Read the Official Description

Universitatea din Pavia. Avansarea de cunoștințe de la 1,361

O Universitatea din Pavia este una dintre cele mai vechi instituții academice din lume: a fost fondat în 1361 și până în secolul al 20-ea a fost singura universitate din zona Milano și regiunea Lombardia. Pavia a fost un City-campus încă de la înființarea sa și chiar și astăzi oferă de 24000 de studenți o experiență unică în Italia și rare în Europa: a studiat la 20 de colegii universitare că sunt în mare măsură independente de structura administrativă a Universității. Universitatea din Pavia acoperă toate domeniile care fac obiectul și este compus din 18 Departamente oferind programe de studiu la toate nivelurile, de la diplome de licență la doctorat programe.

Pavia este un oraș mic din nordul Italiei cu 70.000 de locuitori și peste 24000 de studenți. Situat la numai 30 km sud de Milano, de trenuri regionale și suburbane, la fiecare 10 minute. Pavia este, de asemenea la mică distanță de granița cu Elveția, Como si lacurile, precum și Genova și coasta Ligurică. Fondată în vremea romanilor, a fost capitala Regatului lombarzilor de peste două secole și această moștenire fascinantă de străzi înguste, biserici vechi, cladiri elegante rămâne intact și în viață de zi și de noapte cu elevii se bucură de puncte lor preferate de întâlnire.

Viața culturală în Pavia este intensa cu 19 muzee și colecții (14 în cadrul Universității), 2 centre culturale, 4 biblioteci publice și 18 de biblioteci universitare, 4 cinematografe și teatre, 10 săli de întâlnire social-culturale, un colegiu muzical și 2 școli civice ale muzică și arte. Viața în Pavia este atât de plăcută și la prețuri accesibile, în special în comparație cu locuit și de trai costuri mult mai mari în Milano și alte centre urbane din Lombardia. Campus Pavia oferă o experiență unică de universitate pentru studenții care se pot bucura nenumărate evenimente, festivaluri, expoziții, concerte și activități sportive, la toate nivelurile

Sistemul facultate: unic în Italia

Pavia, cum ar fi Oxford și Cambridge din Marea Britanie, are o sistem unic în Italia College, Datând din secolul al 16-lea. Fiecare dintre Pavia 20 de colegii, care în gazdă totală de aproximativ 2.000 de studenți, are propria sa istorie și oportunități special pentru a oferi, inclusiv accesul la multe studii în străinătate programe și activități sportive. O Institutul pentru Studii Avansate (IUSS) oferă cursuri suplimentare pentru cea mai bună performanță studenți din colegiile noastre. Aceste programe de nivel avansat pentru un nivel ridicat sunt organizate după temă în patru domenii academice diferite: Stiinte Umane, Științe sociale, Stiinta & Tehnologie si stiinte biomedicale. Studenții care finalizează cu succes studiile la IUSS obține o diplomă suplimentară, alături de gradul lor universitare. Viața colegiu vizează crearea unei comunități deschise în cazul în care realizările academice, evenimente tradiționale, petreceri și rivalități sportive joacă toate un rol. În colegiu elevii pot construi, de asemenea, primul lor de rețea profesionale. Accesul la colegii se bazează pe criterii de merit și un sistem de taxe bazat pe venituri pentru creșterea copilului. Astăzi, Pavia poate conta pe colegii bazate 4 merit; 12 colegiile publice; și 4 colegii private.

Pavia, orașul de sport

Pentru Pavia, titlul "Orașul european al sportului 2014" servește ca recunoașterea internațională meritată pentru nostru excelență în sport durabil. Centrul sportiv Universitatea (CUS) promovează sportul în rândul elevilor înscriși în universitate, oferind o gamă largă de cursuri și organizarea campionate și turnee. Cu echipele sale, CUS Pavia participă la concursuri naționale și internaționale, cum ar fi Jocurile Mondiale Universitare. Mai exact, sport în Pavia înseamnă:

 • Campionatul de nivel olimpic și mondial canotaj
 • Pavia-Oxford-Cambridge-Pisa cursa de canotaj
 • Campionatele universitare în principalele sporturi de echipa
 • Turnee Intercollege
 • Programele de sport conceput special pentru studenții cu dizabilități
 • Facilități concepute pentru bunăstarea fizică toți elevii ", integrat cu pregătire universitară.

Pavia, orașul de sănătate, tehnologiei și cercetării

Ofertele Universitatea 17 programe internaționale de doctorat organizat în 5 macro-domenii: • Știință și Tehnologie • Inginerie știință • Life Sciences • Umanistice • Științe sociale Universitatea Pavia are într-adevăr o tradiție de cercetare de nivel superior și numără trei laureați ai premiului Nobel, printre profesorii săi complete (Camillo Golgi, Giulio Natta și Carlo Rubbia). Alessandro Volta, Albert Einstein, Girolamo Cardano și Ugo Foscolo au învățat, de asemenea, aici. Universitatea este un promotor activ al cercetării în colaborare cu instituții academice cele mai prestigioase din lume face Pavia amcentru tehnologic oderne pentru cercetare avansată privind reducerea riscului seismic (EUCENTRE), tratamentul cancerului (CNAO), energia nucleară (LENA). Șapte centre de cercetare se bazează în Pavia și în 21 de sunt situate în diferite site-uri cu în colaborare cu alte instituții, în plus față de 42 de centre de cercetare interdepartamentale care efectuează în curs de desfășurare și interdisciplinare cercetare fundamentală și aplicată. Aceasta susține, de asemenea, nou înființate și spin-offs inițiative: 25 generate numai în anul trecut.

Activități de cercetare s-au dus la 7 brevete internaționale în 2013. Universitatea a început doar un nou proces de selecție a proiectelor emblematice și a lansat recent Universitiamo: prima platformă italian proiect crowdfunding universitate. Universitatea din Pavia combină, de asemenea, de cercetare si tratament in trei spitale universitare de conducere în cazul în care în jurul valorii de 12.000 de profesionisti sunt angajați. În 1987 Universitatea a stabilit sa Centrul pentru Cooperare și Dezvoltare Internațională (CICOPS). Prin oferirea de burse de studii și sprijinirea comune și proiecte de cercetare internaționale, CICOPS lucrează la crearea unei rețele tot mai mare de contacte internaționale, care include universități străine, guverne și organizații internaționale, neguvernamentale. Din 1998, mai mult de 200 de burse au fost acordate pentru a cadrelor didactice universitare din 55 de țări diferite pentru a desfășura activități de cercetare în Pavia.

Dimensiunea internațională

Universitatea din Pavia este dedicat pregătirea studenților săi pentru învățarea continuă și provocările cu care se confruntă într-o lume tot mai complexă și diversă. Pentru a familiariza studenții și personalul cu dimensiunea globală a relațiilor internaționale de astăzi, mai mult de 200 de programe de schimb sunt disponibile în locații din întreaga lume.

Programele de mobilitate, cum ar fi Erasmus + pentru studii și stagiu, The Fondul pentru Cooperare și cunostiinte și multe alte programe internaționale ale UE și non-UE oferă subvenții atât studenților intrare și de ieșire, locale și internaționale. În fiecare an, mai multe sute de participanți beneficiază de aceste oportunități și au șansa de a adăuga o dimensiune internațională valoros pentru curriculum-ului lor.

Strategia internațională a Universității din Pavia stabilește trei obiective clare, în scopul de a menține și consolida poziția în rândul de cercetare lider universități de intense din lume:

 • Integrarea internaționalizare în activitățile noastre de cercetare de bază și de predare
 • Crearea de recrutare durabilă a studenți internaționali de înaltă calitate
 • Dezvoltarea și menținerea de parteneriate strategice de înaltă calitate, precum și programe comune cu parteneri peste tot în lume

Cursuri

Universitatea din Pavia a fost inițial creat în jurul școlilor de drept și de științe umaniste, urmat de medicina. De-a lungul secolelor, gama de cursuri oferite sa extins la științele naturale, științele pure, inginerie, științe politice și farmacologie și, mai recent, de psihologie, comunicare și științe sportive confirmând astfel vocația Pavia ca o universitate multidisciplinară.

Universitatea din Pavia oferă 83 cursuri (ambele Program de Licență și masterat) În:

 • Inginerie și Arhitectură
 • Matematică, Fizică și Științe Naturale
 • economie
 • lege
 • Medicină
 • Literatura, Limbi și Filosofie
 • farmacologie
 • Profesiile din domeniul sanatatii
 • Științe politice
 • psihologie
 • Studii de comunicare
 • Științe sportive
 • muzicologie
 • turism

Opt maeștri internaționali cursuri de gradul în limba engleză -taught de cadre didactice și de a vizita professors- sunt internaționalizarea universității din interiorul și marcarea o creștere semnificativă a numărului de studenți de peste mări.

1 ciclu Single-Master (6 ani):

Medicină și Chirurgie

7 cursuri universitare de masterat:

Universitatea din Pavia iese în evidență pentru numărul mare de cursuri postuniversitare, de la programe bazate pe cercetare la cursuri care vizează obținerea de intrare în profesii specifice:

 • 29 cursuri de master profesional care variază de la domeniul medical, de sănătate și farmaceutice pentru sectorul științei. O trăsătură comună dintre acestea este temele la sol de rupere studiate în domenii foarte specializate, precum și abordarea interdisciplinară a adoptat.
 • 17 Programe internaționale organizate de doctorat în 5 macro-arii (Stiinta si Tehnologie, Stiinta Inginerie; științele vieții; Științe Umane și Științe sociale) și 4 cursuri comune de doctorat, cu universități din UE.
 • 51 școli Specializare medicale
 • 1 Școala de specializare pentru profesiile juridice

Masters Cursuri, cursuri de formare avansate și programe de doctorat, de asemenea, oferite de Institutul de Studii Avansate din Pavia (IUSS).

Programs taught in:
Engleză
Italiană

Această școală oferă și:

MSc

University of Pavia

Programul oferă educație de nivel înalt a tinerilor absolvenți de facultăți cu un burlac în tehnologia informatică sau discipline științifice. Programa se concentrează pe ... [+]

Scoala de Inginerie oferă o Laurea Magistralis (Master of Science), program în Ingineria Calculatoarelor.

O Informatică și curriculum Multimedia include arhitecturi multiprocesoare, rețele de calculatoare, evaluarea performanțelor, sisteme și tehnologii multimedia, viziunea calculatoarelor și interacțiunea cu calculatoarele umane. Curriculum Servicii Inginerie include analiza de afaceri, proiectarea sistemelor de întreprindere, proiectarea sistemelor de servicii și Web. Masterat dublă în Servicii Inginerie A și Masterat dublă cu servicii programele Inginerie B permite studenților pentru a obține două masterat, petrecerea semestre obligatorii în universitatea noastră și în universități partenere. În acest sens, o egal la egal acord a fost deja activat cu universități chineze, și anume Tongji (Shanghai), HIT (Harbin), UESTC (Chengdu).... [-]

Italia Pavia
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Pavia

Programul de master oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în inginerie electrică sau discipline științifice. ... [+]

Programul de master oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în inginerie electrică sau discipline științifice. Programa cuprinde subiecte în următoarele domenii:

Inginerie electrică: Actionari Electrice, Automatizari si Comunicare în sisteme industriale, Măsurători industriale, sisteme de comunicații fără fir Automatizare: Sisteme de control avansat, Automatizari industriale, Process Control, Robotica, Embedded si sisteme in timp real Economie și Management: producția Lean, Organizare Teoria și Design, Economie pentru societate digitală, Management strategic și planificarea afacerilor, Managementul transportului

Prelegerile sunt integrate prin activități de laborator, seminarii și tutoriale, livrate de lideri din industrie și profesori care vizitează din întreaga lume. Programul este organizat în două piese:... [-]

Italia Pavia
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Pavia

University of Pavia și Școala de Studii Avansate IUSS Pavia prezintă un nou program internațional Master of Science în inginerie civilă pentru atenuarea riscului de peric ... [+]

University of Pavia și Școala de Studii Avansate IUSS Pavia prezintă un nou program internațional Master of Science în inginerie civilă pentru atenuarea riscului de pericole naturale. Programul este structurat în două programe :

Reducerea riscului seismic (ROSE)Evaluarea și măsurarea riscului hidrogeologic (HYRIS)

Cursurile sunt predate în limba engleză de profesori cu înaltă calificare, cu o activitate științifică recunoscută pe plan internațional.

Master în Inginerie Civilă pentru reducerea riscului de pericole naturale este oferit în comun de către University of Pavia și Școala de Studii Avansate din Pavia (IUSS).

University of Pavia este una dintre cele mai vechi din Europa , fondată în 825. Mulți umaniști recunoscuți și oameni de știință au studiat și au predat la Universitățile Alma Ticinensis, cum ar fi Cardano, un matematician care a aflat articulația cardanică și soluția ecuațiilor cubice și Alessandro Volta, inventatorul piloților electrici. În prezent, University of Pavia multidisciplinară University of Pavia include nouă facultăți, trei campusuri acoperite de accesul WiFi gratuit și cel mai mare sistem Residence Hall din Italia . Centrul Universitar de Sport (CUS) oferă facilități moderne de instruire pentru calea și câmpul, canotaj, canotaj, volei, rugby, scrimă, tir cu arcul, sport pentru persoanele cu dizabilități fizice, aerobic, baschet, înot și navigație.... [-]

Italia Pavia
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Pavia

Acest grad de doi ani de clasa a doua (clasa de biologie) este un program intensiv, full-time absolvent în întregime predate în limba engleză și concepute pentru absolven ... [+]

Departamentul de Biologie și Biotehnologie oferă un curs pentru un Master în Biologie Moleculară și Genetică . Acest grad de doi ani de clasa a doua (clasa de biologie) este un program intensiv, full-time absolvent în întregime predate în limba engleză și concepute pentru absolvenții de la BA nivel care caută o calificare în domeniile avansate de biologie, cu o atenție specială la Biologie Moleculară, Genetică și biochimie. Absolvenții vor dobândi un puternic context teoretic și metodologic relevant atât pentru aspectele de bază, cât și pentru cele aplicate ale acestor discipline.

Programul va oferi o cunoaștere de ultimă oră și de formare în domeniul științelor biomoleculare, inclusiv cele mai recente progrese în genomică și proteomică a organismelor umane și animale, în studiul structurilor biomoleculare și legătura lor cu funcția, și în genetică manipularea bacteriilor, a celulelor umane și animale și a plantelor de sămânță. Cursurile specifice sunt Biologie moleculară avansată, Bioinformatică, Biochimie celulară, Biologie de dezvoltare, Genetică moleculară umană, Metode în biochimie, Genetică microbiană, Microbiologie moleculară, Farmacologie moleculară, Biologie structurală și farmacologie și Biologie moleculară a plantelor și Biotehnologie. Următoarele cursuri vor fi de asemenea oferite ca opționale: Microscopie avansată, Imunologie, Entomologie moleculară și Genetică moleculară.... [-]

Italia Pavia
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Pavia

Programul oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în electronică, comunicații și alte discipline științifice. În afară de cursuri tradiți ... [+]

Programul oferă educație de nivel înalt pentru a absolvi studenților, cu o licență în electronică, comunicații și alte discipline științifice. În afară de cursuri tradiționale, programa include alte cursuri și oportunități industrie orientate spre pentru expunere la cele mai recente progrese în trei trasee diferite.

Microelectronics este destinat să ofere cunoștințe aprofundate în circuite si sisteme integrate. program de doi ani în Microelectronică este destinat să ofere o educație provocator la nivel înalt și un mediu de cercetare stimulativ pentru studenți talentați care dețin o diplomă de licență în tehnologie sau știință de calitate substanțiale și nivel. Programul propus foloseste o particularitate destul de unic de Pavia: vile de proiectare și de cercetare mai multe centre de companii internaționale de semiconductori, care colaborează strâns cu Universitatea de a instrui elevii de profil înalt. Cele mai multe companii gazdă studenților pentru proiectele lor de licență și să participe, în colaborare cu Universitatea, în cadrul programelor naționale și europene de cercetare. STMicroelectronics susține un laborator găzduit în interiorul campusului. Inginerii absolvit Laurea Magistralis sunt în prezent angajați ai celor mai importante companii internaționale din materiale semiconductoare în Italia și în străinătate: AUSTRIAMICROSYSTEMS, Broadcom, Conexant, Elpida Memory, Huawei, International Rectifier, Marvell, Maxim, MaxLinear, Micron, National Semiconductor, Qualcomm, STMicroelectronics. ... [-]

Italia Pavia
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Masterat

University of Pavia

O Programul de Master (Laurea Magistralis) în Economie, Finanțe și Integrare Internațională (Mefi) este un curs post-universitar deschis pentru studenții italieni și stră ... [+]

O Programul de Master (Laurea Magistralis) în Economie, Finanțe și Integrare Internațională (Mefi) este un curs post-universitar deschis pentru studenții italieni și străini în vederea urmeze studii avansate în domeniul economiei aplicate și finanțe într-o perspectivă internațională. Mefi trenuri de studenți dor să înceapă o carieră la nivel înalt în calitate de profesioniști sau manageri din firme naționale și multinaționale și în cadrul administrației publice. Începând cu anul universitar 2013-2014 Acest program de Master vor fi predate în întregime în limba engleză, îndeplinirea obiectivelor de internalizare a departamentului nostru. Departamentul este deja implicat în mai multe programe de mobilitate internaționale pentru studenti absolventi. Mai mult decât atât câteva programe dublu diplomă în economie au fost deja convenite și se desfășoară cu unele mari universități europene. Decizia de a preda toate cursurile Mefi în limba engleză este apoi doar o cale mai departe în strategia noastră de internalizare.... [-]

Italia Pavia
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Pavia

Acest curs de 2 ani este un program intensiv, de zi cu program integral, predat în întregime în limba engleză și conceput pentru absolvenții care caută o calificare inter ... [+]

MIBE dintr-o privire

Master în Afaceri Internaționale și Antreprenoriat ( MIBE ) este un program de masterat intensiv, full-time - "Laurea Magistralis" - în afaceri și management. Este predată în întregime în limba engleză și acoperă doi ani universitari, adică 4 semestre (120 credite ECTS). Se concentrează pe trei piloni principali:

Mediul internațional, care prezintă cadre didactice și studenți din întreaga lume;Echilibru între teoria în profunzime și experiența practică, inclusiv metodele inovatoare de învățare;Comunitate puternică - "Mibers" - cuplată cu atmosfera și mediul unic oferite de una dintre cele mai vechi universități din Europa.

Subiecte principale... [-]

Italia Pavia
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Pavia

Programul de Master în Cooperare și Dezvoltare (Pavia, Italia) oferă un program de 15 luni deschis studenților proveniți din diferite domenii culturale și universitare. A ... [+]

Programul de Master în Cooperare și Dezvoltare (Pavia, Italia) oferă un program de 15 luni deschis studenților proveniți din diferite domenii culturale și universitare. Acesta prevede peste 500 de ore de cursuri și seminarii, cu accent special pe dezvoltarea incluzivă. Programul este cu normă întreagă și este predat pe deplin în limba engleză. În urma perioadei rezidențiale din Pavia, toți studenții efectuează un stagiu pe o durată minimă de 3 luni, care poate fi fie o experiență pe teren cu una din organizațiile partenere, fie o perioadă de cercetare într-o instituție internațională. Ca o îndeplinire parțială a cerințelor Master, elevii trebuie să scrie o teză legată de experiența lor de stagiu sau de o problemă de cercetare a interesului lor.... [-]

Italia Pavia
October 2019
La zi
15 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Pavia

Durata cursului Master în Race Engineering este de un an și are un orar de 1500 de ore. ... [+]

Durata cursului Master este de un an și are un orar de 1500 ore inclusiv:

lecții frontale (numite "module de predare") la: University of Pavia - Palatul Vistarino și ASC Centrul de siguranță pentru autovehicule Quattroruote, cu sediul la Vairano - Vidigulfo (PV)sesiuni practice la ASC și la Autodromo Nazionale Monza (circuitul Monza)excursii ghidate la fabrici și facilități care operează în sectorul auto, stagiu final la companiile partenere, seminarii, activități didactice și pregătire individualăModule de predareDinamica vehiculelor fundamentaleVirtual Dynamics Design și simulareFormarea de simulatoare statice cu gradul VIPropulsie: ICControlul dinamicii vehiculelorCurs avansat de conducereSkydriveDynamic SimulatorRace Track Management și setarea vehiculului pentru performanțăRace Engineering ScienceAchizitie de dateBiomecanica: interacțiune șofer / vehicul... [-]
Italia Pavia
October 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Pavia

Masterul (Laurea Magistralis) de doi ani în Politica mondială și relațiile internaționale este conceput pentru a vă ajuta să analizați problemele majore care decurg din a ... [+]

Lumea noastră este unită și fragmentată. Legăturile și provocările comune leagă comunitatea internațională, în timp ce fenomenele politice sunt din ce în ce mai determinate de dinamica regională și de conflictele naționale privind securitatea, bogăția și identitatea. Globalizarea se află încă în mișcare, alături de procesele de integrare regională și de proliferarea noilor state. Puterea militară este încă concentrată la nivel de stat, dar devine disponibilă și actorilor nestatali. Tehnologiile și informațiile se răspândesc la nivel global și se transformă în diverse forțe de cooperare și conflict.

Masterul (Laurea Magistralis) de doi ani în Politica mondială și relațiile internaționale este conceput pentru a vă ajuta să analizați problemele majore care decurg din aceste procese. Indiferent dacă vizează o carieră în servicii publice naționale sau internaționale, în organizații neguvernamentale sau în sectorul privat, aveți nevoie de o abordare multidisciplinară pentru a înțelege problemele-cheie.... [-]

Italia Pavia
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Pavia

Gradul de Psihologie, Neuroștiințe și Științe Umaniste este un curs de Master de doi ani, coordonat de Departamentul de Științe Brainice și Comportamentale al University ... [+]

Master în PSIHOLOGIE, NEUROSCIENȚĂ ȘI ȘTIINȚE UMANE

Gradul de Psihologie, Neuroștiințe și Științe Umaniste este un curs de Master de doi ani, coordonat de Departamentul de Științe Brainice și Comportamentale al University of Pavia (DBBS) și de Spațiul de Științe Cognitive, Sociale și Comportamentale al Universității Școala de Studii Avansate (IUSS). Acest grad își are rădăcinile în cadrul rețelei Departamentului de Excelență al Italiei și este, în același timp, o magistrală italiană Laurea în Psicologia (LM-51), permițând astfel tuturor studenților să obțină calificarea pentru formarea postuniversitară obligatorie care duce la Albo degli Psicologi Registrul italian pentru profesioniștii din domeniul psihologiei clinice).... [-]

Italia Pavia
October 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Pavia

Programul are ca scop instruirea profesioniștilor înalt calificați, cu un fundal solid în proiectarea dinamicii vehiculelor și capabili să opereze în toate fazele de proi ... [+]

Ediția nouă a anului universitar 2018-2019: termen limită de aplicare pe 28 septembrie!

Cursurile încep: 22 octombrie 2018

Programul are ca scop instruirea profesioniștilor înalt calificați, cu un fundal solid în proiectarea dinamicii vehiculelor și capabili să opereze în toate fazele de proiectare și dezvoltare a vehiculului, de la simularea dinamică la testarea prototipului și a vehiculului de pre-producție. Cursul oferă studenților competențe speciale și specifice în tehnicile de testare a vehiculelor, atât practic, prin CAE, cât și experimental pe vehiculul real (pe șosea și pe șosea).

Consultați videoclipul promoțional al programului

Programul de instruire, ca element absolut inovativ, include, alături de instruirea frontală, sesiuni de testare pe circuitul Centrului Quattroruote Safe Driving Center, în cadrul căruia participanții vor fi implicați, în primul rând, în învățarea tehnicilor și metodologiilor utilizate în testarea, verificarea și reglarea fină a comportamentului dinamic al vehiculului. Toți participanții vor urma un curs special conceput pentru conducerea avansată, orientat spre faza ulterioară de testare și inspecție pe circuit.... [-]

Italia Pavia Milan
October 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

University of Pavia: advancing knowledge, creating the future

Erasmus Day 2016 at University of Pavia

Location address
Corso Strada Nuova, 65
Pavia, Lombardy, 27100 IT
Location address
Milan, Lombardy, IT