectură
 • Matematică, Fizică și Științe Naturale
 • economie
 • lege
 • Medicină
 • Literatura, Limbi și Filosofie
 • farmacologie
 • Profesiile din domeniul sanatatii
 • Științe politice
 • psihologie
 • Studii de comunicare
 • Științe sportive
 • muzicologie
 • turism

Opt maeștri internaționali cursuri de gradul în limba engleză -taught de cadre didactice și de a vizita professors- sunt internaționalizarea universității din interiorul și marcarea o creștere semnificativă a numărului de studenți de peste mări.

1 ciclu Single-Master (6 ani):

Medicină și Chirurgie

7 cursuri universitare de masterat:

Universitatea din Pavia iese în evidență pentru numărul mare de cursuri postuniversitare, de la programe bazate pe cercetare la cursuri care vizează obținerea de intrare în profesii specifice:

 • 29 cursuri de master profesional care variază de la domeniul medical, de sănătate și farmaceutice pentru sectorul științei. O trăsătură comună dintre acestea este temele la sol de rupere studiate în domenii foarte specializate, precum și abordarea interdisciplinară a adoptat.
 • 17 Programe internaționale organizate de doctorat în 5 macro-arii (Stiinta si Tehnologie, Stiinta Inginerie; științele vieții; Științe Umane și Științe sociale) și 4 cursuri comune de doctorat, cu universități din UE.
 • 51 școli Specializare medicale
 • 1 Școala de specializare pentru profesiile juridice

Masters Cursuri, cursuri de formare avansate și programe de doctorat, de asemenea, oferite de Institutul de Studii Avansate din Pavia (IUSS).

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
 • Italiană

Vedea MSc-uri » Vezi programe de masterat » Vedea Masterat »

Programe

Această școală oferă și:

MSc

De Master în Inginerie Calculator

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Italia Pavia

Programul oferă educație de nivel înalt a tinerilor absolvenți de facultăți cu un burlac în tehnologia informatică sau discipline științifice. Programa se concentrează pe matematică aplicată, economie, management și subiecte-curriculare specifice. [+]

Scoala de Inginerie oferă o Laurea Magistralis (Master of Science), program în Ingineria Calculatoarelor.

O Informatică și curriculum Multimedia include arhitecturi multiprocesoare, rețele de calculatoare, evaluarea performanțelor, sisteme și tehnologii multimedia, viziunea calculatoarelor și interacțiunea cu calculatoarele umane. Curriculum Servicii Inginerie include analiza de afaceri, proiectarea sistemelor de întreprindere, proiectarea sistemelor de servicii și Web. Masterat dublă în Servicii Inginerie A și Masterat dublă cu servicii programele Inginerie B permite studenților pentru a obține două masterat, petrecerea semestre obligatorii în universitatea noastră și în universități partenere. În acest sens, o egal la egal acord a fost deja activat cu universități chineze, și anume Tongji (Shanghai), HIT (Harbin), UESTC (Chengdu).... [-]


Master In Inginerie Automatizări Industriale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Italia Pavia

Programul de master oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în inginerie electrică sau discipline științifice. [+]

Programul de master oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în inginerie electrică sau discipline științifice. Programa cuprinde subiecte în următoarele domenii:

Inginerie electrică: Actionari Electrice, Automatizari si Comunicare în sisteme industriale, Măsurători industriale, sisteme de comunicații fără fir Automatizare: Sisteme de control avansat, Automatizari industriale, Process Control, Robotica, Embedded si sisteme in timp real Economie și Management: producția Lean, Organizare Teoria și Design, Economie pentru societate digitală, Management strategic și planificarea afacerilor, Managementul transportului

Prelegerile sunt integrate prin activități de laborator, seminarii și tutoriale, livrate de lideri din industrie și profesori care vizitează din întreaga lume. Programul este organizat în două piese:... [-]


Master în Biologie Moleculară și Genetică

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Pavia

Acest de 2 ani de studii al doilea nivel (clasă Biologie) este un, program intensiv absolvent full-time predat în întregime în limba engleză și concepute pentru absolvenții de la nivelul BA care sunt în căutarea o calificare în domenii avansate de biologie, cu o atenție specială pentru Biologie Moleculara, Genetica, și Biochimie. [+]

O Facultatea de Științe ofera un curs de un Master în Biologie și Genetică Moleculară. Acest de 2 ani de studii al doilea nivel (clasă Biologie) este un, program intensiv absolvent full-time predat în întregime în limba engleză și concepute pentru absolvenții de la nivelul BA care sunt în căutarea o calificare în domenii avansate de biologie, cu o atenție specială pentru Biologie Moleculara, Genetica, și Biochimie. Absolvenții vor dobândi un fundal puternic teoretic și metodologic relevante pentru ambele aspecte de baza si aplicate ale acestor discipline.

Programul va oferi o cunoaștere state-of-the-art și instruire în domeniul științelor biomoleculare, inclusiv cele mai recente progrese in genomica si proteomica de organisme umane si animale, în studiul structurilor biomoleculare și conectarea lor să funcționeze, iar în genetice manipulare de bacterii, celule umane si animale și plante de semințe. Cursuri specifice sunt: ​​Methods in biochimie, biologie moleculara, Biologie avansata structurale și Farmacologie, Bioinformatica, Microbiologie Moleculara, microbiene Genetica, Human Molecular Genetics, Molecular Pharmacology, Cellular Biochimie, Biologie dezvoltare si Biologie Moleculara a Plantelor și Biotehnologie. Următoarele cursuri vor fi, de asemenea, oferite ca opționale: genetica moleculara, generală și moleculară Imunologie, Advanced microscopie, Biochimie din macromolecule, Biochimie mediului plante, Molecular Entomologie.... [-]


Master în Inginerie Electronică

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Italia Pavia

Programul oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în electronică, comunicații și alte discipline științifice. În afară de cursuri tradiționale, programa include alte cursuri și oportunități industrie orientate spre expunerea la cele mai recente progrese in trei trasee diferite. [+]

Programul oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în electronică, comunicații și alte discipline științifice. În afară de cursuri tradiționale, programa include alte cursuri și oportunități industrie orientate spre pentru expunere la cele mai recente progrese în trei trasee diferite.

Microelectronics este destinat să ofere cunoștințe aprofundate în circuite si sisteme integrate. program de doi ani în Microelectronică este destinat să ofere o educație provocator la nivel înalt și un mediu de cercetare stimulativ pentru studenți talentați care dețin o diplomă de licență în tehnologie sau știință de calitate substanțiale și nivel. Programul propus foloseste o particularitate destul de unic de Pavia: vile de proiectare și de cercetare mai multe centre de companii internaționale de semiconductori, care colaborează strâns cu Universitatea de a instrui elevii de profil înalt. Cele mai multe companii gazdă studenților pentru proiectele lor de licență și să participe, în colaborare cu Universitatea, în cadrul programelor naționale și europene de cercetare. STMicroelectronics susține un laborator găzduit în interiorul campusului. Inginerii absolvit Laurea Magistralis sunt în prezent angajați ai celor mai importante companii internaționale din materiale semiconductoare în Italia și în străinătate: AUSTRIAMICROSYSTEMS, Broadcom, Conexant, Elpida Memory, Huawei, International Rectifier, Marvell, Maxim, MaxLinear, Micron, National Semiconductor, Qualcomm, STMicroelectronics. ... [-]


Masterat

De Master în Afaceri Internaționale și Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Pavia

Acest curs de 2 ani este un, program intensiv absolvent full-time predat în întregime în limba engleză și concepute pentru absolvenții care doresc o calificare internațională în Afaceri & Management. [+]

MIBE dintr-o privire

"Master în Afaceri Internaționale și antreprenoriat'(MIBE) Este un, full-time Programul intensiv Master - "Laurea Magistralis" - în afaceri și management. Acesta este predată în întregime în limba engleză și cuprinde doi ani universitari, adică 4 semestre (120 credite ECTS). Aceasta se concentrează pe trei piloni principali: - mediul internațional, arătând facultate și studenți din toată lumea; - Echilibrul între teorie în profunzime și experiență practică, inclusiv metode de învățare inovatoare; - Strong comunitară - 'Mibers' - împreună cu athmosfere unic și fundalul dată de una dintre cele mai vechi universități din Europa.

... [-]

Maestru în Economie, Finanțe și Integrare Internațională

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Pavia

O Programul de Master (Laurea Magistralis) în Economie, Finanțe și Integrare Internațională (Mefi) este un curs post-universitar deschis pentru studenții italieni și străini în vederea urmeze studii avansate în domeniul economiei aplicate și finanțe într-o perspectivă internațională. [+]

O Programul de Master (Laurea Magistralis) în Economie, Finanțe și Integrare Internațională (Mefi) este un curs post-universitar deschis pentru studenții italieni și străini în vederea urmeze studii avansate în domeniul economiei aplicate și finanțe într-o perspectivă internațională. Mefi trenuri de studenți dor să înceapă o carieră la nivel înalt în calitate de profesioniști sau manageri din firme naționale și multinaționale și în cadrul administrației publice. Începând cu anul universitar 2013-2014 Acest program de Master vor fi predate în întregime în limba engleză, îndeplinirea obiectivelor de internalizare a departamentului nostru. Departamentul este deja implicat în mai multe programe de mobilitate internaționale pentru studenti absolventi. Mai mult decât atât câteva programe dublu diplomă în economie au fost deja convenite și se desfășoară cu unele mari universități europene. Decizia de a preda toate cursurile Mefi în limba engleză este apoi doar o cale mai departe în strategia noastră de internalizare.... [-]


Maestru în Muzicologie: Muzică, și Practica Culturală în Europa (museur)

Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2018 Italia Pavia Milano + 1 mai mult

Master în Muzicologie: Muzică și practici culturale în Europa (MusEur) este un full-time, program internațional, doi ani predat în întregime în limba engleză și concepute pentru studenții din întreaga lume. [+]

MUSEUR, Master în Muzicologie Cremona: unde muzica trăiește Cremona invită studenții din întreaga lume să se aplice la doi ani, primul nivel „Muzica și practică culturală în Europa“ Muzicologie curs de master AY 2017/2019 înscriere se deschide: 12 aprilie

Orașul Monteverdi, Ingegneri, Ponchielli (și capitala internațională a factorilor de vioară, cum ar fi Guarnieri, Amati și Stradivari) oferă posibilitatea de a studia într-un oraș sigur, elegant, student prietenos cu tradiție muzicală de secole lungi, aproape de cele mai multe locuri de performanță de prestigiu din Italia. Departamentul de Muzicologie și Patrimoniu Cultural la Universitatea Pavia găzduiește una dintre cele mai importante facultate din Italia în domeniul muzicologică. domenii de specializare profesorale variază de la istoriografiei la teoria muzicii și filologie, etnomuzicologie și studii de muzică populară.... [-]


Maestru în Politica Mondială și Relațiile Internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 anii September 2018 Italia Pavia

O de doi ani a învățat master (Laurea Magistralis) în lume Politică și Relații Internaționale este conceput pentru a vă ajuta să analizeze problemele majore care decurg din aceste procese. Fie că sunteți vizează o carieră în serviciile publice naționale sau internaționale, în cadrul organizațiilor non-guvernamentale sau din sectorul privat, ai nevoie de o abordare multidisciplinară a înțelege problemele-cheie. [+]

Lumea noastră este unită și fragmentat. Link-uri și provocări comune leagă comunitatea internațională împreună, în timp ce fenomenele politice sunt tot mai mult determinată de dinamica regionale și de contradictorii perspective naționale privind securitatea, avere și de identitate. Globalizarea este încă în mișcare, împreună cu procesele de integrare regională și proliferarea unor noi state. Putere militară este încă concentrată la nivel de stat, dar este, de asemenea, devin disponibile pentru actorii non-statali. Tehnologii și informații răspândit la nivel global, si sunt divers transformate în forțe de cooperare și conflict.

O de doi ani a învățat master (Laurea Magistralis) în lume Politică și Relații Internaționale este conceput pentru a vă ajuta să analizeze problemele majore care decurg din aceste procese. Fie că sunteți vizează o carieră în serviciile publice naționale sau internaționale, în cadrul organizațiilor non-guvernamentale sau din sectorul privat, ai nevoie de o abordare multidisciplinară a înțelege problemele-cheie.... [-]


Maestru în Proiectarea și Dezvoltarea Dinamicii Vehiculului

Campus Cu normă întreagă 1 an October 2018 Italia Pavia Milano + 1 mai mult

Programul are scopul de formare profesioniști cu înaltă calificare, cu un background solid în proiectarea dinamicii vehiculului și capabile să funcționeze în toate fazele de proiectare și de dezvoltare a vehiculului, de la simularea dinamică la testarea prototipului și vehiculul preproducție. [+]

Ediția nouă a anului universitar 2017-2018 Programul are ca scop instruirea profesioniștilor de înaltă calificare cu un fundal solid în proiectarea dinamicii vehiculelor și capabili să opereze în toate fazele de proiectare și dezvoltare a vehiculului, de la simularea dinamică la testarea prototipului și a vehiculului de pre-producție.

Cursul oferă studenților cu competențe speciale și specifice în domeniul tehnicilor de testare a vehiculului, atat virtual, prin intermediul CAE și experimental pe vehiculul real, (pe drumul cel bun și rutier).

Vizionați videoclipul promoțional al programului Programul de instruire, ca element absolut inovativ, include, pe lângă instruirea frontală, sesiuni de testare pe circuitul Centrului Quattroruote Safe Driving Center, pe parcursul căreia participanții vor fi implicați, în primul rând, în învățarea tehnicilor și Metodologiile utilizate la testarea, inspecția, verificarea și reglarea fină a comportamentului dinamic al vehiculului. ... [-]


Videoclipuri

University of Pavia: advancing knowledge, creating the future

Erasmus Day 2016 at University of Pavia

Contactează
Adresa poştală
Corso Strada Nuova, 65
Pavia (PV), 27100 IT
Adresa locaţie
Corso Strada Nuova, 65
Pavia, 27100 IT
Adresa locaţie
Milan, IT